Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 147. (Read 4172390 times)

full member
Activity: 546
Merit: 106
March 04, 2018, 03:04:16 AM
Поки крипта не легалізована, то і необов'язково її прописувати в деклараціях, бо по закону, то фантік, який нічого не вартий.
Ну значить потрібно оплачувати як податок на дохід фізичних осіб ( 18% чи скільки у нас там)

Не зовсім так. Поки крипта в Україні не має правового статусу, то її начебто і не існує. А якщо її не існує, то нема з чого платити податки.
newbie
Activity: 73
Merit: 0
March 03, 2018, 07:24:09 PM
Мені здається наші політики нескоро приймуть криптовалюту в обіг, хоча напевно вже відсотків так  80 нею користується.
Назвіть хоть одну річ, шо наші політики вміють, крім того що п*здити !?

Поки крипта не легалізована, то і необов'язково її прописувати в деклараціях, бо по закону, то фантік, який нічого не вартий.
Ну значить потрібно оплачувати як податок на дохід фізичних осіб ( 18% чи скільки у нас там)
jr. member
Activity: 79
Merit: 1
March 03, 2018, 04:17:11 PM
jr. member
Activity: 70
Merit: 5
March 03, 2018, 03:18:32 PM
Мені здається наші політики нескоро приймуть криптовалюту в обіг, хоча напевно вже відсотків так  80 нею користується.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
March 03, 2018, 03:12:13 PM
Президент Венесуели розповідає про великий попит на криптовалюту Petro

Президент Венесуели Ніколас Мадуро (Nicolas Maduro) заявив, що уряд отримав понад 171 000 підтверджених замовлень на купівлю криптовалюти Рetro.

У повідомленні на своїй сторінці у Twitter керманич країни стверджує що 40,8% замовлень на купівлю отримані в доларах США,  6,5 % в євро, 18,4 % у етері та 33,8% у біткойні.

Він також стверджує, що понад 3 500 компаній розмістили заявки на токени Petro. А решта - 82 000 покупців - це приватні особи, повідомляє венесуельський телеканал новин  teleSUR.

нформації про те, хто саме ці покупці і які процедури сертифікації були дотримані, не повідомляється.

Незважаючи на ці та попередні повідомлення, Caracas Chronicles вказали, що жодні токени поки-що не були розповсюджені серед потенційних покупців.

Дійсно, якщо переглянути реєстрацію транзакцій NEM, там видно що наразі всі 100 мільйонів Petro все ще знаходяться у власності венесуельського уряду.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/1971-prezident-venesueli-rozpov%D1%96da%D1%94-pro-velikij-popit-na-kriptovaljutu-petro

венесуельський скам  Grin у цієї криптовалти не має майбутнього

Ну не знаю, ICO йде завзято - Ніколас Мадуро: криптовалюта El Petro зібрала $ 3 мільярди

Перший тиждень пресейла національної криптовалюти El Petro приніс Венесуелі $ 3 мільярди. Такі дані озвучив президент країни Ніколас Мадуро.
За його словами, було зафіксовано 171 015 сертифікованих покупок від інвесторів з 127 країн.

«40,8% покупок було скоєно в доларах, 6,5% в євро, 18,4% в Ethereum, 33,8% в біткоіни і 0,2% в юанях», - уточнив президент.

В основному, заявки на покупку El Petro надходили від фізичних осіб (83 761 учасник). Були також зафіксовані заявки від 3523 компаній.
Як повідомляє проурядова венесуельська газета Correo del Orinoco, серед інших в пресейл взяли участь представники Німеччини, Китаю, Кіпру,
Південної Кореї, США, Франції, Білорусії та ін.

https://investfuture.ru/news/id/nikolas-maduro-kriptovalyuta-el-petro-sobrala-3-milliarda
newbie
Activity: 88
March 02, 2018, 08:30:40 PM
"Порошенко рассмотрел законопроект о валюте

Национальный совет реформ под председательством президента Украины Петра Порошенко рассмотрел законопроект О валюте, который будет внесен на рассмотрение в Верховную Раду.

Об этом сообщила пресс-служба президента.

По словам Порошенко, проект закона вводит принцип "разрешено все, что не запрещено" и предусматривает введение постепенной, последовательной и гибкой либерализации на валютном рынке, свободное движение капитала и других валютных ценностей. Кроме того, закон убирает такое мучительное наказание в виде приостановления внешнеэкономической деятельности.

Порошенко считает, что предприниматель должен делать бизнес конкурентоспособным, а государство должно помогать и защищать предпринимателя."

В мене є така здогадка, що саме на базі цих нпа будуть введені в Україні криптовалюти та токени.
Побачимо....

Я знайшов й критику цього законопроекту https://dt.ua/macrolevel/dura-lex-abo-zakon-scho-viyshlo-259093_.html
Що ж, поживемо - побачимо.

До речі, що таке ці "нпа"?

legendary
March 02, 2018, 03:33:34 PM

Национальный совет реформ под председательством президента Украины Петра Порошенко рассмотрел законопроект О валюте, который будет внесен на рассмотрение в Верховную Раду.

По словам Порошенко, проект закона вводит принцип "разрешено все, что не запрещено" и предусматривает введение постепенной, последовательной и гибкой либерализации на валютном рынке, свободное движение капитала и других валютных ценностей. Кроме того, закон убирает такое мучительное наказание в виде приостановления внешнеэкономической деятельности.

Порошенко считает, что предприниматель должен делать бизнес конкурентоспособным, а государство должно помогать и защищать предпринимателя."

В мене є така здогадка, що саме на базі цих нпа будуть введені в Україні криптовалюти та токени.
Побачимо....

Добре було б зробити як в Німеччині:

Німеччина визнала Bitcoin платіжним засобом

1 березня 2018 року, міністерство фінансів Німеччини підписало постанову про те, що Bitcoin відтепер повинен розцінюватися як платіжний засіб на території ФРН.

При цьому покупки за криптовалюту не оподатковуватимуться.

Уряд Німеччини вважає, що криптовалюти займають вагоме місце в сьогоднішній системі взаєморозрахунків. А оскільки так відбувається, криптовалюта повинна прирівнюватися і регулюватися, як і інші електронні платіжні засоби.

Від тепер Німеччина офіційно визначає біткоіни валютою - як зазначено в постанові Мінфіну, криптовалюти стають еквівалентом законних засобів платежу, так як використовуються учасниками транзакцій як альтернативний договірний і негайний спосіб оплати.

https://bitexpert.io/news/germania-priznala-bitcoin/
full member
March 02, 2018, 02:02:07 PM
Вітаю!
Можете мене читати)) https://steemit.com/@flodner
А взагалі ось дивіться нові матеріали по тегу "Україна" https://steemit.com/created/ukraine
Думаю там знайдете багато цікавих авторів
Якщо писатимете українською - то ставте теж цей тег
З кожним днем там все більше українців)
До речі якщо вже пішла розмова - то можете і тут свій профіль поширити, зафоловлю (так сам й інших хто там є на Стіміт)

А як тебе там знайти?
Взаємно підпишусь.

Дякую. Я поки що розбираюся, що там до чого, потім може і писати буду.

В мене дуже простий і зрозумілий нік: @chudakfromua. До речі, в Твіттері такий самий. Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
March 02, 2018, 12:16:25 PM
Вітаю))))
Довго чекали?)
Я там є, але як казав - рідко. В основному - на Голосі.
В Стимит мене можно знайти як @f-r-e-e
Приєднуйтесь)

Близько трьох тижнів.

Приєднався. Smiley

А як тебе там знайти?
Взаємно підпишусь.
sr. member
March 02, 2018, 12:14:33 PM

Побачимо....
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
March 02, 2018, 10:49:30 AM
а стіміт це форум в якому платять за пости?? бо інормацію не найшов, крім кілька постів, а біля них долари

Це не форум, а швидше блог-платформа, до якої також зроблено багато сервісів (наприклад Стім-чат, Д-тюб)
Так, система така, що інші юзери апвоутами генерують криптовалюту (оплату) яка через 7 днів приходить на рахунок (50% в SBD, 50 - в силі голосу), також треба зазначити, що курс SBD набагато вище долара, останній раз як я дивився був в районі 5, а на піку в січні був понад 10 доларів.
Ще раз скажу - що просто заробляти звичайними постами навряд чи вийде, треба писати справді унікальний та гарний контент
Треба це одразу пам'ятати, щоб потім не було розчарувань
newbie
Activity: 73
March 02, 2018, 10:43:49 AM
а стіміт це форум в якому платять за пости?? бо інормацію не найшов, крім кілька постів, а біля них долари
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
March 02, 2018, 10:32:58 AM
Нарешті мене пустили на Стіміт. Як то кажуть, не минуло і півроку. Підкажіть, кого читати, з ким товаришувати, і взагалі, де там наші? Smiley

Вітаю!
Можете мене читати)) https://steemit.com/@flodner
А взагалі ось дивіться нові матеріали по тегу "Україна" https://steemit.com/created/ukraine
Думаю там знайдете багато цікавих авторів
Якщо писатимете українською - то ставте теж цей тег
З кожним днем там все більше українців)
До речі якщо вже пішла розмова - то можете і тут свій профіль поширити, зафоловлю (так сам й інших хто там є на Стіміт)
full member
March 02, 2018, 09:09:52 AM
Вітаю))))
Довго чекали?)
Приєднуйтесь)

Близько трьох тижнів.

Приєднався. Smiley
sr. member
March 02, 2018, 08:28:50 AM
Нарешті мене пустили на Стіміт. Як то кажуть, не минуло і півроку. Підкажіть, кого читати, з ким товаришувати, і взагалі, де там наші? Smiley

Вітаю))))
Довго чекали?)
Приєднуйтесь)
full member
March 02, 2018, 07:40:55 AM
sr. member
March 02, 2018, 06:21:30 AM
Якщо я тримаю НХТ на їх гаманці - я отримаю ACTN?
За детальнішою інформацією краще звернутися у відповідну тему. У них сьогодні мав бути запуск монети після ICO, там за регістрацію нараховували монети й стосовно холда NXT питайтесь там.
...
Щодо еірдропів - якщо є інфа по тому, на яких біржах буде підтримка форків - будемо всі вдячні.
Нажаль, так щільно не слідкую за ними. Робив вибірку для свого телеграм-каналу, вирішив тут також викласти. Інфа не є секретною, в інтернеті багато сайтів-календарів, які відстежують майбутні події. Проте я не знаходив інформацію, де було б написано які біржі підтримують еірдропи. Згадайте LTC --> LCC, до останнього не було відомо хто підтримає еірдроп...

Так)) Повністю погоджуюсь з Вами.
Думав є інформація повна чи посилання на ресурс з переліком бірж. Дякую за відповідь!
full member
March 02, 2018, 03:33:09 AM
Оце мені найбільше сподобалося:

Позивач, який представляє майнові інтереси Дейва Клеймана, його брат Айра (Ira), визнав, що загальна кількість біткойнів, про яку йде мова, невідома, але він вважає що вона ймовірно, може становити від 300 тис до 1 млн BTC, що при теперішньому курсі біткойна  може складати до 10 млрд. доларів.

Позивач стверджує, що на час смерті Клеймана нікому з родини не було відомо про ступінь участі Дейва у створенні біткойна.

Простою мовою це звучить так: ми не знаємо, що там було насправді, та чи було щось взагалі, але грошей дуже хочеться. Smiley

legendary
March 01, 2018, 06:46:07 PM
Самопроголошеного творця біткойна звинувачують в крадіжці криптовалюти та інтелектуальної власності

У судовому позові, поданому родиною програміста Дейва Клеймана (Dave Kleiman) на його колишнього партнера по бізнесу Крейґа Райта (Craig Wright), йдеться про те, що він присвоїв собі біткойни та інтелектуальну власність Дейва.

Дейв Клейман

Крейґ Райт

Крейґ Райт, австралієць, який раніше стверджував, що винайшов біткойн, звинувачується сім'єю свого колишнього бізнес-партнера в тому, що він присвоїв собі до 10 мільярдів доларів.

У судовій справі, про яку вперше стало відомо з технічного сайту Motherboard, стверджується що Райт майнив біткойн разом з програмістом Дейвом Клейманом, який загинув у 2013 році, після чого він розробив злочинну схему щоб викрасти біткойни Дейва. Позивач, який представляє майнові інтереси Дейва Клеймана, його брат Айра (Ira), визнав, що загальна кількість біткойнів, про яку йде мова, невідома, але він вважає що вона ймовірно, може становити від 300 тис до 1 млн BTC, що при теперішньому курсі біткойна  може складати до 10 млрд. доларів.

Незрозуміло чи Крейґ та Дейв є творцями біткойна, але однозначно те, що вони були причетні до біткойна від моменту його створення та накопичили величезну кількість біткойнів з 2009 по 2013 рік,

- йдеться в судовому позові.

Позов було подано до суду Флориди два тижні тому. Позивач стверджує, що на час смерті Клеймана нікому з родини не було відомо про ступінь участі Дейва у створенні біткойна. Цитуємо:

...Знаючи це, Крейґ розробив схему для заволодіння майном Дейва у біткойні та його прав на певну інтелектуальну власність, пов’язану з технологією біткойна.

Позивач стверджує що Райт використовував підроблені документи, щоб переконати родину Клеймана в тому, що померлий девелопер передав йому всі права власності на компанію, засновану як W&K Info Defense Research. Коли Айра Клейман поставив під сумнів справжність документів, Райт пообіцяв, що він буде виплачувати частку майна Дейва, але у суді стверджується, ці платежі ніколи не надходили.

Брат Клеймана розшукує біткойни Райта та Клеймана, які нібито були видобуті (намайнені) в перші дні появи криптовалюти, а також інтелектуальну власність, яка належить W&K. Вартість цих активів, за його оцінками, значно перевищує 5 мільярдів доларів США.

До 2015 року Крейґ Райт був невідомою фігурою навіть серед криптоспільноти. Але того ж року податкова служба Австралії проводила розслідування у справі щодо його участі у розробці криптовалюти, що призвело до чуток та спекулятивних припущень що він може бути Сатоші Накамото (Satoshi Nakamoto), невідомим творцем біткойну.

У 2016 році Райт публічно заявив, що саме він і був Накамото. Але експерти засумнівалися в наданих ним доказах. Райт пообіцяв надати додаткові докази, але за кілька днів відмовився та зізнався, що вибачається та не має сміливості. Однак з того часу Райт став публічним і відомим серед біткойн-спільноти та ніколи не відмовлявся від своїх заяв.

Досі не відомо хто ж насправді творець біткойна, цієї революційної технології, що бентежить розуми та розхитує економіки навіть найпотужніших країн світу. Однак відомо, що Сатоші Накамото - людина, чи група людей, один з найбагатших людей у світі. Його особистий капітал оцінюється у 10,3 мільярдів доларів (на даний момент), ці кошти вже впродовж багатьох років незмінно зберігаються на одному і тому ж гаманці.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/1978-samoprogoloshenogo-tvorcya-b%D1%96tkojna-zvinuvachujut'-v-krad%D1%96zhc%D1%96-kriptovaljuti-ta-%D1%96ntelektual'no%D1%97-vlasnost%D1%96
EEM
member
Activity: 194
Merit: 32
March 01, 2018, 12:54:45 PM
Якщо я тримаю НХТ на їх гаманці - я отримаю ACTN?
За детальнішою інформацією краще звернутися у відповідну тему. У них сьогодні мав бути запуск монети після ICO, там за регістрацію нараховували монети й стосовно холда NXT питайтесь там.

HST —> UBTC

Звідки ця інформрмація про airdrops?
Наприклад в мене є HST, то UBTC що прийде на MyEtherWallet
Читаю періодично їх телеграм, твіттер, ніякої такої інформації не було. Іноді вони проводять цікаві конкурси, але щойно зайшов - нічого такого про ейрдроп немає
Але якщо щось буде -то дякую за інформацію
Перепрошую, помилився тікером Sad - HSR Hshare --> UBTC

Щодо еірдропів - якщо є інфа по тому, на яких біржах буде підтримка форків - будемо всі вдячні.
Нажаль, так щільно не слідкую за ними. Робив вибірку для свого телеграм-каналу, вирішив тут також викласти. Інфа не є секретною, в інтернеті багато сайтів-календарів, які відстежують майбутні події. Проте я не знаходив інформацію, де було б написано які біржі підтримують еірдропи. Згадайте LTC --> LCC, до останнього не було відомо хто підтримає еірдроп...
Jump to: