всім привіт. пару місяців тому я створював пост і шукав посівні інвестиції. вже є перша версія проекту, доступная онлайн. потрібно декілька 1-2 тижня, щоб запустити живу бету.
в моєму проекті наразі не реалізована бізнес-модель, яка є родзинкою всього проекту та надасть конкурентні переваги компанії - це потребує розробки власного блокчейну та інвестиції на рівні 1-1.5 мільони євро і це без урахування витрат, пов'язаних з вихідом на ринок.
для старту я шукав скромніші 50к євро
https://bitcointalksearch.org/topic/m.62440493короче, зараз ситуація виглядає так - в найближчому майбутньому ми викатемо робочу версію але без основної бізнес ідеї. оскільки більшість серьозних інвесторів інвестує в прибутковий бізнес з історією, я хочу створити такий бізнес за допомогою ком'юніті на базі першої версії свого проекту.
оскільки це стартап на нульовій стадії, в нас зараз немає юридичної реєстрації. можна сказати, що проект в момент старту працює не легально з точки зору законодавства. тем не менш, я зареєструю європейську фінансову компанію з європейскьою крипто ліцензією + ліцензіями EMI і PCI DSS.
зараз проект виглядає як воллет для зберігання, надсилання, отримання та керування коштами для фізичних та юридичних осіб широкого кола токенів та коїнів, а саме - BTC, ETH, ETC20 токени, TRX, TRX20 токени, SOL, XMR, DCH, LTC, DOGE, XRP. ADA, BNB, MATIC, ETC, NEO, EOS, QTUM + вхід/вихід в фіат (хоча в даний момент ці операції не є законними)
для залучення нових інвестицій мені потрібно створити кеш-флоу та стати прибутковим. я сподіваюсь це зробити не тільки з українським ком'юніті, але з крипто-панк-ком'юніті world wide. я довго думав, як зробити пропозицію він-він, щоб вам це було цікаво і вот до чого я дійшов -
я пропоную усім раннім користувачам супер низькі комісії - моя мета зараз не заробіток, а позитивний кеш-флоу для інвесторів + (І ЦЕ ГОЛОВНЕ) - усі користувачі, що приєднаються до проекту на ранній стадії та зроблять кеш-флоу проекту, отримають 1% компанії в момент pre-IPO. 1% це мало чи багато? по моїх розрахунках, до виходу на IPO вартість компанії буде складати 1.5-2.5 мільярди євро мінімум, але при гарних раскладах ця цифра може зрости на порядок завдяки бізнес ідеї. капітал і вартість компанії буде складатися з IP, software/hardware, legality та залученого капіталу від крупних цільових гравців типу рітейлерських мереж. Вихід на IPO збільшить вартість компанії мінімум в дабл. і 1% від цієї компанії буде ваш без зайвих зусиль!
так, це потребує часу, крові та неймовірних зусиль. але - від мене. від вас це потребує довіри та бажання зробити гроші. так завжди буває - гроші валяються під ногами.. але сміливих, хто наважиться їх підняти, мало. інші потім гризуть лікті, але втрачений марно шанс повернути неможливо. так саме було й з BTC - пригадайте, яка була вартість вашого першого BTC? я зайшов у BTC по 300 баксів, і не вийшов досі.
короче, наразі умови формуються і будуть згодом озвучені (в момент остаточного запуску першої публічної робочої версії проекту). якщо цікаво взяти участь - велкам, задавайте ваші питання.