Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 148. (Read 4172390 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 284
March 01, 2018, 12:05:32 PM
Привіт, киньте якесь цікаве, багато-обіцяюще ICO

Цікавим є CEDEX.
Нецікавими не цікавлюсь) Вибачте за тавтологію)))
CEDEX - це платформа для ринку діамантів та коштовного каміння. Вважаю перспективним.
ІМХО.
https://medium.com/@cedex.community/cedex-a-disruptive-new-force-in-the-diamond-industry-78e925ec9fac

sr. member
Activity: 826
Merit: 284
March 01, 2018, 12:03:42 PM
Подивився, що нам перший тиждень березня готує. Начебто щось цікаве є...

1 березня
Airdrops (якщо у вас є перша монета, другу отримаєте безкоштовно):
eBoost —> ALA
NXT —> ACTN
NEO —> ONT
HST —> UBTC
Adbank — снапшот для холдерів 20к+ монет, через декілька днів отримаєте бонуси

2 березня
Делістинг з bittrex монети Influxcoin INFX. Якщо ви потрапили на деліст зі своєю монетою, раджу кудись її перевести. Так, я одного разу потрапив на деліст BTS Bitshares з bittrex. Мій товариш поклав на це, біржа продала всі бітшареси по $0,05. Я ж вирішив перевести на іншу біржу і в січні BTS торгувався ~$0.68. Мораль - не треба зливати монети, навіть якщо в них не віриш.

5 березня
ETC —> CLO. Подейкують, що Ефір Классік виріс саме через анонс цього форку. Хтось буде отримувати Каліпсо, а хтось вже зробив більше 30% на ЕТС))
ADA — оновлення дорожньої мапи Кардано.

6 березня
Блокчейн та Біткоін конференція, Бангкок, Тайланд.

Звісно подій більше, виділив лише ті, які, на мою думку, варті уваги.

Дякую за такий розгорнутий календар подій.

Щодо еірдропів - якщо є інфа по тому, на яких біржах буде підтримка форків - будемо всі вдячні.

Щодо Каліпсо. Так, він став причиною зростання ціни Классік.

Дякую!
newbie
Activity: 73
Merit: 0
March 01, 2018, 08:17:53 AM
Президент Венесуели розповідає про великий попит на криптовалюту Petro

Президент Венесуели Ніколас Мадуро (Nicolas Maduro) заявив, що уряд отримав понад 171 000 підтверджених замовлень на купівлю криптовалюти Рetro.

У повідомленні на своїй сторінці у Twitter керманич країни стверджує що 40,8% замовлень на купівлю отримані в доларах США,  6,5 % в євро, 18,4 % у етері та 33,8% у біткойні.

Він також стверджує, що понад 3 500 компаній розмістили заявки на токени Petro. А решта - 82 000 покупців - це приватні особи, повідомляє венесуельський телеканал новин  teleSUR.

нформації про те, хто саме ці покупці і які процедури сертифікації були дотримані, не повідомляється.

Незважаючи на ці та попередні повідомлення, Caracas Chronicles вказали, що жодні токени поки-що не були розповсюджені серед потенційних покупців.

Дійсно, якщо переглянути реєстрацію транзакцій NEM, там видно що наразі всі 100 мільйонів Petro все ще знаходяться у власності венесуельського уряду.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/1971-prezident-venesueli-rozpov%D1%96da%D1%94-pro-velikij-popit-na-kriptovaljutu-petro

венесуельський скам  Grin у цієї криптовалти не має майбутнього
jr. member
Activity: 70
Merit: 5
February 28, 2018, 07:27:42 PM
Привіт, киньте якесь цікаве, багато-обіцяюще ICO
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
February 28, 2018, 03:46:27 PM
Президент Венесуели розповідає про великий попит на криптовалюту Petro

Президент Венесуели Ніколас Мадуро (Nicolas Maduro) заявив, що уряд отримав понад 171 000 підтверджених замовлень на купівлю криптовалюти Рetro.

У повідомленні на своїй сторінці у Twitter керманич країни стверджує що 40,8% замовлень на купівлю отримані в доларах США,  6,5 % в євро, 18,4 % у етері та 33,8% у біткойні.

Він також стверджує, що понад 3 500 компаній розмістили заявки на токени Petro. А решта - 82 000 покупців - це приватні особи, повідомляє венесуельський телеканал новин  teleSUR.

нформації про те, хто саме ці покупці і які процедури сертифікації були дотримані, не повідомляється.

Незважаючи на ці та попередні повідомлення, Caracas Chronicles вказали, що жодні токени поки-що не були розповсюджені серед потенційних покупців.

Дійсно, якщо переглянути реєстрацію транзакцій NEM, там видно що наразі всі 100 мільйонів Petro все ще знаходяться у власності венесуельського уряду.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/1971-prezident-venesueli-rozpov%D1%96da%D1%94-pro-velikij-popit-na-kriptovaljutu-petro
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
February 28, 2018, 12:43:50 PM
HST —> UBTC

Звідки ця інформрмація про airdrops?
Наприклад в мене є HST, то UBTC що прийде на MyEtherWallet
Читаю періодично їх телеграм, твіттер, ніякої такої інформації не було. Іноді вони проводять цікаві конкурси, але щойно зайшов - нічого такого про ейрдроп немає
Але якщо щось буде -то дякую за інформацію
newbie
Activity: 9
February 28, 2018, 12:00:43 PM

1 березня
eBoost —> ALA
NXT —> ACTN
NEO —> ONT
HST —> UBTC

2 березня
Делістинг з bittrex монети Influxcoin INFX. Якщо ви потрапили на деліст зі своєю монетою, раджу кудись її перевести. Так, я одного разу потрапив на деліст BTS Bitshares з bittrex. Мій товариш поклав на це, біржа продала всі бітшареси по $0,05. Я ж вирішив перевести на іншу біржу і в січні BTS торгувався ~$0.68. Мораль - не треба зливати монети, навіть якщо в них не віриш.

5 березня
ETC —> CLO. Подейкують, що Ефір Классік виріс саме через анонс цього форку. Хтось буде отримувати Каліпсо, а хтось вже зробив більше 30% на ЕТС))

6 березня

Якщо я тримаю НХТ на їх гаманці - я отримаю ACTN?
newbie
Activity: 89
February 28, 2018, 09:23:58 AM
Вересень 2018 - Краудфандинг Aeneas Lepton. P1. Розміщення заявок на залучення інвестицій.
Грудень 2018 - Запуск децентралізованої біржі Aeneas Exchange.

Цікавий проект, вже бачив англомовний thread, думаю нам тут треба його підтримати, розробники ж українці
По цим пункатм, що я виділив цікаво спитати - що за краудфандинг буде проводитись і чи є сенс в ще одній децентралізованій біржі, якщо на той момент токени вже мають бути наявні на деяких інших біржах.
Точніше сенс напевне є, бо Etherdelta (якщо не помиляюсь, найпопулярніша децентралізована біржа) - дуже глючна, відповідно якби була якась альтернатива то це було б добре

Дякуємо за схвальний відгук. Хочеться надати більш розгорнутий коментар по нашому краудфандингу. Справді, ми розвиваємо народний механізм залучення інвестицій, який дасть можливість максимально страхувати інвесторів від втрати коштів, не ставлячи фандрайзерам суттєві перепони.

Уявіть ICO очима стартапера, в якому збирачеві не потрібно перейматись юридичними негараздами, відсутністю шансів дістатись до платоспроможної аудиторії інвесторів, купою ризиків, пов'язаних з розвитком продукта та освоєнням коштів після проведення ICO.

Уявіть ICO очима інвесторів, де бажаючі вкладати кошти отримують не масові примарні обіцянки шарлатанів, а короткі, дуже дружні та зрозумілі формалізованві висновки по аудитах проведених проектів, причому зі впевненістю у беспрецедентно формальному та механістичному підході до аудитів, здійснених штучним інтелектом у поєднанні з анонімними експертними оцінками.

Ми пропонуємо платформу по залученню коштів, де життєвий цикл кожної кампанії зборів коштів включатиме напівавтоматичний всебічний аудит, який буде ставити під сумнів кожен аспект бізнес-плану та всебічно оцінювати ідеї.

EEM
member
Activity: 194
Merit: 32
February 28, 2018, 09:02:27 AM

1 березня
eBoost —> ALA
NXT —> ACTN
NEO —> ONT
HST —> UBTC

2 березня

5 березня

6 березня

member
Activity: 106
Merit: 23
February 27, 2018, 04:56:17 PM
У мережі Bitcoin відбудеться хардфорк Bitcoin Private з підтримкою протоколу zk-SNARK

У середу, 28 лютого, в мережі Bitcoin відбудеться хардфорк Bitcoin Private (BTCP) з підтримкою протоколу анонімності zk-SNARK на основі доказу нульового розголошення. Головною особливістю Bitcoin Private є те, що хардфорку одночасно піддасться і ZClassic, форк анонімної криптовалюти ZCash.

Bitcoin Private стане першим форком, заснованим відразу на двох блокчейнах, а PoW-алгоритм Equihash дозволить добувати BTCP за допомогою відеокарт.

Читати далі: У мережі Bitcoin відбудеться хардфорк Bitcoin Private з підтримкою протоколу zk-SNARK
member
Activity: 378
Merit: 12
Your Gateway to Financial Market on the BlockChain
February 27, 2018, 04:03:28 PM
Хлопці, хоч хтось може сказати, що таке Merit? В інтернеті є якась інформація про це? Я чув, що тепер на основі цієї одиниці будуть надавати нові  ранги на форумі.
вибач друже, що кидаю посилання на російськомовний топік, але ніщо не заважає скористуватися гугл транстейт . Ось тут від А до Я про меріт та підводні камені при його добуванні https://bitcointalksearch.org/topic/merit-2818398 . Хай щастить.
newbie
Activity: 154
February 27, 2018, 03:51:15 PM
Панове, ми вважаємо безтолкові гугл-переклади спамом чи це цікавить спільноту як своєрідний пришпил?

Я думаю, якщо тим хто постить це зараховується як бали в баунті - то хай постять) Хай люди заробляють)

Я також так думаю, я вважаю, що ми можемо надати один одному можливість заробити)
newbie
Activity: 154
February 27, 2018, 03:46:51 PM
Хлопці, хоч хтось може сказати, що таке Merit? В інтернеті є якась інформація про це? Я чув, що тепер на основі цієї одиниці будуть надавати нові  ранги на форумі.
full member
Activity: 546
Merit: 106
February 27, 2018, 09:00:38 AM
Точніше сенс напевне є, бо Etherdelta (якщо не помиляюсь, найпопулярніша децентралізована біржа) - дуже глючна, відповідно якби була якась альтернатива то це було б добре

Вже є декілька аналогічних бірж, а буде ще більше. Конкуренція зростає.
EEM
member
Activity: 194
Merit: 32
February 27, 2018, 08:05:59 AM
Я думав crypto-bridge.com найпопулярніша Smiley
sr. member
February 27, 2018, 07:39:30 AM
Вересень 2018 - Краудфандинг Aeneas Lepton. P1. Розміщення заявок на залучення інвестицій.
Грудень 2018 - Запуск децентралізованої біржі Aeneas Exchange.

Цікавий проект, вже бачив англомовний thread, думаю нам тут треба його підтримати, розробники ж українці
По цим пункатм, що я виділив цікаво спитати - що за краудфандинг буде проводитись і чи є сенс в ще одній децентралізованій біржі, якщо на той момент токени вже мають бути наявні на деяких інших біржах.
sr. member
February 27, 2018, 07:28:33 AM
Панове, ми вважаємо безтолкові гугл-переклади спамом чи це цікавить спільноту як своєрідний пришпил?

Я думаю, якщо тим хто постить це зараховується як бали в баунті - то хай постять) Хай люди заробляють)
member
Activity: 239
Merit: 10
February 27, 2018, 07:24:50 AM
newbie
Activity: 84
February 27, 2018, 04:48:26 AM
                        Выиграть 250 долларов за 2 часа Airdrop привет Зарегистрироваться links большой airdrop список спасибо airdroplistt.blogspot.com.tr/2018/02/guncel-airdrop-listesi.html
шопопало вперьод!))
newbie
Activity: 89
February 27, 2018, 04:20:40 AM
                        Выиграть 250 долларов за 2 часа Airdrop привет Зарегистрироваться links большой airdrop список спасибо airdroplistt.blogspot.com.tr/2018/02/guncel-airdrop-listesi.html
Jump to: