Pages:
Author

Topic: Wanchain : Fiyat & Borsa & Haber & Tartışma Alanı - page 4. (Read 3305 times)

member
Activity: 476
Merit: 12
bende wanchain için güzel şeyler düşünüyorum. olurda boğaya girersek ilk büyük tepki verecek coinlerden bir tanesi wanchain olacaktır. olmaması içinde hiçbir sebep yoktur. hele birde boğadan sonra platform üzerinden sağlam icolar da yaparlarsa değmeyin keyfimize
full member
Activity: 770
Merit: 103
daha önceler de de yazmışmıtım. erhereum için yazdık ya zamanında geçen sene 2 dolardı bakın şimdi kaç oldu diye. işte aynısını ilerleyen zamanda wanchain içinde söyleyecez. aklını başından alacak herkesin
full member
Activity: 386
Merit: 178
Şu anda SEC değerlemesine tabi olan Eylül'de karar verilecek olan 9 tane EFT başvurusu var, bunların bir kısmının kabul edilmesi ile birlikte pazarda yükselme dalgası olacak. Bitcoin pazar hakimiyeti yüzde elli üzerine çıktı.
newbie
Activity: 43
Merit: 0
tam ledger desteği geldi güzel bi yükseliş oldu, etf ertelemesi piyasayı kan gölüne çevirdi. Sabır çeke çeke tükendik.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Wanchainin 1 doların altına dustugunu bıle gorduk daha neler olcak su pıyasada ınsan hayretler ıcınde kalıyor. Parası olan varsa uygun bır zamanda gırmeyı dusunebılır, 30 40 dolarlardan su wan'ları satmak cok guzel olucak ılerıde.

30-40 olurmu bilmem ama son dönemde en çok değer kaybeden projelerden bir tanesi, bence orta vade sağlam kar getirebilir. girmeyi düşnünyorum ama , nereden girsem bilemiyorum, yön yukarı dönmeden girmeye cesaret edemiyorum açıkçası
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Wanchainin 1 doların altına dustugunu bıle gorduk daha neler olcak su pıyasada ınsan hayretler ıcınde kalıyor. Parası olan varsa uygun bır zamanda gırmeyı dusunebılır, 30 40 dolarlardan su wan'ları satmak cok guzel olucak ılerıde.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Ledgere çekmeyi deneyen oldu mu acaba?
wan app kurmadan önce ledgere yoksa ethereum app kurmak lazım onun harici bir sıkıntı yok bugün icx ve wan ları aktardım. ikiside kendi resmi walletleri üzerinden çalışıyor.
member
Activity: 364
Merit: 10
Wanchain ne kadar kaliteli ve geleceğe güzel şeyler vaat eden bir coin olsa da şuan ki piyasanın durumunda hiç bir coin olması gerektiği noktada değil.
jr. member
Activity: 87
Merit: 1
Ledgere çekmeyi deneyen oldu mu acaba?
member
Activity: 294
Merit: 10
Wanchain de bu durdurulamaz dususten nasibini alan coinlerden birtanesi. Genel olarak yuksek beklentiler bulunan bir proje. Pek cok ortakliklar yapmasina ve populer borsa da olmasina ragmen marketin daralmasindan bi hayli etkilendiler. Yukselis doneminde hizli bir cikis yakalamasi muhtemel projelerden diyebiliiz. Bekleyip gormekten baska sansimiz yok.
full member
Activity: 588
Merit: 125
wanchain güzel koin lakin eos,qtum varken benim için 3.sırada yer alıyo şuanlık eos ile qtum sepetimi toplayayım sonrasında bakarım ama şimdilik planlarım içinde değil
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
valla mhanbostanci bir koine girdiyse topukları vura vura kaçacan o koinden  Grin
elini attıgını kurutmasıyla meshurdur kendisi   Cheesy

Doğrudur,
Monero yatırımı yaptım aylarca süründü. sattım uçtu gitti.
Lisk yatırımı yaptım aylarca süründü. sattım uçtu gitti.
ETC aldım, yine aynı şekilde oldu. en son 90 dolardan NEO aldım. Smiley halini görüyorsunuz. son baktığımda 27 dolardı galiba.
helbiz diye forum çalkalanıyordu. sırf postlar kesilsin diye elli saat uğraşıp bitlish de hesap açıp aldım 10 mbtc lik. Smiley onunda gazı bitti artık kimse yazmıyor.

Hocam hangisini satacaksan haber ver biz toplayalım madem çıktığını uçuruyorsun denerim ben Cheesy
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
valla mhanbostanci bir koine girdiyse topukları vura vura kaçacan o koinden  Grin

Doğrudur,
Monero yatırımı yaptım aylarca süründü. sattım uçtu gitti.
Lisk yatırımı yaptım aylarca süründü. sattım uçtu gitti.
ETC aldım, yine aynı şekilde oldu. en son 90 dolardan NEO aldım. Smiley halini görüyorsunuz. son baktığımda 27 dolardı galiba.
helbiz diye forum çalkalanıyordu. sırf postlar kesilsin diye elli saat uğraşıp bitlish de hesap açıp aldım 10 mbtc lik. Smiley onunda gazı bitti artık kimse yazmıyor.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Postları okuyunca hafiften bir rahatlama geliyor ama umudunuzu seveyim ben gerçekten beklentisiz yaşıyorum artık bu hayatı Cheesy. Artık bir an önce doğru düzgün yeşillenir buralar inş.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Ayı piyasasında yükselen koin bulabilmek piyango ile eşdeğer gibi. Bazı koinler belki daha fazla düşer ama sonunda proje iyiyse , fiyat elbet hakettiği yere gelecektir.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Wan bu piyasanın büyük abilerinden olmaya aday,en potansiyelli projelerden arkadaşlar, bu seviyelerde alım için çok çok güzel seviyeler, 1-2 sene içinde çok güzel getirisi olacaktır.SAbretmesini bilene mükemmel şu anda wanchain yatırımı.

Mustafa abi ince eler sık dokur kripto piyasasında bir şey söylüyorsa boşa söylemez.Wan kesinlikle gelecekte adını çok duyacağımız coinlerden biri ve neo,ethereum olabilecek potansiyelde

Ben de aynı düşünceler ile 3000 satoshi den bana göre orta ölçekte bir yatırım yaptım ama soluksuz aldığım günden beri düşüyor. Beklentim kendi zincirine geçiş muhabbeti ile 5000 satoshi seviyelerini görmesi idi ama maalesef bu günkü yükselişle bile 2000 satoshi ye ulaşamadı. bu nedenle ben %50 satış yazıp alttan alma denemesi yapacağım.
full member
Activity: 420
Merit: 117
Çok güzel gelişmeler başarmalarına rağmen düşüşte olması çok komikti . Geleceği çok parlak wanchain' in .
full member
Activity: 658
Merit: 153
Bugünkü yükselişinin en büyük sebebi Ledger Nano S'in desteklemesi artık %20 gibi bir yükseliş kazandırdı 1$ altına sarkma olanağı vardı ama bu haberler yükselişe geçti artık burdan kolay koay düşmez gibi geliyor
newbie
Activity: 43
Merit: 0
Wan hakkındaki görüşleriniz beni çok rahatlattı ve umutlandirdi. Benim gibi düşünen insanların olması ne güzel inş wanchaini daha iyi yerlerde ve rakkamda olmasini temenni ediyorum. Bol kazançlar.
Pages:
Jump to: