Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 147. (Read 4466826 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 284
March 06, 2018, 04:26:46 AM
Вітаю!
Можете мене читати)) https://steemit.com/@flodner
А взагалі ось дивіться нові матеріали по тегу "Україна" https://steemit.com/created/ukraine
Думаю там знайдете багато цікавих авторів
Якщо писатимете українською - то ставте теж цей тег
З кожним днем там все більше українців)
До речі якщо вже пішла розмова - то можете і тут свій профіль поширити, зафоловлю (так сам й інших хто там є на Стіміт)

А як тебе там знайти?
Взаємно підпишусь.

Дякую. Я поки що розбираюся, що там до чого, потім може і писати буду.

В мене дуже простий і зрозумілий нік: @chudakfromua. До речі, в Твіттері такий самий. Smiley

Привіт! Знайшов)
Додав в підписки. І так - в Твіттері бачу тебе.
Розбирайся в Стіміт, а потім - на Голос приходь)

legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
March 05, 2018, 04:26:28 PM
Може для бітків це швидко і зручно, а от монеро чекаю на btc-trade.com.ua вже третій тиждень.

Це проблеми біржі, а не Монеро.
member
Activity: 239
Merit: 10
March 05, 2018, 04:13:14 PM
Підкажіть, будь-ласка, як краще вивести биткоїн з crypto-bridge.org в гривню на приват 24 (карта для ввиплат)? Наперед дякую

Жену бітки на btc-trade.com.ua, а вже звідти на карту привата. Як на мене - це найбільш простий та надійний спосіб.

Може для бітків це швидко і зручно, а от монеро чекаю на btc-trade.com.ua вже третій тиждень. На цьому тижні підтримка відповіла що "займається моїм питанням але треба ще трохи часу". Добре що є надія що подальші рухи будуть швидшими.
jr. member
Activity: 44
Merit: 1
March 05, 2018, 02:57:22 PM
Можна ще на kuna.io переводити в біткоїнах або біткеш чи ефір. Рівняйте ціну, де дорожче вам заплатять за кріпту. Ці дві біржі ніби  надійні, kuna.io і btc-trade.com.ua
jr. member
Activity: 476
March 05, 2018, 02:32:06 PM
Підкажіть, будь-ласка, як краще вивести биткоїн з crypto-bridge.org в гривню на приват 24 (карта для ввиплат)? Наперед дякую

Жену бітки на btc-trade.com.ua, а вже звідти на карту привата. Як на мене - це найбільш простий та надійний спосіб.
Так і зробив, між біржими лайткоїн перекинув, 30 хвилин йшли, а з btc-trade хвилин за 10 прийшли гривні на карту
jr. member
Activity: 79
March 05, 2018, 02:09:14 PM
Щодо баунті, то там вгадати неможливо. Може бути чудова команда, супер ідея, але не зібрати потрібного бабла і всі ці суперменеджери розбіжуться робити нові проекти, а цей загнеться. В світі ІТ бізнесу це стандартна схема.
А щодо скаму, то є декілька варіантів, як їх вичисляти (не всі перераховані позиціє є 100 %):
а) проплатили рекламу;
б) вивід бабла тільки після донату;
в) більшість завдань з рекламки ІСО;
г) російска команда в проекті;
д) їх валюта буде чимось підкріплена (золото, нафта і інша хрєнь);
е) в завданях реклама, чи вступ на групи і ресурси не пов'язані з проектом;
 ну і ще багато таких слизьких умов, всі одразу і не пригадаєш.
full member
Activity: 546
Merit: 106
March 05, 2018, 01:08:31 PM
Усім привіт. Я тут зовсім недавно. Хто підскаже як правильно вибрати Bounty? Де не розвод і дійсно можна отримати винагороду?  Можливо тут в темі хтось би кидав якісь цікаві баунті. Дякую.
Дуже складне питання. Останні півроку приймаю участь у різноманітних аірдропах та баунті. Зрозуміти заздалегіть, який проект має майбутнє, який ні, майже неможливо. Всі вони обіцяють золоті гори. Але, що воно буде насправді, невідомо.
jr. member
Activity: 70
Merit: 5
March 05, 2018, 11:41:20 AM
Усім привіт. Я тут зовсім недавно. Хто підскаже як правильно вибрати Bounty? Де не розвод і дійсно можна отримати винагороду?  Можливо тут в темі хтось би кидав якісь цікаві баунті. Дякую.
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
March 05, 2018, 07:43:22 AM

jr. member
Activity: 476
March 04, 2018, 07:10:45 PM
full member
Activity: 272
Merit: 101
March 04, 2018, 01:37:02 PM
Доброго дня Панове, запрошую до нової компанії, яка тільки розпочалась.

https://bitcointalksearch.org/topic/closed-3064127

У кого виникають питання, задавайте, буду рад допомогти. Компанія тільки починається, і для тих хто підтримає з початку будуть непогані бонуси.
newbie
Activity: 73
Merit: 0
March 04, 2018, 09:57:57 AM
може хтось підкаже, я недавно почав робити баунті/аірдропи і мені порадили біржу deltaether . Але коли заходжу там постійно загружається, що потрібно робити ( https://imgur.com/a/M76zX )? І які ви ще біржі для обміну токенів використовуєте
member
Activity: 239
Merit: 10
March 04, 2018, 07:18:36 AM
Поки крипта не легалізована, то і необов'язково її прописувати в деклараціях, бо по закону, то фантік, який нічого не вартий.
Ну значить потрібно оплачувати як податок на дохід фізичних осіб ( 18% чи скільки у нас там)

Не зовсім так. Поки крипта в Україні не має правового статусу, то її начебто і не існує. А якщо її не існує, то нема з чого платити податки.

Незовсім вірно. Ви податок сплачуєте не з крипти, а з гривні. Поки у вас є тільки крипта, ви неповинні нічого нікому платити, а ось коли ви обмінюєте її уже на гривню, то отримуєте прибуток, і вже з нього повинні сплатити податок

Не зовсім так. Smiley Прибутковий податок сплачується незалежно від валюти. Тобто, якщо ви отримали дохід хоч у гривні, хоч у доларах, хоч у євро, хоч у юанях, ви повинні сплачувати прибутковий податок.

Ключове твердження - отримали дохід. Юридично в Україні зараз біткоїн нічим не відрізняється від мегахешів. І те і друге дає Вам можливість потенційно отримати дохід, але поки Ви не продали свої мегахеші чи біткоїни за будь-які грошові засоби у Вас доходу ще немає, отож немає і зобов'язання платити податки. Також це має наслідок що криптовалютні операції не може робити СПД на єдиному податку, оскільки це можна розглядати як спробу ухилення від оподаткування.
full member
March 04, 2018, 05:18:16 AM
Поки крипта не легалізована, то і необов'язково її прописувати в деклараціях, бо по закону, то фантік, який нічого не вартий.
Ну значить потрібно оплачувати як податок на дохід фізичних осіб ( 18% чи скільки у нас там)

Не зовсім так. Поки крипта в Україні не має правового статусу, то її начебто і не існує. А якщо її не існує, то нема з чого платити податки.

Незовсім вірно. Ви податок сплачуєте не з крипти, а з гривні. Поки у вас є тільки крипта, ви неповинні нічого нікому платити, а ось коли ви обмінюєте її уже на гривню, то отримуєте прибуток, і вже з нього повинні сплатити податок

Не зовсім так. Smiley Прибутковий податок сплачується незалежно від валюти. Тобто, якщо ви отримали дохід хоч у гривні, хоч у доларах, хоч у євро, хоч у юанях, ви повинні сплачувати прибутковий податок.
hero member
Activity: 857
Merit: 500
March 04, 2018, 03:28:02 AM

full member
March 04, 2018, 03:04:16 AM

newbie
Activity: 73
Merit: 0
March 03, 2018, 07:24:09 PM
Мені здається наші політики нескоро приймуть криптовалюту в обіг, хоча напевно вже відсотків так  80 нею користується.
Назвіть хоть одну річ, шо наші політики вміють, крім того що п*здити !?

jr. member
Activity: 79
March 03, 2018, 04:17:11 PM
jr. member
Activity: 70
Merit: 5
March 03, 2018, 03:18:32 PM
Мені здається наші політики нескоро приймуть криптовалюту в обіг, хоча напевно вже відсотків так  80 нею користується.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
March 03, 2018, 03:12:13 PM
Президент Венесуели розповідає про великий попит на криптовалюту Petro

Президент Венесуели Ніколас Мадуро (Nicolas Maduro) заявив, що уряд отримав понад 171 000 підтверджених замовлень на купівлю криптовалюти Рetro.

У повідомленні на своїй сторінці у Twitter керманич країни стверджує що 40,8% замовлень на купівлю отримані в доларах США,  6,5 % в євро, 18,4 % у етері та 33,8% у біткойні.

Він також стверджує, що понад 3 500 компаній розмістили заявки на токени Petro. А решта - 82 000 покупців - це приватні особи, повідомляє венесуельський телеканал новин  teleSUR.

нформації про те, хто саме ці покупці і які процедури сертифікації були дотримані, не повідомляється.

Незважаючи на ці та попередні повідомлення, Caracas Chronicles вказали, що жодні токени поки-що не були розповсюджені серед потенційних покупців.

Дійсно, якщо переглянути реєстрацію транзакцій NEM, там видно що наразі всі 100 мільйонів Petro все ще знаходяться у власності венесуельського уряду.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/1971-prezident-venesueli-rozpov%D1%96da%D1%94-pro-velikij-popit-na-kriptovaljutu-petro

венесуельський скам  Grin у цієї криптовалти не має майбутнього

Ну не знаю, ICO йде завзято - Ніколас Мадуро: криптовалюта El Petro зібрала $ 3 мільярди

Перший тиждень пресейла національної криптовалюти El Petro приніс Венесуелі $ 3 мільярди. Такі дані озвучив президент країни Ніколас Мадуро.
За його словами, було зафіксовано 171 015 сертифікованих покупок від інвесторів з 127 країн.

«40,8% покупок було скоєно в доларах, 6,5% в євро, 18,4% в Ethereum, 33,8% в біткоіни і 0,2% в юанях», - уточнив президент.

В основному, заявки на покупку El Petro надходили від фізичних осіб (83 761 учасник). Були також зафіксовані заявки від 3523 компаній.
Як повідомляє проурядова венесуельська газета Correo del Orinoco, серед інших в пресейл взяли участь представники Німеччини, Китаю, Кіпру,
Південної Кореї, США, Франції, Білорусії та ін.

https://investfuture.ru/news/id/nikolas-maduro-kriptovalyuta-el-petro-sobrala-3-milliarda
Jump to: