Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 146. (Read 4172390 times)

member
Activity: 239
Merit: 10
March 06, 2018, 05:58:31 AM
Може для бітків це швидко і зручно, а от монеро чекаю на btc-trade.com.ua вже третій тиждень.

Це проблеми біржі, а не Монеро.

Тут не можу не погодитись.  Коли нарешті зарахують платіж обов'язково повідомлю.
member
Activity: 350
Merit: 12
March 06, 2018, 05:55:09 AM
Ось гарний сайт-список баунті http://bountylord.com/

Дякую за посилання! А що думаете про TokenGo? Вони досить агресивно рекламуються и на перший погляд мають непогані банті пропозиціі.

П.С. Шановні, а як ви вирішували питання з мерітами? З цими клятими правилами сидіти у джуніорах довіку(( Доречі, деколи у англоязичному розділі зявляються пропозиціі про відповідну оплату мерітами за відповіді/посилання тощо - можливо щось і наші спільноті треба корисного за меріт?
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
March 06, 2018, 04:49:52 AM
Усім привіт. Я тут зовсім недавно. Хто підскаже як правильно вибрати Bounty? Де не розвод і дійсно можна отримати винагороду?  Можливо тут в темі хтось би кидав якісь цікаві баунті. Дякую.

Ось гарний сайт-список баунті http://bountylord.com/
Подібних сайтів багато, але цей найбільше подобається
Я думаю перший критерій має бути таким - якщо команда яка робить ІСО, токен-сейл вже досягла чогось, тобто якщо це відомі людини в крипто-світі і у них реально цікавий проект
Якщо ж простіше - можна дивитись по кількості учасників, по серйозності проведення баунті (в тому числі бачив, що дехто на баунті-менеджера орієнтується). Загалом кількість учасників та сторінок в баунті темі нічого не означає (якщо так подивитись - то чим більше учасників - тим менше кожен отримає токенів)  - але це дуже простий критерій.
А так, баунті це справді лотерея)
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
March 06, 2018, 04:42:06 AM
"Порошенко рассмотрел законопроект о валюте

Национальный совет реформ под председательством президента Украины Петра Порошенко рассмотрел законопроект О валюте, который будет внесен на рассмотрение в Верховную Раду.

Об этом сообщила пресс-служба президента.

По словам Порошенко, проект закона вводит принцип "разрешено все, что не запрещено" и предусматривает введение постепенной, последовательной и гибкой либерализации на валютном рынке, свободное движение капитала и других валютных ценностей. Кроме того, закон убирает такое мучительное наказание в виде приостановления внешнеэкономической деятельности.

Порошенко считает, что предприниматель должен делать бизнес конкурентоспособным, а государство должно помогать и защищать предпринимателя."

В мене є така здогадка, що саме на базі цих нпа будуть введені в Україні криптовалюти та токени.
Побачимо....

Я знайшов й критику цього законопроекту https://dt.ua/macrolevel/dura-lex-abo-zakon-scho-viyshlo-259093_.html
Що ж, поживемо - побачимо.

До речі, що таке ці "нпа"?

Дякую за посилання!
Почитаю.
Щодо нпа - все просто - нормативно-правові акти.
До нпа - закони та підзаконні нпа відносять. Це та КУ (Конституція) і є правова база.
sr. member
March 06, 2018, 04:39:40 AM
"Порошенко рассмотрел законопроект о валюте

Национальный совет реформ под председательством президента Украины Петра Порошенко рассмотрел законопроект О валюте, который будет внесен на рассмотрение в Верховную Раду.

Об этом сообщила пресс-служба президента.

По словам Порошенко, проект закона вводит принцип "разрешено все, что не запрещено" и предусматривает введение постепенной, последовательной и гибкой либерализации на валютном рынке, свободное движение капитала и других валютных ценностей. Кроме того, закон убирает такое мучительное наказание в виде приостановления внешнеэкономической деятельности.

Порошенко считает, что предприниматель должен делать бизнес конкурентоспособным, а государство должно помогать и защищать предпринимателя."

В мене є така здогадка, що саме на базі цих нпа будуть введені в Україні криптовалюти та токени.
Побачимо....

Добре було б зробити як в Німеччині:

Німеччина визнала Bitcoin платіжним засобом

1 березня 2018 року, міністерство фінансів Німеччини підписало постанову про те, що Bitcoin відтепер повинен розцінюватися як платіжний засіб на території ФРН.

При цьому покупки за криптовалюту не оподатковуватимуться.

Уряд Німеччини вважає, що криптовалюти займають вагоме місце в сьогоднішній системі взаєморозрахунків. А оскільки так відбувається, криптовалюта повинна прирівнюватися і регулюватися, як і інші електронні платіжні засоби.

Від тепер Німеччина офіційно визначає біткоіни валютою - як зазначено в постанові Мінфіну, криптовалюти стають еквівалентом законних засобів платежу, так як використовуються учасниками транзакцій як альтернативний договірний і негайний спосіб оплати.

https://bitexpert.io/news/germania-priznala-bitcoin/

Німці в цьому плані - одні з найперших, а в Європі - перші, не рахуючи Швейцарії та скандинавів.
Вони просто вірно зрозуміли, що регулювання крипти все-одно прийде.
А простежити все по крипті не вийде.
То чому б не зробити "теплі" умови для стартапів?
sr. member
March 06, 2018, 04:26:46 AM
Вітаю!
Можете мене читати)) https://steemit.com/@flodner
А взагалі ось дивіться нові матеріали по тегу "Україна" https://steemit.com/created/ukraine
Думаю там знайдете багато цікавих авторів
Якщо писатимете українською - то ставте теж цей тег
З кожним днем там все більше українців)
До речі якщо вже пішла розмова - то можете і тут свій профіль поширити, зафоловлю (так сам й інших хто там є на Стіміт)

А як тебе там знайти?
Взаємно підпишусь.

Дякую. Я поки що розбираюся, що там до чого, потім може і писати буду.

В мене дуже простий і зрозумілий нік: @chudakfromua. До речі, в Твіттері такий самий. Smiley

Привіт! Знайшов)
Додав в підписки. І так - в Твіттері бачу тебе.
Розбирайся в Стіміт, а потім - на Голос приходь)

legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
March 05, 2018, 04:26:28 PM
Може для бітків це швидко і зручно, а от монеро чекаю на btc-trade.com.ua вже третій тиждень.

Це проблеми біржі, а не Монеро.
member
March 05, 2018, 04:13:14 PM
Підкажіть, будь-ласка, як краще вивести биткоїн з crypto-bridge.org в гривню на приват 24 (карта для ввиплат)? Наперед дякую

Жену бітки на btc-trade.com.ua, а вже звідти на карту привата. Як на мене - це найбільш простий та надійний спосіб.

Може для бітків це швидко і зручно, а от монеро чекаю на btc-trade.com.ua вже третій тиждень. На цьому тижні підтримка відповіла що "займається моїм питанням але треба ще трохи часу". Добре що є надія що подальші рухи будуть швидшими.
jr. member
Activity: 44
Merit: 1
March 05, 2018, 02:57:22 PM
Можна ще на kuna.io переводити в біткоїнах або біткеш чи ефір. Рівняйте ціну, де дорожче вам заплатять за кріпту. Ці дві біржі ніби  надійні, kuna.io і btc-trade.com.ua
jr. member
Activity: 476
March 05, 2018, 02:32:06 PM
Підкажіть, будь-ласка, як краще вивести биткоїн з crypto-bridge.org в гривню на приват 24 (карта для ввиплат)? Наперед дякую

Жену бітки на btc-trade.com.ua, а вже звідти на карту привата. Як на мене - це найбільш простий та надійний спосіб.
Так і зробив, між біржими лайткоїн перекинув, 30 хвилин йшли, а з btc-trade хвилин за 10 прийшли гривні на карту
jr. member
Activity: 79
March 05, 2018, 02:09:14 PM
Щодо баунті, то там вгадати неможливо. Може бути чудова команда, супер ідея, але не зібрати потрібного бабла і всі ці суперменеджери розбіжуться робити нові проекти, а цей загнеться. В світі ІТ бізнесу це стандартна схема.
А щодо скаму, то є декілька варіантів, як їх вичисляти (не всі перераховані позиціє є 100 %):
а) проплатили рекламу;
б) вивід бабла тільки після донату;
в) більшість завдань з рекламки ІСО;
г) російска команда в проекті;
д) їх валюта буде чимось підкріплена (золото, нафта і інша хрєнь);
е) в завданях реклама, чи вступ на групи і ресурси не пов'язані з проектом;
 ну і ще багато таких слизьких умов, всі одразу і не пригадаєш.
full member
Activity: 546
Merit: 106
March 05, 2018, 01:08:31 PM
Усім привіт. Я тут зовсім недавно. Хто підскаже як правильно вибрати Bounty? Де не розвод і дійсно можна отримати винагороду?  Можливо тут в темі хтось би кидав якісь цікаві баунті. Дякую.
Дуже складне питання. Останні півроку приймаю участь у різноманітних аірдропах та баунті. Зрозуміти заздалегіть, який проект має майбутнє, який ні, майже неможливо. Всі вони обіцяють золоті гори. Але, що воно буде насправді, невідомо.
jr. member
Activity: 70
Merit: 5
March 05, 2018, 11:41:20 AM
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
March 05, 2018, 07:43:22 AM

jr. member
Activity: 476
March 04, 2018, 07:10:45 PM
full member
Activity: 272
Merit: 101
March 04, 2018, 01:37:02 PM
Доброго дня Панове, запрошую до нової компанії, яка тільки розпочалась.

https://bitcointalksearch.org/topic/closed-3064127

У кого виникають питання, задавайте, буду рад допомогти. Компанія тільки починається, і для тих хто підтримає з початку будуть непогані бонуси.
newbie
Activity: 73
Merit: 0
March 04, 2018, 09:57:57 AM
може хтось підкаже, я недавно почав робити баунті/аірдропи і мені порадили біржу deltaether . Але коли заходжу там постійно загружається, що потрібно робити ( https://imgur.com/a/M76zX )? І які ви ще біржі для обміну токенів використовуєте
member
March 04, 2018, 07:18:36 AM
Поки крипта не легалізована, то і необов'язково її прописувати в деклараціях, бо по закону, то фантік, який нічого не вартий.
Ну значить потрібно оплачувати як податок на дохід фізичних осіб ( 18% чи скільки у нас там)

Не зовсім так. Поки крипта в Україні не має правового статусу, то її начебто і не існує. А якщо її не існує, то нема з чого платити податки.

Незовсім вірно. Ви податок сплачуєте не з крипти, а з гривні. Поки у вас є тільки крипта, ви неповинні нічого нікому платити, а ось коли ви обмінюєте її уже на гривню, то отримуєте прибуток, і вже з нього повинні сплатити податок

Не зовсім так. Smiley Прибутковий податок сплачується незалежно від валюти. Тобто, якщо ви отримали дохід хоч у гривні, хоч у доларах, хоч у євро, хоч у юанях, ви повинні сплачувати прибутковий податок.

Ключове твердження - отримали дохід. Юридично в Україні зараз біткоїн нічим не відрізняється від мегахешів. І те і друге дає Вам можливість потенційно отримати дохід, але поки Ви не продали свої мегахеші чи біткоїни за будь-які грошові засоби у Вас доходу ще немає, отож немає і зобов'язання платити податки. Також це має наслідок що криптовалютні операції не може робити СПД на єдиному податку, оскільки це можна розглядати як спробу ухилення від оподаткування.
full member
Activity: 546
Merit: 106
March 04, 2018, 05:18:16 AM
Поки крипта не легалізована, то і необов'язково її прописувати в деклараціях, бо по закону, то фантік, який нічого не вартий.
Ну значить потрібно оплачувати як податок на дохід фізичних осіб ( 18% чи скільки у нас там)

Не зовсім так. Поки крипта в Україні не має правового статусу, то її начебто і не існує. А якщо її не існує, то нема з чого платити податки.

Незовсім вірно. Ви податок сплачуєте не з крипти, а з гривні. Поки у вас є тільки крипта, ви неповинні нічого нікому платити, а ось коли ви обмінюєте її уже на гривню, то отримуєте прибуток, і вже з нього повинні сплатити податок

Не зовсім так. Smiley Прибутковий податок сплачується незалежно від валюти. Тобто, якщо ви отримали дохід хоч у гривні, хоч у доларах, хоч у євро, хоч у юанях, ви повинні сплачувати прибутковий податок.
hero member
Activity: 857
Merit: 500
March 04, 2018, 03:28:02 AM

Jump to: