Pages:
Author

Topic: VERTEX İco Dolandırıcılığının Önüne Geçebilir. - page 11. (Read 2670 times)

member
Activity: 539
Merit: 20
Dolandırıcılığı önleye bilmesi için VERTEX uygulamasından zorunlu olarak geçmeleri gerekir. Böyle bir zorunluluğu kim getirecek acaba hiç bir suçlu polisin üzerine koşarak gitmez. İyi olurdu önleye bilseler ama ben pek de kullanışlı olacağını sanmıyorum çünkü bir zorunluluğu yok. Para ile platforma giriyorsanız bu önlemek değil kar sağlamaktan başka bir amaç gütmez. Kimse biz zarar etmişiz bunu düşünmez sanmam yani.

Dediğin gibi zorunlu değil ama şöyle bir durum var. Vertex uygulamasına dahil olup, scam olmayan ve güzel işler yapan projeler çıkmaya başladıkça yatırımcıların gözü bu platforma çevrilecek. bir ICO yatırımcısı yatırım yapmak için vertex onaylı projeleri araştırmaya başlayacaktır. ve bundan dolayı artık projeler Vertex'e dahil olmak ve oradan yüksek puanlarla onay almanın ayrıcalığını yaşamak isteyeceklerdir. tabi bunların hepsi vertex'in başarılı işler yaptığı durumlar için geçerli.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Vertex sanırım Arap yatırımcıları olan destekli bir projeydi.İlk zamanlarda güzel yatırım aldı ama sonra sitedeki bar durmaya başladı.Umarım iyi yatırım alırlar böyle projelere gerçekten ihtiyaç var.
full member
Activity: 361
Merit: 100
Dolandırıcılığı önleye bilmesi için VERTEX uygulamasından zorunlu olarak geçmeleri gerekir. Böyle bir zorunluluğu kim getirecek acaba hiç bir suçlu polisin üzerine koşarak gitmez. İyi olurdu önleye bilseler ama ben pek de kullanışlı olacağını sanmıyorum çünkü bir zorunluluğu yok. Para ile platforma giriyorsanız bu önlemek değil kar sağlamaktan başka bir amaç gütmez. Kimse biz zarar etmişiz bunu düşünmez sanmam yani.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
https://vertex.market/home

Yeni web sitesi arkadaşlar baya güzel olmuş.Sanırım demoyu buradan yayınlamaya başlamışlar..İNŞALLAH GÜZEL BİR İLGİ YAKALAR VE ICO LAR için bilirkişi olma yolunda ilerler vertex ..!!!

KONU SAHİBİNİN DİKKATIİNE !!
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Projelerin kendilerine fonlama sağlayamadığına katılmıyorum her birinin 1 sene çok rahat idare edecek miktarda parası vardır. Önemli olan uygulamak için ne derece istekli olacakları.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
ICO dolandırıcılığını önlemenin yolları var ama bunlar tabii ki proje maliyetlerini arttıracak şeyler. Projeler kendileri için yeterli fonlama sağlayamıyorken ilave bütçeleri gerçekleştirmeleri de bir hayli zor.
Vertex projesinde maliyetler düşüktür umarım.
jr. member
Activity: 350
piyasanın düşmesi onların da satışlarını etkiledi ve bildiğim kadarıyla softcapı geçip orada kaldılar ki bu da token yakma ihtimalini doğuruyor.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
hocam güzel adam vertex tokenle ico yap dicek ama dolandırıcı bir adam neden vertex tokenle ico yapsın ki ? ve piyasaya yeni girip böyle damga vuran bir takımı olmayan bir projeye de kimse senin tokeninle yatırım alalım demez ki

Zaten Vertex'in amacı dolandırıcı ico'ları ayıklamak. Asıl söylenmesi gereken, Vertex dediklerini yaparsa dolandırıcı olan ico'lar bu platform altında barınamayacak, hepimiz için daha iyi olmaz mı bu durum?
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Vertex başarılı olabilir ama ortada inceleyecek ICO kalmadı bu kötü oldu vertex için.Yatırımda alamıyorlar zaten.ICO dan ziyade yeni bir model geliştirilmesi lazım.Mesela hazır projeler için fonlama yapılabilir.
member
Activity: 756
Merit: 16
vertexi daha önce biraz araştırma fırsatı bulmuştum ve gayet ilginç aynı zamanda başarılı bir proje olduğu kanaatindeydim. ico dolandırıcıları her zaman farklı yollar deniyor umarım vertex başarılı olurda bunlardan kurtuluruz
full member
Activity: 420
Merit: 105
Bountysine katıldım ama icoda fazla para toplayamamışlar.  Bakalım biraz gelirse bir de borsaya girerse kazanırız belki yaptığı ico anlaşmalarıyla.
legendary
Vertex yada bir başka proje fark etmez, bu tür oluşumlara piyasanın zaten ihtiyacı var. Ben açıkcası vertex gibi projelerden çok şey bekliyorum, herkesin gelip ortalıkta at koşturmasını engelleyecektir. Piyasayı bu duruma getiren dolandırıcılarda barınamazlarsa ortalık biraz daha rahatlar.

Zaten kendilerini çok etkiledi bu scam projeler.Baksanıza adamlar ciddi yatırım alamadıkları için projeyi önceden taslak olarak hazırlamaya geçtiler.Umarım iyi bir ivmelenme yakalar ve dediğiniz gibi piyasayı düzeltmek için bir etken oluşturur.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Vertex yada bir başka proje fark etmez, bu tür oluşumlara piyasanın zaten ihtiyacı var. Ben açıkcası vertex gibi projelerden çok şey bekliyorum, herkesin gelip ortalıkta at koşturmasını engelleyecektir. Piyasayı bu duruma getiren dolandırıcılarda barınamazlarsa ortalık biraz daha rahatlar.
member
Activity: 518
Merit: 10
İcolardaki dolandırıcılıkların önüne geçmesi güzel bu sayede yatırımcılar dogru projelere yatırım yaparlar sonra paraları gitmez
full member
Activity: 784
Merit: 120
Vertex'in işleyişe geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum artık. Yani başlarsa ve söyledikleri gibi yaparlarsa güvenilir ICO'lara ulaşabileceğiz. Çok iyi ve çok güzel bir proje beklemedeyim.
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
bence şu an piyasa şu haldeyse, bunun en büyük sorumlusu bu icolardır.  çoğu insan icolara ethereum yollladı, icolar bu ethereum u bozup nakte çevirdiler ve çoğu ya tüydü ya da bunu sistemlerini geliştirmek için kullanmadı. ico dolandırıcılığının önüne geçilse şu an farklı şeyler konuşabilirdik, ne yazık ki ico siteleri de tamamen fake ve sahte puanlar veriyor. vertex bu bakımdan harika bir proje ama sanırım benzer projeler var ico süreçleriyle ilgili.
legendary
Vertex 6-7  ay önce davransaydı ve ico yapsaydı.bu piyasadaki dolandırıcılıkların ve sahte projelerin önüne geçerdi.Marketcaptede ilk 50 ye rahat girerdi.Adamlar şuan icoda yatırım alamıyorlar.softcap geçildi ama geçmişti 50-60 milyon dolar yatırım alıp scam çıkan hiçbir halta yaramayan projeleri önleyebilirdi.kendide  ciddi yatırımcı bulurdu.
member
Activity: 462
Merit: 10
Vertex ico süresini sanırım ocak sonuna uzattı bu geçtiğimiz günlerdeki büyük düşüş sonrasında zaten şu soralar borsaya soksa değerini hiç ederler o bakımdan biraz sadaha zaman kazanmak istiyorlar sanırım
full member
Activity: 686
Merit: 101
İmzasıda oldu bitti yanlış hatırlamıyorsam ve ödemesi de neredeyse 1 yıl sonra. Bakın arkadaşlar fiyatlar yine 2017 seviyelerine indi unutmayalım ıco ların patladığı dönemde fiyatlar çok daha aşağılardaydı ve yeni yatırımcılar yeni projelere yönelmşti ıcolar çok ciddi paralar topluyordu bu durumda Vertex yine böyle bir dalga yaşanırsa güzel bir yer edinebilir piyasada. Binance kuruluşu ve bnb yi göz göre göre kaçrıdık bunu değerlendirebiliriz.
jr. member
Activity: 127
Koca yazı yazdık bir merit alamadık darıldım valla brown reis.

Hocam arkadaşın yaptığı açıklama yeni bir olay onuda konunun en başına editleyelim.Bu güzel bir gelişme vertex için.Bu konuda ana konu gibi bişey oldu tr de.

Zorla merit verdirdim Smiley saol reis.Arkadaşın verdiği bilgiyi teyit edip eklerim benim haberim yok çünkü.
Pages:
Jump to: