Pages:
Author

Topic: Wanchain : Fiyat & Borsa & Haber & Tartışma Alanı - page 9. (Read 3305 times)

newbie
Activity: 33
Merit: 0
Genel olarak katılıyorum wanchain ethereum forku ve extra olarak private tx özelliği varmış, peki bu şekilde transferlerin gizliliğini hiç deneyn oldumu acaba
full member
Activity: 770
Merit: 103
bu sene ocak ayında diyorduk ya etherum geçen sene bu kadardı bu sene bu kadar olmuş diye. işte aynısını önümüzdeki sene wanchain için konuyor olacağız
newbie
Activity: 126
buralardan alanların elinde patlayacak gibi bi his var içimde ama bakalım. amansızca günlerdir artıyor. ripple in tahtını sallar diyorlar da o işler o kadar kolay değil
newbie
Activity: 87
 Bu ico tarihi dediğiniz olay ne tam olarak ?
full member
Activity: 392
Merit: 100
Kucoine girince niye düşsün, binance koca hacim var kucoindeki hacim ne sanki hocam, ben çok düşüş beklemiyorum fiyatında, btc rahat durursa yükselişe de geçecektir güzel bir yükseliş sezonu gelse bir.
newbie
Activity: 212
Kucoine girince düşer dedim düşmedi coinin fiyatı alıcaktım şuan 4 dolar oldu bu fiyattan alsam gene karlı ama çok x yaparmı orasını bilemem ico tarihleri açıklandı ama ne icoları olcağı açıklanmadı
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
İlk binanceye girdiğinde değeri 45-47 satoshilerdeyken. Suan 62 lere çıktı. Su piyasada bile.bu yükselişler mükemmel. Eğer yükselmeye baslarsa btc eandan bundan nasibini alır fırlar gibime geliyor. Önce btc bir yukselsinde hayirlisiyla
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
WAN dan beklenen hareketler bunlar Smiley umarım açıklamalarından sonra da durmadan tam gaz yukarı gider. Zaten icolarına katılmak için yine WAN lazım olacak onun da bir etkisi olur.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
düzeltme bekleye bekleye bu hale geldi güzelim token, biraz düşsün alim diye bekledikçe uçtu gitti bi düzeltemedi kendini Sad

Düzeltme bekliyorsanız bence geç bile kaldınız. 3 dolar altlarını görmesi imkansıza yakın bana göre. Icolarını tanıtmaya başlayacaklar ve akabinde fiyat daha da artacaktır.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
eğer piyasada bitcoin de sorun sıkıntı olmazsa kısa , orta uzunvadede yani herkesi sevinmdirecek wan coin. tabi bizim türk kominitesi stratis, waves gibi geride kalmış platformlardan kendini kurtarmayı başarabilirse.
iota, monetha, tron var tabi bide milli kriptolarımız Smiley
newbie
Activity: 126
düzeltme bekleye bekleye bu hale geldi güzelim token, biraz düşsün alim diye bekledikçe uçtu gitti bi düzeltemedi kendini Sad
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
16 Nisan da yanlış hatırlamıyorsam , ico ve masternode bilgilerini paylaşacaklarından yükseliş devam ediyor. Bu dönemde bence oldukça güzel hareketler yapıyor.  Yükseliş sürer mi ?? kısa vadede tahmin etmek zor gibi ama uzun vadede oldukça güzel yerlere gelecek bir proje.
sr. member
İsmini fazla duydum.Uzun vadede iş yapar mı göreceğiz.Beklenti yüksek.Ico'dan girenler güzel kazandı.Bundan sonra proje ve ekibe bağlı gidişatı.Alternatif çok.Fiyatın alım olarak iyi bir yere inmesi lazım alım için.Yoksa bu piyasada her şey olabilir.

Beklenti var çünkü iddia çok büyük, gerçekleştirebilirlerse ne ala. Ama bu iddiaya sahip birçok proje olduğunu da unutmamak lazım. Bekleyip göreceğiz.
member
Activity: 742
Merit: 19
İsmini fazla duydum.Uzun vadede iş yapar mı göreceğiz.Beklenti yüksek.Ico'dan girenler güzel kazandı.Bundan sonra proje ve ekibe bağlı gidişatı.Alternatif çok.Fiyatın alım olarak iyi bir yere inmesi lazım alım için.Yoksa bu piyasada her şey olabilir.
sr. member
Fiyatı icoya göre çok güzel yerlerde ama o kadar yüksek bir beklenti oluştu ki bizde tatmin edici gelmiyor. Ama olur da bir boğa piyasası daha yaşanırsa fark yaratır gibi geliyor.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Şunun ıcosunu keşke önceden araştırsaydım bountylere ve mevcut borsa coinlerine biraz fazla kafa yordum galiba sağlam ıcolar kaçtı çokda yok böyle gelecek vadeden projeler.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Yatırımcısına çok iyi kazandırdığı gerçek ama herkes o kadar abarttıki wan'ı ben sırf o yüzden daha yüksek açar diye bekledim.Çünkü daha borsaya düşmeden bile 5 dolardan el altından satanlar olduğunu görmüştüm oda yüksek beklenti oluşturdu en az 10 dolar falan açar diye bekledim yani.yinede kötü rakam değil icocular 10x ten fazla yaptı diye biliyor usd bazında
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
Wanchain projesinin ismini görmememizin sebebi, o kadar da çok fazla reklamı yapılmaması diye düşünüyorum, şu an o kadar duyulmadı forumda
full member
Activity: 1176
Merit: 159
az önce twitter dan fena keriz silkelediler yalnız. 3 2 1 diyerek bir geri sayım yaptılar pump yedi sonra tırt birşey paylaştılar. 3x yapacağını bilsem üç kuruş para yatırmam buna yaptıkları hoş değil.
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
Fiyatı yavaş yavaş istediğim yerlere doğru geliyor, biraz daha düşerse alım yapmaya başlayacağım iyi ki en başta almamışım düşmesini bekleyeyim demiştim, geleceği parlak projelerden biri olucak inş.
Pages:
Jump to: