Pages:
Author

Topic: [Unofficial Bulletin] Hdac | Bilgi ve spekülasyon alanı - page 2. (Read 6622 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Hdac Source Code v1.09.0 Update Applied
https://www.hdactech.com/en/News/news.do?mode=view&articleNo=16004

Bu güncellemede blok ödülleri azaltıldı. Birdahaki güncellemede Hdac PoS ya da dPoS algoritmasına geçiş yapacak.

5000 > 2500 > 500
full member
Activity: 980
Merit: 152
Yükselsin de gelişmeler kaplumbağa hızında olsun fark etmez. Bu piyasa bizi beklemeye alıştırdı zaten, Hdac hiç değilse bir süredir belirli bir fiyatta asılı kaldı, aşağıya da düşmedi. Son blok ödülleri haberi gerçekten de uzun bir süredir beklediğimiz güzel bir haberdi. Sırada bir de büyük bir borsa haberi gelirse, oldu bu iş.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Block Reward Reduction

Hdac isteklerimiz doğrultusunda blok ödülünü 1:10 oranına düşürdü. Yeni kod 27 Aralık’ta Github’da yayınlanacak.

Blok ödülü 5000 > 2500 > 500 olarak
Total supply 12.000.000.000 > 2.850.000.000 olarak değiştirildi

Ayrıca Hdac 12 Aralık’ta Gdac’ta listelendi
Ah beeee ah. Beklenen güncellemeler bir bir geliyor ama öyle vakitsiz ki.
Finma haberi ve bu geçen boğa döneminde gelseydi ikisinin de kendi başına 10x potansiyeli vardı. Ama şimdi. %20 artış ancak yapıyor Cheesy

Total supply azalması ve blok ödüllerinin düşürülmesi hdac için uzun zamandır beklenen en önemli gelişmelerden. Güzel günler göreceğiz güneşli günler Smiley
legendary
Block Reward Reduction

Hdac isteklerimiz doğrultusunda blok ödülünü 1:10 oranına düşürdü. Yeni kod 27 Aralık’ta Github’da yayınlanacak.

Blok ödülü 5000 > 2500 > 500 olarak
Total supply 12.000.000.000 > 2.850.000.000 olarak değiştirildi

Ayrıca Hdac 12 Aralık’ta Gdac’ta listelendi
legendary
Hdac hiçbir zaman potansiyeline ulaşamayacak çünkü yatırımcılarını değil madencilerini önemsiyor aynı Zcash gibi. Bundan sonra Hdacla ilgilenmiyorum.
hocam geçtiğimiz haftalarda da yine benzer şekilde hiddetlenmiştiniz. yeni borsaya girdiği için ufak da olsa yatırım yapmayı planlıyordum. madencilere önem vermesi nasıl oluyor?
Şu oluyor, öyle bir süreç yürütüyorlar ki, yatırımcılar zarar ediyor, tanıtım yapmadığı için yeni yatırımcı gelmiyor ve madenciler (biraz da hileli yollarla) çok yüksek miktarda kazabiliyorlar. Sonra ne oluyor sorusunun cevabı basit, arz talepten fazlaysa fiyat düşer. Peki mal mı bunlar, niye ucuza satıyorlar sorusunun cevabı da basit, heriflerin umurunda değil çünkü kazdıkça fışkırıyor ve dev ekibi buna müdahale etmiyor. Böyle giderse işin içine mafya falan girebilir çünkü projeye yüksek meblağlarla para bağlamış olanlar var, seviye bir gün ofis ziyaretinin ötesine geçecektir (ciddiyim). Ayrıntıyı üşenmezse Matthias yazar.
işin içinde gözükür şekilde kore mafyası varsa bu iş baştan bitmiştir. 1 kuruş bile yatırım yapmaya değmez çünkü bu konuyla ilgili çıkacak herhangi haber projeyi tepetakla eder.

şu konuşmalara inanamiyorum kore mafyasi diye bir sey yok :d
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Hdac hiçbir zaman potansiyeline ulaşamayacak çünkü yatırımcılarını değil madencilerini önemsiyor aynı Zcash gibi. Bundan sonra Hdacla ilgilenmiyorum.
hocam geçtiğimiz haftalarda da yine benzer şekilde hiddetlenmiştiniz. yeni borsaya girdiği için ufak da olsa yatırım yapmayı planlıyordum. madencilere önem vermesi nasıl oluyor?
Şu oluyor, öyle bir süreç yürütüyorlar ki, yatırımcılar zarar ediyor, tanıtım yapmadığı için yeni yatırımcı gelmiyor ve madenciler (biraz da hileli yollarla) çok yüksek miktarda kazabiliyorlar. Sonra ne oluyor sorusunun cevabı basit, arz talepten fazlaysa fiyat düşer. Peki mal mı bunlar, niye ucuza satıyorlar sorusunun cevabı da basit, heriflerin umurunda değil çünkü kazdıkça fışkırıyor ve dev ekibi buna müdahale etmiyor. Böyle giderse işin içine mafya falan girebilir çünkü projeye yüksek meblağlarla para bağlamış olanlar var, seviye bir gün ofis ziyaretinin ötesine geçecektir (ciddiyim). Ayrıntıyı üşenmezse Matthias yazar.
işin içinde gözükür şekilde kore mafyası varsa bu iş baştan bitmiştir. 1 kuruş bile yatırım yapmaya değmez çünkü bu konuyla ilgili çıkacak herhangi haber projeyi tepetakla eder.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
full member

Elinizdekileri sattınız mı hocam? Bu koreliler de tokatçılık yolunda ilerliyorlar gibi. Sistemden anlamıyor olabilirler ama ne yapmaları gerektiğini anlatanları da dinlemiyorlar. Amaçlarını da anlayamadım, ortada bir hedef de yok.

Satmadım ve satmam çünkü malım, 2021’e kadar Hdac hold.

En azından tek değilsiniz! Smiley Ben yalnızca Hdac'ı değil, düşeceğini bile bile elimdeki hiçbir coini satmadım. Neden sattım demektense neden satmadım demek bünyeye daha az zarar veriyor. Eminim ki bu aşamadan sonra bizim gibi mallar kazanacak.  Grin
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO
Haberler güzel olmasına güzel ama piyasa berbat bir halde. Umarım bu son düşüş agresif bir artış sürecinin başlangıcı olur ama o kadarda düşmedi.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
legendary

Elinizdekileri sattınız mı hocam? Bu koreliler de tokatçılık yolunda ilerliyorlar gibi. Sistemden anlamıyor olabilirler ama ne yapmaları gerektiğini anlatanları da dinlemiyorlar. Amaçlarını da anlayamadım, ortada bir hedef de yok.

Satmadım ve satmam çünkü malım, 2021’e kadar Hdac hold.
full member

legendary
[Announcement] Hdac Will Be Listed on CoinBene

Hdac will be listed on CoinBene, the global top 7 cryptocurrency exchange.
Hdac wallet on CoinBene will open on upcoming Thursday, November 29th, and trade will be available from noon (12:00, GMT+9) following day, Friday 30th.

Source: Coinbene
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
baktım dün yükselmiş, cüzdanda duruyordu 50k hdac gönderip satayım dedim deposit dondurulmuş, daha sonra açıldığında çaktılar zaten hemen geriye. Satamadık beklemeye devam
legendary
Bu coinin sahiplerine gerçekten uyuz oluyorum. Biboxtan sonra giregire coinbene denen dandik borsaya mı girmişler

Bu piyasada Binance’ye girseler ne olacak kanka? Bull’a saklıyor herifler
full member
Activity: 420
Merit: 105
Bu coinin sahiplerine gerçekten uyuz oluyorum. Biboxtan sonra giregire coinbene denen dandik borsaya mı girmişler
legendary
full member
Bu yeni haber resmen kulaklarımızın pasını aldı.  Grin Ha bu ay ha gelecek ay derken müjdeli haber nihayet geldi. Umarım en azından kaliteli iki borsaya falan girer de biz de gelecek için umutlanmaya başlarız.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Sonunda beklenen haber geldi. Finma'dan onayı almışlar. Borsa söylentileri de gerçekleşmeye başladı, Coinbene'de listelenmişler.
Umarım uzun zamandır beklenen gelişmelerin başlangıcıdır bunlar.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Zamanında hatrı sayılır bir yatırım yaptık kendilerine halen son gelişmelerini merakla takip ediyorum bakalım nereye getirecekler projeyi.Bounty yönünden iyi yormuşlardı katılımcıları, umarım herkesin gönlünce olur farklı yerlere gelmeyi hak eden nadir projelerden...
Pages:
Jump to: