Хочу зауважити, що я нічого проти підписних не маю, я сама зараз беру участь в одній і вважаю, що можливість таким чином заробити якісь додаткові кошти, це дуже круто. Просто при цьому треба розмежовувати кількість і якісь постів, які люди пишуть, будучи в підписних. Я особисто вважаю, що написати більше 30 постів за тиждень, які дійсно варті того, аби їх хтось прочитав і дав якусь відповідь чи коментарі, майже неможливо. Є деякі учасники форуму з великим досвідом, або ті, хто робить якісь корисні штуки безпосередньо для форуму, от вони можуть писати і більшу кількість саме якісних постів. Ну але ж це точно не всі такі у доволі великій кількості підписних, які наразі тут представлені. Тому таке спонукання і заохочення від менеджерів виглядає для мене дивно, вони ж самі мають розуміти, що з однієї сторони таким чином наче краще просувається їхній продукт, але з іншої - пости їхніх підписантів з таким підходом будуть просто тонути в потоці того, що тут публікується.
Цю двіжуху почав Ройс777, і все якраз почалося з того, що він почав видаляти участників з кампаній, навіть тих які виконували мінімальну необхідну квоту по постах. Звісно іноді бувають ті хто, потрапивши до кампанії починають лінуватись і роблять мінімум або проконало, але це не той випадок, тому що в нього видалення відбуваються систематично, якщо не пишеш зверху норми норм постів, то будь готовий покинути його кампанію. Це однозначно тупняк і у користувачів створює розуміння що просто потрібно навалювати постів і все буде файно.
У передплатній кампанії, в якій я беру участь, немає жодних нагород за понад постинг. Пиши скільки хочеш у межах від 1 до 30 постів на тиждень. Мінімальної квоти немає. Я маю на увазі, що в залік іде максимум 30 постів і все. Пости понад цей ліміт просто ігноруються. Зате є стимул у написанні якісних постів, за які б юзери давали мерити. Тому що в нас icopress (менеджер) зрівняв усі ранги. Тепер Sr/Hero/Legendary отримують 0,0001 BTC/пост. А ось якщо у тебе меритів більше 1000 то оплата збільшується. І по наростаючій, якщо більше 2000 то ще вища оплата і тд. І це незалежно від рангу. Якщо ти фул, але у тебе більше 1000 меритів, то будеш отримувати більше, ніж легендарний.
Таким чином є стимул писати саме якісні пости, щоб збільшити цифру меритів. Як на мене так це класно. Я так думаю.
А от доречі коли нема необхідного мінімум то це круто, і фішка з мерітами теж прикольна це однозначно має стимулювати до якісних постів, а не до їх кількості.