Pages:
Author

Topic: Wanchain : Fiyat & Borsa & Haber & Tartışma Alanı - page 7. (Read 3305 times)

member
Activity: 406
Merit: 10
Uzun bir süre bekledikten sonra benimde alım yaptığım coinler arasında, yüklü girmedim 4-5 coinle beraber sepet yaptım.
member
Activity: 350
Merit: 25
Ay sonundan itibaren cikisa gecer rahat olun, biraz gecikme var tam kivama gelmesi temmuz ortasini bulucak.

Tabi BTC 5k ya inerse inmeye devam eder ama o zaman ne alirsaniz alin inicek zaten.
newbie
Activity: 111
Merit: 0
fiyatı çok düşmüş binance girince bile daha yüksekti sanki alım fırsatı olabilir.
member
Activity: 448
Merit: 17
Bi abim yüklü aldı düştükçe aldı dedi bu fiyattan bunlar beleş ama hala düşüyor şuan zararda umarım yakın zamanda yükselişe geçerde zararını kapatır çok iyi proje böyle beklemiyordum bende balinanın bok yemeleri hep
member
Activity: 448
Bir balinanın bir coini öldürmesine şahit oluyor dumplaya dumplaya adam tribe soktu milleti elindekilerde hala bitmedi ne kadar vara daha dumplar bu wanı haberiniz olsun
full member
Activity: 420
Merit: 105
Şimdi biraz baktım da hala katedecek çok yolu var. Bu yüzden fiyatta ani değişiklikler olabiliyor.Ama projeye güvenlerin ilerde kazanç sağlayacaklarını düşünüyorum
member
Activity: 182
Wan Chain'de bu  piyasaya hizli giriş yaptı şu son zamanlarda diğerleri gibide bir düşüş yaşadı. Borsaya ilk girdiği fiyatlara geri geldi. Boğa sezonunda tekrardan ilk ath yapacak tokenlerden biri Wan Chain. Kıymeti bilinmeli..
member
Activity: 336
Merit: 17
Bir ara ilk borsaya girdiği zamanlardı galiba biraz düşüş yaşadı daha sonrasında x3-4 yapmıştı galiba. Bu senenin iyi projelerinden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Uzun vadede yatırımcısına iyi kazandırma ihtimali yüksek. Düşüş oldukça alttan toplamak lazım. Birde iyi borsalarda işlem görüyor. Piyasa duzelirse inşaallah güzel olacak.
newbie
Activity: 44
wan ilk borsaya çıktığı seviyelerde dolanıyor Huh Roll Eyes nerde durcak merak ediyorum vallahi
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
icoların açıklanmasında sonra bir miktar düşüş bekliyordum ama bu uzun süre devam etmeyecektir. Diğer blockchain projelerine göre sağlam ve hızlı başladılar ve meyvelerini toplayacaklardır.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
dibi neresidir nereyi görür orayı bilemem kaderi btc yede bağlı aynı zamanda tüm altlar için. kendi adıma 4 dolar altı seviyeler wan için ciddi alım fırsatıki zaten şu an 3 dolara bile yaklaştı. kendim 4 dolar altına saldığından beri kademeli olarak alıyorum bir önceki 4 usd nin altına saldığındada almıştım.
full member
Activity: 672
Merit: 110
wan hala dusuyor alım noktası nereye kadar dusebılır fıkrı olan .ay sonu maınnet var ama etkı eedecek mı acaba
newbie
Activity: 182
Bitcoin fiyatından bağımsız olarak wanchain epey düşmüş. Bitcoinin düşüşü de tuz biber olmuş. Direnç noktasında gibi görünüyor.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Wanchain ile ilgili güzel haberler geliyor asyada meeting ler düzenleniyor vs ama kar realizasyonu panik satışlarıyla beraber bu noktaya getirdi şuan fiyatı. 10 dolar seviyelerini gördü ama uzun vadede bunların aşılacağına inancım tam.
member
Activity: 378
Merit: 11
Ben kucoine girdikten sonra wan geberir diyordum ama düşündüğüm gibi olmadı, kocoin laneti wan'a işlemedi. Şaşırdım açıkcası
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
en çok hypelanan projelerin başında geliyor. fiyatı yakın zamanda dahada yükselecek gibi ama o kadar abartılacak bir şey yok.

Bazı projelerde hype flipcilerin işine gelir kısa sürede güzel kazandırma olasılığı var diye. Bura da bahsettiğin hype evet kısa sürede de iyi kazandırdı ama asıl olay uzun vadede kazandıracağına olan inançtı. Projeyi incelediyseniz abartılacak bir şeyler olduğunu görürsünüz sadece 1-2 özelliği ve ekibi bile bunun için yeterli. Önümüzde ki ay masternode yi açıklayacak o zaman a kadar piyasada bir terslik olmazsa yükselmeye yada su anda ki yerini sağlamlaştıracağına inanıyorum. Tabi ki herkes benim gibi düşünmek zorunda değil.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Henüz 2 borsada yer almasına rağmen 1 milyar dolar market capleri yakalaması çok büyük bir başarı. Orta vadeli hedefim 30 dolar benim, onda da bütün yatırımımı satmayı düşünmüyorum.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
en çok hypelanan projelerin başında geliyor. fiyatı yakın zamanda dahada yükselecek gibi ama o kadar abartılacak bir şey yok.
full member
Activity: 420
Merit: 101
wanchain yarından itibaren huobi borsasında listelenecek. depositler bugünden itibaren yapılabilir, yarın trade aktif olacak tr saati ile 16:00'da.

https://twitter.com/wanchain_org/status/992100596512534528
full member
Activity: 336
Merit: 100
Wan, Icon ve Aion ekibini takibe alın kripto ekonominin tarihine geçecek ekipler bunlar. Hepsi inanılmaz aktif ve işbirliği içinde çalışıyorlar tüm kripto ekonomi camiası için olumlu ve önemli.
Pages:
Jump to: