Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 150. (Read 4172614 times)

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
February 25, 2018, 03:06:25 AM
В залежності від рангу ви можете відправити певну кількість sMerit (максимум 50 для кожного користувача).
Коли ви натискаєте + Merit буде показано кількість sMerit, яке ви можете відправити.
sMerit можна відправляти іншим, Merit ні.
За кожен відправлений вами sMerit ви отримуєте 0.5 sMerit

Так я відправив 7 sMerit, які в мене з'явились на момент введення Меріту, але ніякі sMerit в мене не з'явились.
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
February 24, 2018, 07:42:40 PM
Привіт я зі Львова

Вітаю!)
Ласкаво просимо!
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
February 24, 2018, 07:38:03 PM
Саша Іванов - параша, жопа і сраний скамер. Тримайтеся від нього подалі і від всіх його довбаних проектів. Решта портфоліо цілком перспективне.
Дякую за відгук!

Так, цікаво почути деталі, якщо буде тут трохи більше аргументів, то думаю читачі цієї гілки будуть поширювати це в інших гілках.
Бо так хоч сказано все лаконічно, але в перекладі на англійську модери можуть видалити))

Я так і написав)

"Але що проти Вэйвс Ви можете сказати конкретно!
Що не так у протоколі?
Знову - а що не так з Івановим?"
jr. member
Activity: 70
Merit: 5
February 24, 2018, 02:18:30 PM
Привіт я зі Львова
jr. member
Activity: 462
Merit: 1
February 24, 2018, 02:16:21 PM
Не знаю, чи можна підвищити ранг без меріта, думаю так, але сама система там ще змінювалась, я на початку читав тему про Меріт, пропонували ввести де-меріт, система ще може змінитись.
Я, наприклад, скоро маю стати Senior Member, от і побачу чи зможу без достатнього меріта.
А так, справді, надсилайте одне-одному в цій гілці, надсилайте тим чиї пости подобаються.
В мене на момент введення було 7 мерітів, я надіслав одному дописувачу в темі про Грідкойн, поки ще не з'яивились нові, хоч вже й пару тижнів пройшло

На даний момент без меріта неможливо підвищити ранг
У вас Full Member i 101 Merit, щоб отримати Sr.Member вам потрібно ще 149 Merit

В залежності від рангу ви можете відправити певну кількість sMerit (максимум 50 для кожного користувача).
Коли ви натискаєте + Merit буде показано кількість sMerit, яке ви можете відправити.
sMerit можна відправляти іншим, Merit ні.
За кожен відправлений вами sMerit ви отримуєте 0.5 sMerit

Детальніше читайте тут https://bitcointalksearch.org/topic/merit-2818398
full member
Activity: 546
Merit: 106
February 24, 2018, 01:17:48 PM
Раніше форум був для спілкування невеликого кола любителів кріптовалюти.

А нічого, що з тих пір коло любителів криптовалюти трохи розширилося? Більше того, ідея обмеження будь чого за певними критеріями суперечить самому духу крипти? Це вже вимальовується якая масонська ложа. Smiley
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
February 24, 2018, 12:42:41 PM
Не знаю, чи можна підвищити ранг без меріта, думаю так, але сама система там ще змінювалась, я на початку читав тему про Меріт, пропонували ввести де-меріт, система ще може змінитись.
Я, наприклад, скоро маю стати Senior Member, от і побачу чи зможу без достатнього меріта.
А так, справді, надсилайте одне-одному в цій гілці, надсилайте тим чиї пости подобаються.
В мене на момент введення було 7 мерітів, я надіслав одному дописувачу в темі про Грідкойн, поки ще не з'яивились нові, хоч вже й пару тижнів пройшло
jr. member
Activity: 44
February 24, 2018, 10:16:35 AM
А не чуть інакше? Коли получиш Member-а, тоді і получиш 10 Merit?

Здається, що ні. Ті, хто мав ранги на момент нововведення, отримали відповідну кількість мерітів. Для тих, хто не встиг, той запізнився. Це зроблено з метою зменшити кількість спам постів, тому що за останні півроку, форум від спаму збільшився в два рази. Крім того,  адміни планують заборонити проведення баунті компаній, і використання для цього підпису
Раніше форум був для спілкування невеликого кола любителів кріптовалюти.
Після ажіотажу в ЗМІ сюди полізли всі кому не лінь і модери не встигають видаляти спам. Варто зайти почитати пости в російськомовному розділі. Там сотні відповідей у гілці, складаються з 2-5 слів.
Тому адміни пішли на такі кроки. Якось так, кому сподобалось thumb up
legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
February 24, 2018, 09:47:43 AM
не отримавши 10 мерітів за свої пости, не бачити мембера.

А не чуть інакше? Коли получиш Member-а, тоді і получиш 10 Merit?
full member
February 24, 2018, 09:39:37 AM
Як раз в тому топіку і вказано, що не отримавши 10 мерітів за свої пости, не бачити мембера. Я один якось випадково спіймав. Скажіть, ви комусь той меріт давали самі чи ні?
 Хз, я подивився, хто з початківців отримував меріти і за які дописи, мені здається, що назбирати 10 мерітів до мембера за рік неможливо. Простіше виграти лотерею і купити готовий акк, що не заборонено правилами форуму  Grin

Давайте реально дивитися на речі, заробити багато мерітів можна лише за щось дуже цікаве і корисне, і лише в англомовній гільці. У нас можна заробити меріти лише із жалю, або від друзів, але для того треба тут мати багато друзів. Smiley
legendary
thefuzzstone.github.io
February 24, 2018, 08:57:07 AM
Скажіть, ви комусь той меріт давали самі чи ні?

Так, но не більше ніж "+1", це своєрідний лайк цього форума.
jr. member
Activity: 44
February 24, 2018, 08:48:12 AM

Як раз в тому топіку і вказано, що не отримавши 10 мерітів за свої пости, не бачити мембера. Я один якось випадково спіймав. Скажіть, ви комусь той меріт давали самі чи ні?
 Хз, я подивився, хто з початківців отримував меріти і за які дописи, мені здається, що назбирати 10 мерітів до мембера за рік неможливо. Простіше виграти лотерею і купити готовий акк, що не заборонено правилами форуму  Grin
legendary
thefuzzstone.github.io
newbie
Activity: 84
Merit: 0
February 24, 2018, 07:31:23 AM

Пофіг на той Меріт, він не дає ніяких переваг на форумі, а за покупку/продажу можуть бан виписати.
Хіба не дає? А як жеж ранги без нього отримувати? Huh
full member
February 24, 2018, 03:34:20 AM
Читай уважніше. Якщо захочуть. Тобто таке вводиться доволі швидко навіть в такій бюрократичній махіні, як наша країна, якщо це хоче влада. І їм наплювати, чи ти це розумієш, і чи це хочеш.
Виділив головні ваші тези. Читайте уважніше, хоча б самого себе. По-перше, вони не захочуть, бо воно їм не треба, і не зможуть, бо не вміють. По-друге, їм наплювати, і на вас, і на ваші бажання в тому числі. А взагалі, іноді треба виходити з віртуального світу в реальний, щоб краще розуміти, що саме відбувається в нашій з вами країні.
jr. member
Activity: 79
February 24, 2018, 12:41:46 AM

Я так розумію, це був жарт. Але він не смішний. Бо серьозно сприймати словосполучення "запровадження реформ" в Україні неможливо. Назвіть хоча б одну так звану реформу, яка реально запрацювала в Україні за останні 4 роки? Не кажучи вже про те, що награбоване вони зберігають в доларах та євро. Навіщо їм ваша крипта?

Читай уважніше. Якщо захочуть. Тобто таке вводиться доволі швидко навіть в такій бюрократичній махіні, як наша країна, якщо це хоче влада. І їм наплювати, чи ти це розумієш, і чи це хочеш.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
February 23, 2018, 04:03:09 PM
Ну що, перша державна криптовалюта пішла. Подивимося що з цього вийде  Smiley

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/1918-venesuela-otrimala-735-mln-dolar%D1%96v-v-pershij-den'-pre-sejlu-kriptovaljuti-petro

Похоже на те, що вийде черговий СКАМ та кидок інвесторів  Grin Grin

У Венесуелі заявляють про створення ще однієї криптовалюти - Petro Gold

Дивні речі відбуваються у Венесуелі. Президент країни Ніколас Мадуро (Nicolas Maduro) вирішив що однієї криптовалюти йому замало та проголошує про випуск другого національного токену з назвою Petro Gold...

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/1939-u-venesuel%D1%96-zayavlyajut'-pro-stvorennya-shhe-odn%D1%96%D1%94%D1%97-kriptovaljuti---petro-gold

Потім - Petro класік, Petro кеш, Petro сільвер, Petro брілліант і т.д.  Grin Grin
newbie
Activity: 73
Merit: 0
February 23, 2018, 03:00:12 PM
У разі успішного запуску супутників для роздачі інтернету від SpaceX, до 2024 року компанія Ілона Маска створить мережу з більш ніж 11 тисяч таких пристроїв на низькій навколоземній орбіті

Запуск тестових супутників означає, що компанія Маска бере участь у гонці за надання доступу до Інтернету.

"Одним з основних застосувань майбутніх 5G-мереж буде високошвидкісна передача даних самоврядним автомобілям. SpaceX планує збудувати із супутників так звану однорангову мережу, що дозволяє передавати інформацію між ними і забезпечувати повне покриття Землі", - йдеться в повідомленні.

Так, обсяги передачі даних по мережах в недалекому майбутньому можуть різко зрости, враховуючи велику кількість супутникових компаній.

"У майбутньому буде ненаситний попит", – зазначив генеральний директор Cisco Systems Чак Роббінс.

https://znaj.ua/techno/mask-poobicyav-lyudstvu-vsesvitnij-wi-fi

full member
February 23, 2018, 02:57:11 PM
Ти не розумієш системи запровадження реформ. Тобто, якщо щось запускається від імені держави і це потрібно дійсно зробити, а не закон для галочки, а саме виділяються кошти і є система, то ти або пристосовуєшся або сосеш п*ісю.
Для впровадження такого потрібно 1 місяць, якщо все правильно прораховано. Якщо спішити, то три місяці. На напрацювання впровадження (законотворча система) і різних технологічних торгів займе 9 місяців, якщо буде поставлена задача і не буде супротиву (опозиції цих дій) більше 20% у владі.
Тепер поясню, як це буде працювати в бабки в якої немає смартфона і вміння користуватись технікою. У неї просто буде щось на подобі кредитки, яку вона буде носити в платку.
Тому повторюсь ще раз. Можна знайти багато причин, чому у нас не дуже скоро впровадиться крипта, але якщо її захочуть впровадити, то це зроблять за дуже короткий термін.
Я так розумію, це був жарт. Але він не смішний. Бо серьозно сприймати словосполучення "запровадження реформ" в Україні неможливо. Назвіть хоча б одну так звану реформу, яка реально запрацювала в Україні за останні 4 роки? Не кажучи вже про те, що награбоване вони зберігають в доларах та євро. Навіщо їм ваша крипта?
jr. member
Activity: 79
February 23, 2018, 01:53:33 PM
Ти не розумієш системи запровадження реформ. Тобто, якщо щось запускається від імені держави і це потрібно дійсно зробити, а не закон для галочки, а саме виділяються кошти і є система, то ти або пристосовуєшся або сосеш п*ісю.
Для впровадження такого потрібно 1 місяць, якщо все правильно прораховано. Якщо спішити, то три місяці. На напрацювання впровадження (законотворча система) і різних технологічних торгів займе 9 місяців, якщо буде поставлена задача і не буде супротиву (опозиції цих дій) більше 20% у владі.
Тепер поясню, як це буде працювати в бабки в якої немає смартфона і вміння користуватись технікою. У неї просто буде щось на подобі кредитки, яку вона буде носити в платку.
Тому повторюсь ще раз. Можна знайти багато причин, чому у нас не дуже скоро впровадиться крипта, але якщо її захочуть впровадити, то це зроблять за дуже короткий термін.
Jump to: