Pages:
Author

Topic: Türk Malı Crycash Coin (Crysis oyun yapımcılarından) - page 4. (Read 17446 times)

member
Activity: 280
Merit: 10
oyun piyasası koinleri genelde tutuyor hocam, yolları açık olsun, hem de yerli bir proje
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bende girmiştim ico'ya %50 zarar var şuan. Adamlar bounty falan da vermedi anlamıyorum ki kim satıyor bu fiyata.

Ben de anlayamıyorum bu durumu girdiğim icolardan 2 tanesinde bende zarardayım. Ico'dan en ucuza sen almışsın zaten pre-sale hariç. Ne diye zararına satıyorsun.

Gerçi tekrar baktım hacim çok düşükmüş. Günlük hacmi 1 btc bile değil. En mantıklısı düzgün bir borsaya girene kadar fiyata bile bakmamak lazım.
Ekip çalışıyor gibi gözüküyor https://twitter.com/cry_cash/status/968531118994657282

Beklentim büyük bunda bakalım..

al işte daha ico iken bile insanlar zarar etmiş. işin içinde Türk varsa maalesef ben uzak duruyorum. nedense güvenemiyorum. ki bu yazılanları görünce de güvenmemekte haklı olduğum ortaya çıktı...
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Adamlar zaten kendi sitelerinde de belirtmiş bu coini oyun piyasasına yönelik yaptıklarını. Sanırım oyun satın alımlarında ve oyun içi ödemelerde kullanılacak.
newbie
Activity: 33
Bu kadar gelişen bir sektörde hızla yayılacağına inanıyorum. Başarıların devamını ülke olarak bekliyoruz..
full member
Activity: 406
Merit: 100
Takım baya sevdiğim bir takım crysis oyununu da oynamıştım bir süre, fakat beklentiyi karşılayamadılar heralde bu taraflarda, bakalım gelecekte daha güzel şeyler başarırlar umarım, deneye deneye olucak diye umuyorum.
newbie
Activity: 196
Crytek sıkıntıda diye duymuştum ben en son, yaptıkları son oyun için hayal kırıklığı vs dendi hep. Sektör falan mı değiştirecekler acaba, oyun konusunda bayadır ses seda yok çünkü.
newbie
Activity: 196
Türklerin adını bu platformlarda görmek çok sevindirici. Fakat oyun kripto paralarında ciddi rakipleri varken sivrilmesi için iyi reklama ihtiyaçları var
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Bu başlığı bu zamana kadar nasıl görmemişim şaşırdım doğrusu, Crytek boş iş yapmazdı ama yorumlardan gördüğümüz kadarıyla bekleneni verememiş, belki ilerde iyi yerlere gelebilir kim bilir.
member
Activity: 532
Merit: 12
benim aklıma oyun deyince 90 ların başında street fighter 2000 lerin basşında counter strike gelir bu adı geçen oyun hangi zamanda oldu merak ettim. ayrıca eğer airdrop ya da bouny yaparlarsa katılırım. ico falan olursa mümkün değil. hele ki işin içinde bizim insanımız varsa ister istemez 2 kere düşünüyorum...
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
bu arada arkadaşlar crycash i mevcut exchangelerdeki fiyat grafiklerini https://www.worldcoinindex.com/coin/crycash
buradan takip edebilirsiniz.
aynı zamanda crypto compare sitesine eklenmiş https://www.cryptocompare.com/coins/crcstarstar/

sanırım geriye büyük borsalar ile coinmarketcap kaldı.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
çalışmalarını takip ediyorum yakından, ben ufaktan hazır fiyat yarıya düşmüşken alttan toplamaya çalışıyorum satanların zaten hacmi de yok alanlarında yok o yüzden ne toplarsak kardır.

Ayrıca büyük borsalardan bi tanesine girmesi için bende crycash takımını yakın takibe aldım. haber gelirse vereceğim.

Plink, advertising platform vs hepsinin beta ları hazır her platformda, çok güzel de çalışıyorlar. ben o yüzden şuan toplama odaklıyım.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
biraz zaman vermek lazım bu projeye belki 1-2 sene ileride çok iyi işler yapacaklarını düşünüyorum.
member
Activity: 566
Merit: 29
Oyun piyasasına yönelik ciddi coin/token üretimi yapılmaya başlandı örneğin refereum, umarım tutunabilirler
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
ICO sürecide çok şatafatlı geçmememişti. Ben deneme amaçlı falan girdiler zannettim. Daha sağlam bir kampanya yapabilirlerdi çünkü. Çok bir gelecek görmüyorum.
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
Gunluk hacim 1ETH mi ? Bu sebeple Uzakdogu projelerim hep favori olarak kalacak. Rus projelerinden de uzak kalmak onemli tabi:)
member
Activity: 504
Merit: 12
bu gamerler bu tür işlere kafa yormaya başladı ya helal artık oyun yerine faydalı işler yapmaya başlandığı belli
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Bende girmiştim ico'ya %50 zarar var şuan. Adamlar bounty falan da vermedi anlamıyorum ki kim satıyor bu fiyata.

Ben de anlayamıyorum bu durumu girdiğim icolardan 2 tanesinde bende zarardayım. Ico'dan en ucuza sen almışsın zaten pre-sale hariç. Ne diye zararına satıyorsun.

Gerçi tekrar baktım hacim çok düşükmüş. Günlük hacmi 1 btc bile değil. En mantıklısı düzgün bir borsaya girene kadar fiyata bile bakmamak lazım.
Ekip çalışıyor gibi gözüküyor https://twitter.com/cry_cash/status/968531118994657282

Beklentim büyük bunda bakalım..
jr. member
Activity: 378
Merit: 1

Valla başka bir iş var işin içinde...

Plink diye bir uygulama çıkaracaklar, o zaman belki canlandır. Mecburen tutacağız...
full member
Activity: 434
Merit: 109

hero member
Activity: 629
Merit: 508
Pages:
Jump to: