Pages:
Author

Topic: Türk Malı Crycash Coin (Crysis oyun yapımcılarından) - page 9. (Read 17446 times)

member
Activity: 112
Merit: 11
ooo hiç oyun sevmeyen bırı olatak crysis oynamıştım eskıden ve cok begenmiştim özellikle türkçe seslendırme olması benı çok cezbetmıştı, bu adamlar proje yaparsa kesin tutar eskinin ekmegini muhakkak yerler
full member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
Zamanında çok oyanımışlığım var Crysis oyunları Prophet beni benden alıyor zaten türkçe konuşdukta. Hele nono giyisinin verdiği o sesler çok hoştu. Bence çıkaracakları token de iş yapar.
full member
Activity: 476
Aynen ben de crytek'i seviyorum crysis oynamıştım, coin işlerini de bişekilde kıvırabilirler gibime geliyor, bikaç güçlü rakip var fakat iş yapabilirler oyunları felan güzeldi.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Crytek yapmışsa iyisini yapar Smiley Online oyunları falan var. Oralarda satın almalarda kullanılacak sanırım.
newbie
Activity: 14
Merit: 0
Crysis'de Türkçe konuşmalar duyunca içim gidiyordu. 3. oyuna baya para verip satın almıştım. Zaten piyasa dengesiz, paraları ICO'larda değerlendirmek gerek. Bunun gibi bir kaç büyük proje daha görmüştüm. İnş güzel şeyler yaparlar.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Crysis 1'in türkçe seslendirmeli halini oynayınca gerçekten çok sevinmiştim fakat sitede türkçe çeviri bile göremedim
Türk diye çok fazla desteklemeyi düşünmüyorum bu adamlar benim bildiğimden beri yurt dışında
member
Activity: 196
Merit: 10
Unutamadığım tek oyundur. Fakat coin çıkarmak onların ne işlerine yarayacak orda bir fikir sahibi olamadım. Crysis zor zamanlardan geçti şirket batmaya giderken yatırım alması ile toparlanabildi şimdi ise gereksiz bir işe girerek riske girmek istemez. Düşüncelerim bu yönde fakat bekleyip görmek daha mantıklı olur.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
her ne kadar güzel bir girişim olsa da, oyun icolarının şu ana kadar piyasada önemli bir başarı gösterdiklerini söylemek güç. o yüzden projeyi ico sonrası takip edip belirli bir seviyeye ulaştığını gördükten sonra yatırım yapmak belki daha doğru olacaktır.
member
Activity: 113
ne işe yarıyor önemli olan kısım o
full member
Activity: 266
Merit: 190
gereksiz bilgiler icin tesekkurler. konuya donersek tutmaz bu coin whooper coin nasi tutmadiysa ayni kafada bi tokendir buda.
member
Activity: 148
(bu proje gerçekten crytek in mi onu bi doğrulatmak lazım sanki)

Crytek ve CryEngine efsanedir..yaptıkları oyun ve grafik motorunun 1. sürümü oyun dünyasını derinden etkilemişti..adeta yeni bir çağ açmıştı ...bütün ekran kartı testlerinde crysis oyunu yer almıştır...daha sonra ünlü ve popüler oyunlardan bazıları cryengine ı kullandı...bilmeyenlere söyleyeyim battlefield 1 kalitesinde bir grafik motorudur bu..

Ancak firma son zamanlarda büyük mali sorunlar yaşadı...sebebini bilmiyorum..belki başında Türklerin olması ve ilk Türkçe seslendirmeli bir oyun çıkarmaları sonucu bir nevi küresel sermayenin cezalandırması sonucudur...gerçi oyunun hikayesi mekanı herşeyi amerikaydı...sözde Türk yapımı birde  Grin Grin...Türk diyoruz ama bütün ekip yabancıdır..sadece şirketin yöneticileri Türk..o yüzden aslında çokta abartmamak lazım yerli merli proje diye...

ama yiğidi öldür hakkını yeme Crytek efsanedir...bu token için planları ne bilmiyorum ama stoklayan pişman olmayacak gibi

çıkardıkları oyunlar şöyledir

crysis 1
crysis warhead
crysis 2  ve 3
ayrıca RYSE Son of Rome diye bi oyunları da var ki ...öfff diyorum...Türkçe yapmadılar onu ama...Sonradan hayranları tarafından Türkçe altyazı desteği yapıldı..

mükemmel bir oyun r9 280x ayarında bi ekran kartınız 4 çekrdekli i5 i7 işlemciniz varsa bu oyunu bir oynayın...hikayesi ve oynanış mekanikleri dehşettir...

oyunlarının dağıtımcı firması dünyaca ünlü EA firmasıdır..bilmeyenler için söyleyeyim Yazılımda Microsoft neyse oyunda EA öyle bir şeydir...

son söz CRYSIS yapımları efsanedir ve oyun dünyasına yön veren yeni bir soluk ve bakış açısı getiren öncü bir firma olmuştur...inşallah bu kaliteyi kripto piyasasında gösterirlerse çok harika şeyler görebiliriz

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Farkindamisiniz artik gundelik yasamimiza sanal para birimleri giriyor bu cok guzel bir haber Smiley
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
crytek firması battı arkadaşlar.hatta hükümet yatırım yapıp türkiyeye getirmeye çalışıyordu.
engine mükemmel bile olsa kimse satın almadı engine i ondanm battı zaten.
coin i de finansman için çıkarıyorlardır başka bir işe yaramaz.
full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
Bu olsa olsa alman mali olur crysis firmasida alman mali basindaki kisiler turk kokenli eyv. ama para oraya gidecek orada kalacak. Turk arkadaslarimiz senede 1 kere turkiyeye gelirse burada restaurantta harcadiklari disinda bize bi yarari olmaz. boyle basliklarla insanlarin duygulari ile oynamayin.
member
Activity: 139
Bilgisayarım kaldırmıyor diye internet cafeye gidiyodum Crysis oynamaya bazen.Umarım tutar projeleri
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
Zamanında az crysis warhead oynamadım, çok hoşuma giden oyundur Crysis. Özellikle oyunun türçke olması ayrı bi cezbederdi beni fakat siteye Türkçe dil desteği eklememeleri cidden çok kötü olmuş.
hero member
Activity: 661
Merit: 509
smart contract düzenleyip erc20 tokeni basmak beş dakika bile sürmez. kendi benzersiz çözümleri olmadığı sürece ciddiye alınacak bir proje değil.
member
Activity: 294
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
Efsaneler efsanesi Crysis .. Gerçekten büyük girişim bence desteklenmeli. Ama türkçe desteğini artırmalılar biraz , sonra inanç çok önemli şahsen büyük bir güzellik bizleri bekliyor olabilir
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Bazı arkadaslar cıkacak coin ne amacla kullanıcak diye sormuslar elbet ingilizcesi daha iyi birileri gelip yardımcı olacaktır ben anladigim kadar yazayım. Crytek firmasi öyle 2 3 oyun yapip yan gelip yatan bir firma degildir sektörde devrim yaratmış olan cryengine isimli oyun grafik motorunu geliştirmişlerdir.

Biz bugun nasıl eth erc20 tabanli assetler alıp satıp projelere giriyorsak crytek de oyun sektörünün eth gibi agır abilerindendir.

Gelelim asseti işe yarayacagı yere Crytek geliştirdigi oyun motoru üzerinde hazır kalıpları para ile satiyor mesala siz bir fabrikada mekanik ustasısınız makineye parça lazım o parcayı yapmak için hem para hem zaman harcamanız gerekiyor ama yedek parca işi yapanlar onu hazır yapılmış şekilde satıyorlar. Hem zamandan hemde emekten yırtmış oluyorsunuz tabi ÜCRETİNİ ödeyerek.

Bu assetin kullanım amaçlarından biriside budur diğer bir kullanım alanıda STEAM Cs go veya League of legend skin sistemi gibi oyun içi kullanılacak alet edevatlara Crycash ile ödeme yapabiliyorsunuz.

Crytek başşaklı firmadır Gamecredit eboost enjin gibi firmalar yanına geldiginde önünü ilikler abim hoşgeldin der. Hesabınızı ona göre yapmanızı tavsiye ederim.
full member
Activity: 463
Merit: 107
Görünce sevindiğim bir haber. Zaten Cevat, Avni ve Faruk kardeşlerin yaptığı icraatler ortada. Ben bir şeyler başarabileceklerine inanıyorum şahsen.
Pages:
Jump to: