Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 145. (Read 4172083 times)

full member
Activity: 546
Merit: 106
March 08, 2018, 05:26:50 AM
Цікава інфа:

Відомий економіст і нобелівський лауреат Пол Кругман у своєму твітері заявив

Подобаються мені подібні заяви. Smiley Начебто відомі економісти, нобелівські лауреати, але... всі ці люди з минулого, які чомусь вважають, що вони краще за всіх знають, що треба робити у майбутньому. 
full member
Activity: 318
March 07, 2018, 05:10:51 PM
Підкажіть, будь-ласка, як краще вивести биткоїн з crypto-bridge.org в гривню на приват 24 (карта для ввиплат)? Наперед дякую

Жену бітки на btc-trade.com.ua, а вже звідти на карту привата. Як на мене - це найбільш простий та надійний спосіб.

Може для бітків це швидко і зручно, а от монеро чекаю на btc-trade.com.ua вже третій тиждень. На цьому тижні підтримка відповіла що "займається моїм питанням але треба ще трохи часу". Добре що є надія що подальші рухи будуть швидшими.
Вони вказали причину проблеми? З чого такий затик?

Проблема виникла через невелике взаємне непорозуміння. Я відправляв монеро із гаманця який не міг додати Payment ID до платежу, уточнив у саппорті біржі і мені сказали - відправляй, і так дійде. Після відправки я почекав 10 підтверджень як вказано у описі як поповнювати монеро і знову уточнив у саппорта чому не зараховано кошти. Попрохали подробиці транзакції, я надав усе що маю і після цього довго не отримував взагалі ніякої відповіді від їхнього саппорта. Це не дуже тішило, бо тривало десь два тижні. Нарешті цього тижня написали що мій випадок отримав "високий пріоритет, але треба ще трохи часу". Додаткової інформації не просять, але й кошти не зараховано. Тепер я добре запам'ятаю що для операцій із біржами не можна відхилятися від стандартної процедури, це приводить до значних затримок як мінімум. Дякую всім хто звертає увагу та підтверджує що біржа реально працює, це не так очевидно - наприклад, новин за 2018 рік нема взагалі у їхньому блозі, телефон що вказано на сайті вже не обслуговується.
Ага, згадав, на попередніх сторінках було.
Взагалі правильно, реквізити треба заповнювати всі, а сапорт він всюди такий сапорт, я би ніколи не довірився їхній компетенції (на будь-якому сервісі) невідомо хто там сидить, людина яка знає своє діло і дійсно шарить чи хтось найманий який може максимум відповісти як перевести крипту з одного гаманця на інший і причепити карту до акку. Їхня відповідь таки правильна "воно і так дійде" воно і так дійшло але дійшло їм а не безпосередньо в потрібні руки, от і нюанс, тепер хіба чекати і час від часу давати їм "копняка"  Grin
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
March 07, 2018, 04:34:04 PM
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
March 07, 2018, 04:32:10 PM
Цікава інфа:

Відомий економіст і нобелівський лауреат Пол Кругман у своєму твітері заявив ще 21.01.2018:

"Блокчейн цікавий, але поки не ясно, чи корисний він для чогось. І так само інвестування в біткойн як і раніше виглядає набагато менш розумним, ніж інвестування в холодний синтез ..."

https://twitter.com/paulkrugman/status/955108216907681792?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fe-catworld.com%2F2018%2F01%2F22%2Fpaul-krugman-cold-fusion-better-investment-than-bitcoin%2F

А ось скоро почнеться ICO проекту "СИНТЕЗТЕХ", направленого на холодну трансмутацію елементів та Синтез Платини

https://bitcointalksearch.org/topic/annico-2582330
sr. member
March 07, 2018, 04:31:38 PM
Треба за цікаві пости ставити меріти.
І погоджуюсь - тре допомагати.
За таку філософію - ось Вам! =)

Дякую, Вам теж переслав 1 меріт (він в мене щойно з'явився, напевне після того як я отримав меріт від Вас та від sla1925)
Так, загалом логічно, що якщо ми багато спілкуємось в цій гілці - то й меріти пересилаємо теж тут
Проблема ще в тому, що багато учасників тут - newbies, в яких немає мерітів, але звісно з часом це зміниться

Щиро дякую)

Будемо нагороджувати за цінну інформацію, яку будуть вказувати користувачі.
Так і стануть вже не "новенькі"!

full member
March 07, 2018, 03:25:33 AM
Тож стосовно того, як отримати меріти

Особисто я сприймаю меріти, як Like, а не як платню за контент. Тому буду їх роздавати кому завгодно і за що завгодно, що мені сподобається, незалежно від кількості та якості інформації.
member
Activity: 239
Merit: 10
March 07, 2018, 03:06:09 AM
Підкажіть, будь-ласка, як краще вивести биткоїн з crypto-bridge.org в гривню на приват 24 (карта для ввиплат)? Наперед дякую

Жену бітки на btc-trade.com.ua, а вже звідти на карту привата. Як на мене - це найбільш простий та надійний спосіб.

Може для бітків це швидко і зручно, а от монеро чекаю на btc-trade.com.ua вже третій тиждень. На цьому тижні підтримка відповіла що "займається моїм питанням але треба ще трохи часу". Добре що є надія що подальші рухи будуть швидшими.

Проблема виникла через невелике взаємне непорозуміння. Я відправляв монеро із гаманця який не міг додати Payment ID до платежу, уточнив у саппорті біржі і мені сказали - відправляй, і так дійде. Після відправки я почекав 10 підтверджень як вказано у описі як поповнювати монеро і знову уточнив у саппорта чому не зараховано кошти. Попрохали подробиці транзакції, я надав усе що маю і після цього довго не отримував взагалі ніякої відповіді від їхнього саппорта. Це не дуже тішило, бо тривало десь два тижні. Нарешті цього тижня написали що мій випадок отримав "високий пріоритет, але треба ще трохи часу". Додаткової інформації не просять, але й кошти не зараховано. Тепер я добре запам'ятаю що для операцій із біржами не можна відхилятися від стандартної процедури, це приводить до значних затримок як мінімум. Дякую всім хто звертає увагу та підтверджує що біржа реально працює, це не так очевидно - наприклад, новин за 2018 рік нема взагалі у їхньому блозі, телефон що вказано на сайті вже не обслуговується.
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
March 07, 2018, 01:41:31 AM

Так, я от теж користувався цією біржею, виводив трохи BTC, BCC, ETH, DOGE, KARBO - і все було добре
Жодного разу не було проблеми
Напевне це зараз найзручніша біржа для купівлі/продажу крипти
full member
Activity: 318
March 06, 2018, 08:21:33 PM

legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
March 06, 2018, 04:24:31 PM
Оце цікаві дані:

"...насправді криптовалюти становлять менше 1% світового ВВП (із теперішньою ринковою капіталізацією на рівні $0,5 трильйона). Щоб розглядати це в перспективі, варто сказати, що наприклад, ринкова капіталізація золота зараз становить 8 трлн доларів, а доткомівська бульбашка у 2000-х оцінюється у $7 трлн. Якщо піти ще трохи далі, то можна проаналізувати світову фінансову кризу 2008 року, спричинену надмірним ризиком банківської групи Lehman Brothers і надміру завищеним ринком житла. Субстандартні іпотечні кредити сумнівної вартості були продані із величезними надбавками, значно роздуваючи ринок. Коли він обвалився, $6 трлн інвесторів зникли разом з ним.

Також цікаво зазначити, що інвестиції у золото та житло є повністю спекулятивними, тоді як криптовалюти починають пропонувати реальному світові функціональність, яка, вірогідно, переверне індустрії по всьому світу, у тому числі фінансовий сектор. Цей факт може бути джерелом страху, невизначеності та сумнівів, що йдуть від великих фінансових інституцій..."

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/1988-predstavnik-goldman-sachs:-kriptovaljuti-u-teper%D1%96shn'omu-stan%D1%96-%D1%94-bul'bashkoju

member
Activity: 350
Merit: 12
March 06, 2018, 04:04:38 PM
Тож стосовно того, як отримати меріти - сподіваюсь цей пост знайдуть корисним, в т.ч. у мерітах :-)

1. Виконати деякі завдання в англомовних постах. Наприклад:
- Різні питання/завдання - наприклад перелік усіх пустих блоків біткоіна чи перелік сайтів що беруть біткоін
- Меріти за відповіді на питання про біткоіни (складні!!!)
- Меріти за відповіді на питання про майнінг

2. Недооцінені англомовні пости можно дооцінити:
- Дооцінка англомовних постів

3. Деякі мембери дають меріти за створення артів (інфографіка, 3Д, тощо);
- Оцінка артів у мерітах

4. Де шукати такі теми?
- Гілка Сервіси (тут багато питань - можна допомогти і заробити)
- Гілка Бегіннерів (добрі роботи додатково заохочують мерітами - наприклад за дизайн підпису
- Гілка Мета (багато питаннь про меріти - часто плюсують)

Трохи про власний досвід - у першому посиланні вдалося виїхати завдякі тому, що читав досить уважно та швидко відстежував зміни.

Знайдете ще щось таке - цитуйте та добавляйте своє - зробимо великий корисний пост! Аналогічної інформаціі у російськомовному сегменті з посиланнми не знайшов.
sr. member
March 06, 2018, 02:40:37 PM
Повторюю свою думку, яку озвучував раніше: нажаль наші люди не звикли дякувати ні за що, тим більше за інформацію. Вони вважать, що вона нічого не коштує. Тому чекати мерітів за цікаві матеріали можна до другого пришестя. Smiley 

Це теж поступово міняється, я от спостерігаю за різними крипто-зустрічами та конференціями в Києві, яких стає все більше - і ціни на них теж ростуть
Відповідно десь на 1-деннну конференцію 1000 грн вхід, і це до речі мало в порівнянні з закордонними конференціями
Дехто проводить крипто-консалтиг та бере за це великі гроші
sr. member
March 06, 2018, 02:38:25 PM

Дякую, Вам теж переслав 1 меріт (він в мене щойно з'явився, напевне після того як я отримав меріт від Вас та від sla1925)
Так, загалом логічно, що якщо ми багато спілкуємось в цій гілці - то й меріти пересилаємо теж тут
Проблема ще в тому, що багато учасників тут - newbies, в яких немає мерітів, але звісно з часом це зміниться
sr. member
March 06, 2018, 01:59:06 PM
Я раніше пропонував взаємну допомогу. Відреагувала лише одна людина, у якої немає мерітів. Більше ніхто не зацікавився. Smiley

Немає сенсу тут її пропонувати, це може бути проти правилів Меріту
Треба просто надсилати меріти тим, хто цікаво пише, мені так от 2 меріти прислали.
Надіслав вам меріт (1 бо більше немає зараз), бо Взаємодопомога - це те чого насправді бракує українцям
Але загалом я би так не акцентувався на темі меріту, це нововведення може ще бути зміненим

Погоджуюсь)
member
Activity: 239
Merit: 10
March 06, 2018, 01:34:32 PM
Українські журналісти досліджують ринок криптовалют.
https://www.epravda.com.ua/publications/2018/03/6/634656/
full member
March 06, 2018, 10:26:39 AM
В мене є до вас таке питання про аірдроп, як дізнатись на якій біржі торгується(або буде)  токен ?  Є якийсь можливо сайт загальний в якому міститься інформація!?
Отримав перші токени за аіпдропи, а інфи ніде найти не можу.

Шукайте інформацію на сайтах проектів, а також в соц. мережах, до яких ви повинні були приєднатися за умовами аірдропа.

Треба просто надсилати меріти тим, хто цікаво пише, мені так от 2 меріти прислали.
Надіслав вам меріт (1 бо більше немає зараз), бо Взаємодопомога - це те чого насправді бракує українцям
Але загалом я би так не акцентувався на темі меріту, це нововведення може ще бути зміненим

Я пропонував згуртуватися і допомагати один одному, а не порушувати правила. Якщо хтось не зрозумів мого заклику, шкода, але розжовувати не буду. Smiley

Повторюю свою думку, яку озвучував раніше: нажаль наші люди не звикли дякувати ні за що, тим більше за інформацію. Вони вважать, що вона нічого не коштує. Тому чекати мерітів за цікаві матеріали можна до другого пришестя. Smiley 

sr. member
March 06, 2018, 09:34:17 AM
Я раніше пропонував взаємну допомогу. Відреагувала лише одна людина, у якої немає мерітів. Більше ніхто не зацікавився. Smiley

newbie
Activity: 73
Merit: 0
March 06, 2018, 08:32:25 AM
В мене є до вас таке питання про аірдроп, як дізнатись на якій біржі торгується(або буде)  токен ?  Є якийсь можливо сайт загальний в якому міститься інформація!?
Отримав перші токени за аіпдропи, а інфи ніде найти не можу.

Ось, можли хтось щось знає про ці токени (https://imgur.com/AqOqrHZ)

Буду вдячний за любу інформацію  Grin
member
Activity: 106
Merit: 23
March 06, 2018, 08:21:44 AM
Американська біржа Bittrex додала в лістинг заміну токенів Tether

Американська криптовалютна біржа Bittrex повідомила про лістинг нового токена, прив'язаного до курсу американського долара. Проект TrueUSD (торгується під тікером TUSD) обіцяє прозорість, регулярні аудити банківських депозитів і юридичний захист інвесторів, які стануть власниками токенів TUSD.

TrueUSD відноситься до класу так званих stable coins - монет, курс яких прив'язаний до реальних активів і не передбачає високої волатильності.

Читати далі: Американська біржа Bittrex додала в лістинг заміну токенів Tether
full member
March 06, 2018, 07:28:03 AM
П.С. Шановні, а як ви вирішували питання з мерітами? З цими клятими правилами сидіти у джуніорах довіку(( Доречі, деколи у англоязичному розділі зявляються пропозиціі про відповідну оплату мерітами за відповіді/посилання тощо - можливо щось і наші спільноті треба корисного за меріт?

Jump to: