Pages:
Author

Topic: Türk Malı Crycash Coin (Crysis oyun yapımcılarından) - page 5. (Read 17446 times)

jr. member
Activity: 378
Merit: 1
ico ile girenler şu an zararda.
full member
Activity: 266
Merit: 100
Blockchain with solar energy
Bu tartışmayı da diriltmek istedim. Bu coin ne oldu hacılar? Böyle böyle bi ton yeni coin çıktı burada hype ladık bir anda unutulup gittiler. Aslında legitse tutabilecek bir coin bu. Almayı bile düşünüyorum.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Vay be konu nerelere gelmiş 2 3 ay önce sabaha karsı pcgamer dergisini okurken karsıma cıkmıstı bu ico burda işine yarayan olur diye paylasmıstım nedir durumlar iş yaptımı bari bu zamazingo  Grin Grin Grin hic takip etmedim.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
millet ne zaman lambo diye sorup duruyordu onlarda
CRYCASH: When lambo?
başlığıyla roadmap i paylaşmişlar.
https://medium.com/@crycash/crycash-when-lambo-6dd3919b6163
full member
Activity: 1358
Merit: 193
far cry ve crysis in ilki efsane oyunlardun. yanlız coin ismi seçimi sıkıntılı olmuş sırf crytek vurgusu yapacaz diye.
crash terimini andıyor onunda kripto piyasaında pek sevilen bir terim olmadığını anlatmaya gerek yok.
member
Activity: 546
Merit: 10
ilk iki oyunu harikaydı ve senaryosu da film tadındaydı. bu arkadaşların iş yapmasını ve tekrar oyun işine geri dönmesini istiyorum ki oradan gelecek kazanç ile mutlaka yapmalılarda. diğer alakalı oyun firmalarının tekelinde hiçbir zaman olmamalı.
legendary
just in case
Bak bu adamların yaptığı proje tutabilir. Çünkü adamlar zaten Amerika'da Smiley

ben takip ediyorum en büyük sebebi adamların proje de paraya ihtiyaç olmaksızın zaten projeyle ilgileniyor olmaları, hali hazırda ICO öncesinde geliştirmeye başlamışlar
windows, mac, ios, android uygulamalarının hepsine başlamışlar.
piyasa yaratmak için zaten alım-satım piyasası oluşsun diye token çıkardıklarınıda söylediler, yaptıkları uygulamalarda doğruluğunu gösteriyor.
toplam sirkülasyondaki token miktarı da az 7m adet. Faaliyete geçtikçe uygulamaları kullanıldıkça güzel bi piyasa oluşacaktır diye düşünüyorum.

ICO'sunu kaçırdım , zamanında farketseydim 3-5 bi şey atıp girebilirdim. Whitepaper'da ;WARFACE üye olup 100 hedefi headshoutla öldürün ve 5 arkadaş ekleyin 5 CRC kazanacaksınız yazıyor, ilgilenen arkadaşlar deneyebilir. Teklif hala geçerlimi bilmiyorum ama denemeye değer  Roll Eyes

O temsili rakamlar örnek olarak koyulmuş. 2018 ilk çeyreğinde warface turkiye ye ekleyecekler o zaman göreceğiz neye ne kadar vereceklerini
full member
Activity: 280
Merit: 103
ICO'sunu kaçırdım , zamanında farketseydim 3-5 bi şey atıp girebilirdim. Whitepaper'da ;WARFACE üye olup 100 hedefi headshoutla öldürün ve 5 arkadaş ekleyin 5 CRC kazanacaksınız yazıyor, ilgilenen arkadaşlar deneyebilir. Teklif hala geçerlimi bilmiyorum ama denemeye değer  Roll Eyes
full member
Activity: 784
Merit: 120
Bak bu adamların yaptığı proje tutabilir. Çünkü adamlar zaten Amerika'da Smiley
legendary
just in case
full member
Merit: 109
CryCash Yobit.net üzerinden alım satıma açıldı.
Yakında Livecoin'de de alım satım başlayacak.
Üstelik elemanlar Binance, Bittrex, Okex, Liqui, Kucoin, Tidex, Gatecoin, Allcoin, Mercatox, Cobinhood, Upcoin, Hitbtc, Upbit borsaları ile görüşme halinde olduklarını belirtmişler

member
Activity: 112
Merit: 10
6 milyon civarı token olacak sanırım totalde eğer ekip çalışırsa gerçekten iyi yerlere gelir bu token Binance falan zor girer ama en azından Kucoin'e falan girerse güzel olur.
member
Activity: 378
Merit: 11
Çöküş döneminde icolara girmek bana mantıklı gelmiyor, ne olacağı zaten belirsizken birde paranı icoya atıyorsun dahada belirsizleşiyor.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Token fiyatı  0.001 eth mi arkadaşlar yani 1 dolar civarı. Eğer fiyat buysa iconun son saatlerinde bir miktar atacağım çünkü satılan token + %40 olacak sanırım total token miktarı. Şu an satılan 3 m üzerinde token var hadi 5 m olsun bu da total token miktarını 7 milyon yapar ve 1 dolar olduğunu düşünürsek hali hazırda üst düzey olmasa da 2 borsayla anlaştığını düşünürsek yatırım yapılabilir gibi geldi bana.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
13 saat kalmış iconun bitmesine ve acaip kararsızım icosuna girme konusunda. Icosuna girmek istesemde son dönemlerde icolara girmeyip borsadan alanlar daha cok kazandı. takip edilmesi gerekiyor. major borsalardan birine girebilir simdiden scamci borsalar duyurmuşsa.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Güzel haber incelemekte fayda var oyunla ilgili coinler bende güvensizlik yaratsada okumakta fayda var ön yargılı olmayıp değerlendirmek lazım büyük ihtimalle cesaret gösterip para bağlayamam gibi duruyor ama:D
full member
Merit: 109

Oo güzel haberler. Ben de bu icoya girip girmeme konusunda kararsızdım ancak şu an daha bi olumlu bakıyor gibiyim. Umarım Top 5 Exchange de girmeyi başarabilirler.

Aslında bu borsalarla uğraşacaklarına direk zirvedeki borsalara girebilseler. Çok daha yüksek bir hacime ulaşarak Coinmarketcap'ta üst sıralarda kendilerine yer edinebilirler.
member
Activity: 518
Merit: 13
umarım başarıyı yakalar ve adından uzun süre söz ettirir de artık türk yapımı projelere scam vs demekten kurtuluruz güven duymamızı sağlarlar umarım
full member
Activity: 196
Merit: 117
Yerli kardeşler Cyrsis'i ilk çıkardıklarında oyun dünyasında bomba etkisi yaratmıştı. Grafikleri o dönem için devrimsel nitelikteydi ve hatta Bill Gates CryEngine için övgü dolu sözler söylemişti...

Bill Gates diyorum... Başka kaç oyun firması için övgü dolu söz söylemiştir ki?

Bu adamlar boş adamlar değil anlayacağınız. Başarılı olmalarını canı gönülden isterim. Yolları açık olsun.
Pages:
Jump to: