Pages:
Author

Topic: Türk Malı Crycash Coin (Crysis oyun yapımcılarından) - page 6. (Read 17446 times)

member
Activity: 196
Merit: 11
Türkiye' den son zamanlarda oyun sektörüne ciddi katkılar geliyor. Crycash projesi başarı olur umarım. İşin içinde emek ve azim varsa başarı gelecektir. Ülkede yeterince Bitcoin uzmanı var, ciddi projeler bekliyoruz.
member
Activity: 364
Merit: 10
Türklerin böyle işlere girişmesi beni oldukça mutlu ediyor. Milli ve ciddi bir coinin piyasaya oturmasını çok ama çok isterim ve sonuna kadar da desteklerim açıkcası.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Umarım oyunları gibi coinleride başarılı olur.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
http://icoscanner.io/

rank 2 olmuş yatırımcıyı toplamış anlaşılan bu site ne kadar güvelinir tabi orasını bilmem
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Türk malı felan değil bu adamların çıakrdıkları coin arkadaşlar birbirimizi kandırıyoruz bana kalırsa. Adamlar almanyada doğmuş büyümüş orada varolmuşlar buraya gelip gitmiyorlar bile. Crysis ilk çıktığı zamanlar Türkçe desteği çok sonra geldi Almanca desteğinden.
member
Activity: 168
ya yolları açık olur oyun gibi başarılı olacağına inanıyorum Smiley
member
Activity: 406
Merit: 14
Oyunları iyi olsa da pekte yatırım yapmayı düşünmüyorum. Bakalım belki yanıltır.
member
Activity: 140
Çok eskiden çocukluğumun oyunlarındandı crysis az oynamadık hakkaten güzeldi Smiley Ben şahsen yatırım yapmayı düşünmesemde Türk ve Milli coinler çıktıkca zamanla kademeli olarak yatırım yapıcam projesi sağlam olanlara. Türkiye  olarak malesef biraz hatta baya bir geriden takip etsekte son zamanlarda bizim insanımız da güzel bir atak yaptı bu alanda ve adaptasyon sürecini hızla atlattığımızı düşünüyorum. Crycash'de umarım başarılı olur tabiki.
newbie
Activity: 274
Merit: 0
Crytek krizde diye biliyordum.Umarım crycashde başarılı olur ve doğrulmayı başarır.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Crysis bu oyunu bilmiyorum ama oyun sektörü çok büyük ve Crytek umarım Crycash Ico'sunda çok başarılı olur, sosyal medya ve telegramdan da destek vereceğim, hep kıyıda kenarda kalacak halimiz yok ya.
member
Activity: 756
Merit: 16
Oyunu az çok biliyorum. Ama coin tam olarak ne için kullanılacak onu anlasaydik keşke
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
oyunlarınıda beğenmemiştim bunların ben pek sıcak bakmıyorum bu coine scam kokan hareketler bunlar yatırım yapmayacağım
newbie
Activity: 167
Merit: 0
nedense türklere pek güvenemiyorum hep saadet zincirlerinden ağzımız yandı
full member
Activity: 322
Merit: 100
Ben Türklerin çıkardığı projelerin hepsine öncelikle scam gözüyle bakıyorum nedense kendimizi dolandırmaya çok alıştık valla ilginç milletiz
member
Activity: 448
Son zamanlar da bir sürü Türk iştirakçi blockchain altyapısında token çıkartmaya çalışıyor ancak bunların bir çoğu güven vermiyor. Crytek en azından markalaşmış ve bu işi başarabilecek bir firma. Bu sebeple bende bir güven var. Umarım başarılı olurlar.
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bizim Türklerden adam akıllı eli yüzü düzgün Tanınmış bir proje çıksın istiyorum artık. Para kazanmasını da geçtim abi bizim de bi adımız sanımız olsun artık.

vallahi bunu sadece siz değil herkes istiyor. birileri öncü olsa peşi sıra ardı arkasıda gelir ama şu ana kadar malesef ciddi ve dikkate alınabilecek bir proje çıkmadı canım ülkemden. fakat yavaş yavaş bu iş de oluyor gibi. izliyoruz.
member
Activity: 700
Merit: 56
Bizim Türklerden adam akıllı eli yüzü düzgün Tanınmış bir proje çıksın istiyorum artık. Para kazanmasını da geçtim abi bizim de bi adımız sanımız olsun artık.
full member
Activity: 434
Merit: 109
CryCash ICO'suna Rusların ilgisi yoğun gibi görünüyor. CryCash Telegramında epey aktifler.

https://t.me/crycash
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
ne kadar önyargı ile yaklasılsada bence türk firması die küçümsemeyin suanki oyun sektörü içinde sayılı firmalardan ve kendi özel geliştirdikleri sistemi piyasaya sokmuslardır oyuzden ben bu işte basarılı olacaklarını inananıyorum
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Bunca zaman suskunluktan sonra digital dünyaya yeniden merhaba dediler sanırım. Crytek bu işi başarır
Pages:
Jump to: