Час нам покаже)
Насправді ж - те, що в мене немає своєї автівки аж ніяким чином не доводить того, що автівки в Україні:
1. не використовуються,
2. не регулюється їх пересування, тощо.
Таким чином те, що не має смартфона у всіх українців - не ставить під загрозу те, що з ним та блокчейном люди зможуть здійснювати платежі.
Більш того. В Україні - банківські послуги - майже безкоштовні (я про відкриття рахунку та транзакції - є невелика комісія).
У Африці (і навіть в США) - дорого.. а ще - не у всіх є паспорт! Банки таким чином відмовляють людям.
З блокчейном і системою тої ж візуальної ідентифікації (наприклад - Хуманік) - люди можуть здійснювати платежі.
Це - майбутнє. Воно - поряд.
Ви самі собі суперечите. Без автівки можна обійтися, врешті решт можна попросити когось підвезти, чи взагалі ходити пішки. А без смартфона чи ПК та інтернета не можна буде обійтися, якщо всі грошові розрахунки будуть проходити у мережі. Хто вам дасть користуватися своїм смартфоном, якщо в ньому будуть його гроші? Тому я і пишу, що майбутнє поряд, але не тут і не зараз.
Доброго дня!
Так, напевно, не дуже вдалий приклад. Але... Спробую пояснити.
Навіть тоді, коли не у всіх є автівки регулювання правил дорожнбого руху все одно існує і існує сама можливість поїздок на авто.
Так само про те, з чого почалась наша дискусія, нагадаю:
"Біткоін та альткоіни найближчим часом не стане новими світовими грошами. Наприклад в Україні є села, до яких навіть доріг нема, який там інтернет... По всьому світі безліч подібніх прикладів, та аргументів чому біткоін неможливо найближчим часом глобалізувати. "
на що я відповів:
"Я не буду сперечатись - час нам покаже все Wink
Але скажу, що майже в кожного мешканця Африки є... смартфон.
Це що означає?
Означає, що через смартфон та блокчейн люди зможуть отримати "банківські" послуги.
Наголошую.. нам чекати не довго - 1-3 роки."