Просто навіть якщо набирають всього 15 людей, від яких вимагається за тиждень по 20 постів (це я по мінімуму беру десь), то 300 постів перечитати і оцінити - це ж займає купу часу. Не знаю, як одна людина, та навіть якщо і не одна, а з помічниками, може оцінити якість цих постів. Це ж треба хоча б трохи часу, щоб в саме обговорення якось вникнути, не лише ж окремо сам пост прочитати.
Це складно тільки спочатку, потім око вже тренується швидко оцінювати пости, починаєш бачити, де щось не так. Швидко дивишся на ключові слова у пості, на структуру посту та переходиш до наступного. Глибоко вникати у зміст необов'язково. Велика кількість нормальних постів більш-менш однаково виглядатиме, а ось дивні вибиватимуться із загального ряду. І ось на дивні доведеться звернути особливу увагу. Плюс той самий приріст мерітів під час підписної: якщо вони перестають рости, це маркер для менеджера, що щось негаразд.
От так, щодо мерітів - це серйозний показник для більшості менеджерів адекватних кампаній, які я вивчала. Правда інколи вимоги бувають аж надто високі, так що майже ніхто не підходить під них, окрім тих користувачів, які і так без кампаній не залишаються ніколи, бо вони одні з найвідоміших юзерів. Наприклад, менеджер кампанії, в якій я зараз, набирає трохи нових людей, але вимоги тепер підвищив, і треба за останні 120 днів 150+ мерітів. Вже там пишуть, що поки ніхто з тих, хто подав заявку, не підходить.
До речі, дивляться таки не лише на якісь постів, а й на кількість. У нас формально оплачуються лише 25 постів, але учасникам, які пишуть найбільше постів, дають ще додатковий бонус. Їм все таки вигідно, щоб продукт рекламувався якомога більше і охоплював більше тем