Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 151. (Read 4172697 times)

full member
Activity: 546
Merit: 106
February 23, 2018, 10:10:39 AM
Це що означає?
Означає, що через смартфон та блокчейн люди зможуть отримати "банківські" послуги.

Наголошую.. нам чекати не довго - 1-3 роки."
Я не зовсім розумію, кого ви намагаєтесь переконати, мене чи себе? Smiley Ніхто не сперечається, що скоріше за все через певний час люди масово будуть використовувати смартфони чи ще якісь інші прилади для грошових розрахунків. Це вже можливо навіть сьогодні. Але це все працює з певними обмеженнями. І щоб зняти ці певні обмеження, треба багато часу, не рік чи три, набагато більше. Ми ж сподіваємося, що все це буде працювати глобально, чи не так? А глобально це працювати не буде ні через рік, ні через три, як би вам того не хотілося. Smiley
legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
February 23, 2018, 08:21:30 AM
Питання по мерітам, їх можеть давати будь-хто з учасників форума, з особстих вподобань і якості коментаря?

Читай ось тут.

Також бачив теми де продають меріти, тому сподіватись на те що хтось його мені дасть не потрібно, тому що вигідніше їх продати?

Пофіг на той Меріт, він не дає ніяких переваг на форумі, а за покупку/продажу можуть бан виписати.
jr. member
Activity: 476
Merit: 1
February 23, 2018, 07:13:55 AM
Питання по мерітам, їх можеть давати будь-хто з учасників форума, з особстих вподобань і якості коментаря?

Також бачив теми де продають меріти, тому сподіватись на те що хтось його мені дасть не потрібно, тому що вигідніше їх продати?
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
February 23, 2018, 07:04:57 AM
Саша Іванов - параша, жопа і сраний скамер. Тримайтеся від нього подалі і від всіх його довбаних проектів. Решта портфоліо цілком перспективне.
Дякую за відгук!

Так, цікаво почути деталі, якщо буде тут трохи більше аргументів, то думаю читачі цієї гілки будуть поширювати це в інших гілках.
Бо так хоч сказано все лаконічно, але в перекладі на англійську модери можуть видалити))
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
February 23, 2018, 06:55:01 AM
вони написали - надсилай, прийде і без Payment ID.

Просто феєрична біржа  Sad, ну раз так сказали, значить все буде норм, може... Два роки назад ця біржа дійсно надавала хороший сервіс. Але десь з листопада 2016 більше не маю з нею нічого спільного.

...

Щоб веселіше жилося!  Cheesy

А я користуюсь Куною. Поки - все добре.
Альти ж на Бітрекс купляю/продаю. І на деяких Азіатських - але там - майже нічого. Просто рідкісні альти купляв.
Про вищезгадані (в комментарях) біржі взагалі не чув....
legendary
thefuzzstone.github.io
February 23, 2018, 06:35:12 AM

Просто феєрична біржа  Sad, ну раз так сказали, значить все буде норм, може... Два роки назад ця біржа дійсно надавала хороший сервіс. Але десь з листопада 2016 більше не маю з нею нічого спільного.

У кожної біржі де торгується Монеро є тільки один Address, а всі наші аккаунти відрізняються тільки по Payment ID. Якщо XMR були вислані без Payment ID, XMR то падають на Address біржі, але біржа не знає кому їх зачислити.

PS Хтось розуміє навіщо BTC TRADE дає одночасно інтегрований XMR адрес (що включає Payment ID як я зрозумів) та Payment ID?

Щоб веселіше жилося  Cheesy, ну і щоб юзери могли собі вибирати, поповняти їм свій акк Address + Payment ID чи просто з допомогою Integrated Address.
sr. member
February 23, 2018, 06:28:43 AM

Я не буду сперечатись - час нам покаже все  Wink
Але скажу, що майже в кожного мешканця Африки є... смартфон.

Це що означає?
Означає, що через смартфон та блокчейн люди зможуть отримати "банківські" послуги.

Наголошую.. нам чекати не довго - 1-3 роки.
Я, безумовно, радий майже за кожного мешканця Африки, але точно знаю, що далеко не у кожного мешканця України є смартфон. Так що, не треба поспішати з висновками. Smiley

Пошукав.
Прості цифри -  2016 рік українці купили більше чотирьох мільйонів смартфонів - https://nv.ua/ukr/techno/gadgets/za-2016-rik-ukrajintsi-kupili-bilshe-chotiroh-miljoniv-smartfoniv-801131.html

"Як запевняють експерти агентства LEAD9, вже 51% людей у віці від 18 до 55 років використовують смартфони. Інфографіка показує, що останні п'ять років продажу цих гаджетів в Україні зростають на 30% щорічно, пише Tehnot."

Украина заняла 38 место в рейтинге стран с наибольшим количеством пользователей смартфонов - https://zn.ua/TECHNOLOGIES/ukraina-zanyala-38-mesto-v-reytinge-stran-s-naibolshim-kolichestvom-polzovateley-smartfonov-248248_.html

"Як заявляють у Google, 66% українців регулярно користуються Інтернетом для особистих цілей. Для порівняння, на глобальному рівні ця цифра становить 82%. "

https://espreso.tv/news/2017/10/02/google_porakhuvav_skilky_ukrayinciv_korystuyutsya_internetom

Це досить високий відсоток. Хоча - є куди зростати.
sr. member
February 23, 2018, 06:22:52 AM
Знайшов. Ось статистика, яку  публікував у блозі колись близько року назад: https://golos.io/ru--blokcheijn/@mir/v-kakie-ico-ya-delayu-investicii-i-zachem-chast-10-humaniq-menyat-mir

(обережно! - російська - цитування):

"Согласно докладу Всемирного экономического форума в 2014 году, во всем мире есть два миллиарда людей без банков, не имеющих доступа к банковским услугам. В Юго-Восточной Азии только 27 процентов из 600 миллионов жителей региона имеют банковский счет, в то время как в бедных странах, таких как Камбоджа, это число составляет всего 5 процентов, согласно другому отчету, опубликованному в KPMG в 2016 году.

Тем не менее, именно в этих странах использование мобильных телефонов часто бывает высоким. В Африке к югу от Сахары из 350 миллионов взрослых, у которых нет банковского счета, 155 миллионов, как сообщают, владеют мобильным телефоном. В то время как в Индии количество абонентов мобильной связи достигло одного миллиарда в прошлом январе, согласно отчету Forbes , открывая огромные возможности для расширения его финансового участия. Поскольку мобильные телефоны часто стоят не более 20-30 долл. На низком уровне, мобильный банкинг становится жизнеспособным вариантом."

Тепер я зрозуміло висловився (це по данних КПМДжі - лідер, що входить в велику Ау Четвірку) - люди - мільйони людей завдяки криптовалютам зможуть робити платежі!!!

Нам не зрозуміти це, сидячи в Україні, але це так..
Може ще пошукаю цікаве відео - там показано, як у країнах Африки чи Азії... людина на вулиці просить гроші... які їй відправляють на смартфон.
sr. member
February 23, 2018, 06:17:50 AM
Тепер наведу вдалий приклад:

Від того, що у людини немає гаманця та грошей у кишенях (наразі - фіатних грошей та банківської картки, а також золота/срібла/міді), не означає, що в світі НЕ МАЄ ГРОШЕЙ.

Більш того, я навів Вам чіткий приклад - Хуманік.

Це - не як реклама, а як те, що може (при вдалому впроваджені) змінити світ - https://humaniq.com/

Відео з прикладами - тут:

https://www.youtube.com/watch?v=prEPErb82Mg

Люди не мають можливості піти до банку. Може нам, українцям це не зрозуміти.. ТА ТАКЕ В СВІТІ Є!
sr. member
February 23, 2018, 06:14:05 AM
Час нам покаже)
Насправді ж - те, що в мене немає своєї автівки аж ніяким чином не доводить того, що автівки в Україні:
1. не використовуються,
2. не регулюється їх пересування, тощо.

Таким чином те, що не має смартфона у всіх українців - не ставить під загрозу те, що з ним та блокчейном люди зможуть здійснювати платежі.

Більш того. В Україні - банківські послуги - майже безкоштовні (я про відкриття рахунку та транзакції - є невелика комісія).

У Африці (і навіть в США) - дорого.. а ще - не у всіх є паспорт! Банки таким чином відмовляють людям.

З блокчейном і системою тої ж візуальної ідентифікації (наприклад - Хуманік) - люди можуть здійснювати платежі.

Це - майбутнє. Воно - поряд.

Ви самі собі суперечите. Без автівки можна обійтися, врешті решт можна попросити когось підвезти, чи взагалі ходити пішки. А без смартфона чи ПК та інтернета не можна буде обійтися, якщо всі грошові розрахунки будуть проходити у мережі. Хто вам дасть користуватися своїм смартфоном, якщо в ньому будуть його гроші? Тому я і пишу, що майбутнє поряд, але не тут і не зараз. Smiley

Доброго дня!
Так, напевно, не дуже вдалий приклад. Але... Спробую пояснити.
Навіть тоді, коли не у всіх є автівки регулювання правил дорожнбого руху все одно існує і існує сама можливість поїздок на авто.

Так само про те, з чого почалась наша дискусія, нагадаю:

"Біткоін та альткоіни найближчим часом не стане новими світовими грошами. Наприклад в Україні є села, до яких навіть доріг нема, який там інтернет... По всьому світі безліч подібніх прикладів, та аргументів чому біткоін неможливо найближчим часом глобалізувати. "

на що я відповів:

"Я не буду сперечатись - час нам покаже все  Wink

Це що означає?

Наголошую.. нам чекати не довго - 1-3 роки."

full member
Activity: 546
Merit: 106
February 23, 2018, 05:43:13 AM
Час нам покаже)
Насправді ж - те, що в мене немає своєї автівки аж ніяким чином не доводить того, що автівки в Україні:
1. не використовуються,

Таким чином те, що не має смартфона у всіх українців - не ставить під загрозу те, що з ним та блокчейном люди зможуть здійснювати платежі.

Більш того. В Україні - банківські послуги - майже безкоштовні (я про відкриття рахунку та транзакції - є невелика комісія).

У Африці (і навіть в США) - дорого.. а ще - не у всіх є паспорт! Банки таким чином відмовляють людям.

З блокчейном і системою тої ж візуальної ідентифікації (наприклад - Хуманік) - люди можуть здійснювати платежі.

Ви самі собі суперечите. Без автівки можна обійтися, врешті решт можна попросити когось підвезти, чи взагалі ходити пішки. А без смартфона чи ПК та інтернета не можна буде обійтися, якщо всі грошові розрахунки будуть проходити у мережі. Хто вам дасть користуватися своїм смартфоном, якщо в ньому будуть його гроші? Тому я і пишу, що майбутнє поряд, але не тут і не зараз. Smiley
sr. member
February 23, 2018, 05:11:58 AM

Я не буду сперечатись - час нам покаже все  Wink

Це що означає?

Наголошую.. нам чекати не довго - 1-3 роки.
Я, безумовно, радий майже за кожного мешканця Африки, але точно знаю, що далеко не у кожного мешканця України є смартфон. Так що, не треба поспішати з висновками. Smiley

Час нам покаже)
1. не використовуються,

sr. member
February 23, 2018, 04:53:45 AM
Саша Іванов - параша, жопа і сраний скамер. Тримайтеся від нього подалі і від всіх його довбаних проектів. Решта портфоліо цілком перспективне.

Дякую за відгук!

Але що проти Вэйвс Ви можете сказати конкретно!
Що не так у протоколі?
Знову - а що не так з Івановим?
Дякую!
member
Activity: 239
Merit: 10
February 23, 2018, 04:21:53 AM
я викинув Payment ID також і із інтегрованого адресу

А ось це було лишнім... Ознайомся з інфою.

Відправляв із Freewallet

Freewallet -- сраний скам, більше інфи тут. Яким мобільним Монеро-кошелькам можна довіряти --- Monerujo або CakeWallet

Що дивує - це відсутність будь-якої інформації від BTC TRADE вже тиждень після того як вони попросили надати подробиці транзакції.

Тобі потрібно надати біржі не просто хеш (бо вони нічого не побачать), а ключ самої транзакції. Тепер тобі потрібно писати а саппорт цього гівно-кошелька і просити щоб тобі надали tx_key, за допомогою якого ти зможеш доказати біржі що перевів XMR.

Але наскільки мені відомо, FreeWallet не дасть тобі tx_key, скажуть що це приватна інфа...

Я викинув Payment ID не просто так. (нехороший) Frewallet не міг згенерувати транзакцію що включає Payment ID, я уточнив із BTC TRADE і вони написали - надсилай, прийде і без Payment ID. Я не думаю що є зміст щось вимагати від Freewallet поки BTC TRADE не сказало що їм бракує щоб знайти цей платіж.
Щодо біржі - якщо платіж пройшов вони бачать суму у себе в гаманці, і можуть знайти її по хешу. Принаймі я можу це зробити. Отож зараз питання - чи дійсно Freewallet згенерував транзакцію на суму яку я посилав, чи на міліMonero а решту собі. Для цього дійсно треба TX_KEY ... який вони не захочуть у цьому випадку надати.
Дякую за допомогу/ідеї , якщо вдасться добитися чогось - повідомлятиму.

PS Хтось розуміє навіщо BTC TRADE дає одночасно інтегрований XMR адрес (що включає Payment ID як я зрозумів) та Payment ID?
newbie
Activity: 1
Merit: 0
February 22, 2018, 11:52:28 PM
Всім привіт!

Bitcoin Foundation Ukraine приєдналася до української міжбанківської асоціації EMA
Хороша новина. Радий, що є прогрес бо майбутнє не зупинити.

Цікаво де можна вивести та завести в Україні BTC без значних втрат та комісій, лінки ресурсів прошу
Наприклад, тут. Особисто не користувався але вони пережили декілька атак і схоже, що гроші вкладникам були повернені.
не знаю
legendary
thefuzzstone.github.io
February 22, 2018, 06:17:09 PM
Як в такому разі вийти з такої ситуації якщо вони скажуть що це приватна інфа ?

Ніяк. FreeWallet не дає tx_key, без чого ніяк недоказати біржі що на їх Address впали XMR, юзер втрачає бабки. Таке вже було не раз з обмінниками і біржами. Хіба що пробувати домовлятися з саппортом самої біржі (падати на коліна, бити поклони і клястися Ісусиком що більше такого не повториться) і відправляти їм скріншоти з FreeWallet де чітко буде вказаний їхній Address, кількість відправленних XMR + час відправлення. Не знаю чи це проканає для саппорта біржі.  

Полюбе має бути якийсь вихід))

Ну так, звичайно що є --- нікому не довіряти в крипто-світі і все провіряти самому. Люди пишуть в GooglePlay -- "Monero", їм вибиває FreeWallet, перекидають туди XMR і користуються, без гугління фідбеків чи додаткової інфи (на цьому ж форумі чи Реддіті).

Давніше памятаю що деякі біржі бавилися в ігру "знайди XMR з клієнтом", але це надто трудозатратно, тому тепер на переважній більшості бірж можна побачити ось таке:

Все прекрасно і зрозуміло пише, хто не читає -- прощається зі своїм Монеро чи Карбо.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
February 22, 2018, 02:17:39 PM
Як в такому разі вийти з такої ситуації якщо вони скажуть що це приватна інфа ? Полюбе має бути якийсь вихід))
legendary
thefuzzstone.github.io
February 22, 2018, 06:49:29 AM
я викинув Payment ID також і із інтегрованого адресу

А ось це було лишнім... Ознайомся з інфою.

Відправляв із Freewallet

Freewallet -- сраний скам, більше інфи тут. Яким мобільним Монеро-кошелькам можна довіряти --- Monerujo або CakeWallet

Що дивує - це відсутність будь-якої інформації від BTC TRADE вже тиждень після того як вони попросили надати подробиці транзакції.

Тобі потрібно надати біржі не просто хеш (бо вони нічого не побачать), а ключ самої транзакції. Тепер тобі потрібно писати а саппорт цього гівно-кошелька і просити щоб тобі надали tx_key, за допомогою якого ти зможеш доказати біржі що перевів XMR.

Але наскільки мені відомо, FreeWallet не дасть тобі tx_key, скажуть що це приватна інфа...
member
Activity: 239
Merit: 10
February 22, 2018, 05:14:06 AM
Панове, хтось користується BTC TRADE UA?
відправив XMR

Вказав Payment ID?

Ні. Але перед цим отримав від підтримки BTC TRADE повідомлення що його вказувати не обов'язково, все одно дійде.

Ок, значить в них Integrated Address (тоді Payment ID не треба вказувати).

А звідки ти відправляв XMR?

Вони вказують Integrated Address та Payment ID в інформації про поповнення. Можливо я неправильно сприйняв повідомлення від BTC TRADE але я викинув Payment ID також і із інтегрованого адресу. Відправляв із Freewallet, транзакцію видно в блокчейні і вона має значно більше ніж 10 підтверджень про необхідність яких пише BTC TRADE. Що дивує - це відсутність будь-якої інформації від BTC TRADE вже тиждень після того як вони попросили надати подробиці транзакції.

UPD телефонного номеру 056 788 22 88 який вказано на сайті BTC TRADE немає, що не покращує настрій.
legendary
thefuzzstone.github.io
February 22, 2018, 04:33:28 AM
Панове, хтось користується BTC TRADE UA?
відправив XMR

Вказав Payment ID?

Ні. Але перед цим отримав від підтримки BTC TRADE повідомлення що його вказувати не обов'язково, все одно дійде.

Ок, значить в них Integrated Address (тоді Payment ID не треба вказувати).

А звідки ти відправляв XMR?
Jump to: