Pages:
Author

Topic: Wanchain : Fiyat & Borsa & Haber & Tartışma Alanı - page 8. (Read 3305 times)

member
Activity: 350
Merit: 25
Wanchain bu hafta alım fırsatı verebilirim. 8000 altına çekilme olursa 7900-7800 arasını alım fırsatı olarak göreceğim.

BTC cokmeden imkansiz oralara gitmesi
member
Activity: 182
Merit: 22
tebrikler arkadaşlar . umarım bu şekilde rastgelir hepimize. malesef ben yararlanamadım takip ediyordum hep
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Wanchain bu hafta alım fırsatı verebilirim. 8000 altına çekilme olursa 7900-7800 arasını alım fırsatı olarak göreceğim.
member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
Almaya niyetlenmiştim inceleyince hiç WANCHAİN alasım gelmedi ayı sezonunda alıcam artık  Smiley

Dolar bazında ico fiyatı $0.34 ten çıkmış şu an $7.6 olmuş yaklaşık  22.5 kat artmış
Ethereum bazında 9.5 kat artmış
Bitcoin Bazında     10.2 kat artmış

full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Wanchain 7 nisandan bu yana son gaz yoluna devam ediyor bugün itibariyle usd bazında 7.44 usd leri gördü, ben yaz dönemine kadar hızla devam eder diye düşünüyorum, özellikle mayıs ayının sonlarına doğru erken giriş yapmış olanlar için güzel karlar bırakabilir, bu saatten sonra giriş yapmak çok da mantıklı gelmiyor açıkcası.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Icoların acıklanması elbette ki önemli bir gelişme ilerleyen zaman da bunun etkilerini görmemiz olası nihayetinde bu icolar , WAN üzerinden yürüyecek icolara katılmak için WAN gerekecek. Ancak benim asıl beklentim masternode olayının açıklanması .

Haziran'daydı diye hatırlıyorum masternode'u . Bende o dönemde ciddi yükseliş bekliyorum. DASH masternode zamanında girmeyip çok büyük karlardan olmuştum. Benimde amacım masternode çalıştırmak.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Icoların acıklanması elbette ki önemli bir gelişme ilerleyen zaman da bunun etkilerini görmemiz olası nihayetinde bu icolar , WAN üzerinden yürüyecek icolara katılmak için WAN gerekecek. Ancak benim asıl beklentim masternode olayının açıklanması .
sr. member
icx dede aynı senaryo dönmüştü. balinalar bu tür haberleri önce erken fiyatlayıp asıl haber gününden öncede milletin eline veriyorlar. ama böyle kısa vadeli iniş çıkışlara kafa takmayın. uzun vadee piyasa bozulmazsa yürü wan. mesela bende 10 usd den ucuza satılık wan yok oda tamamı değil yarısı.

Benim beklentim sizden de fazla portföyde 10larca coin var ama wan bunların içinde en son elimden çıkaracağımdır benim. Gelecek vaadettiği kesin Factom'un kurucusu neden daha iyi bir iş çıkartmasın ki ? Smiley
full member
Activity: 1358
Merit: 193
icx dede aynı senaryo dönmüştü. balinalar bu tür haberleri önce erken fiyatlayıp asıl haber gününden öncede milletin eline veriyorlar. ama böyle kısa vadeli iniş çıkışlara kafa takmayın. uzun vadee piyasa bozulmazsa yürü wan. mesela bende 10 usd den ucuza satılık wan yok oda tamamı değil yarısı.
full member
Activity: 350
Merit: 100
BUgün ciolar açıklandı ama fiyata tam anlamıyla etki etmiş değiller henüz.Galiba erken fiyatlandı bugün için herkesin beklentisi çok daha fazla artacağı yönündeydi.Yinede belli olmaz artabilir.Bende 3 dolar altından alsam almasammı diye çok git gel yaşadım ama malesef biraz daha düşsün diye bekledim ama düşmedi bende alamadım.şimdi izliyoruz sadece.icolar için https://medium.com/wanchain-foundation/wanchain-announces-founding-class-of-ico-projects-86ec621675d3 siteye bakabilirsiniz

Link için teşekkürler. İcoların açıklanmasında sonra bir miktar düşüş bekliyordum ama bu uzun süre devam etmeyecektir. Diğer blockchain projelerine göre sağlam ve hızlı başladılar ve meyvelerini toplayacaklardır.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Binance grafiğine bakınca çanak tamamlanıp aşağı kırmış gibi görünüyor. Bir süre düşeceğini düşünüyorum.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
BUgün ciolar açıklandı ama fiyata tam anlamıyla etki etmiş değiller henüz.Galiba erken fiyatlandı bugün için herkesin beklentisi çok daha fazla artacağı yönündeydi.Yinede belli olmaz artabilir.Bende 3 dolar altından alsam almasammı diye çok git gel yaşadım ama malesef biraz daha düşsün diye bekledim ama düşmedi bende alamadım.şimdi izliyoruz sadece.icolar için https://medium.com/wanchain-foundation/wanchain-announces-founding-class-of-ico-projects-86ec621675d3 siteye bakabilirsiniz
member
Activity: 224
Merit: 12
şu wanchaini 2.5 dolardan almadım da ona yanarım okadar arkadaşlar al diye ısrar etti ben dinlemedim şuan 7 dolar civarı olsun herşeyde bi hayır vardır nasip değilmiş
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Mükemmel bir coin fırsatı idi. Aylarca almak için heyecanla bekledim. Borsaya çıktığı ilk dakikadan itibaren izledim. 3 doların altından alırım dedim. Fakat 2,9'u görüp hızlıca yukarı çıktı tekrar. Ben kaçırdım. Geleceği var ama bundan daha öteye ulaşırmı emin değilim henüz.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
en son 6,50 dolarda bıraktım wanchaini takibi, sinirlerimi bozuyordu. binance a girdiğinden beri alım fırsatı diye diye uçtu gitti. şuan kaç haberim bile yok bakıp moral bozmak istemiyorum Cheesy
full member
Activity: 588
Merit: 104
Bugün wanchain için büyük gün. Buy the rumours sell the news bugün çalışmayabilir. Ben beklentinin aksine bugün büyük bir alım geleceğine inanıyorum. Dolayısıyla en azından bugün herhangi bir işlem yapmayacağım.
member
Activity: 448
Merit: 10
Bu ico tarihi dediğiniz olay ne tam olarak ?

16 nisanda kendi blockchainleri üzerinden çalışacak 3 adet projeyi açıklayacaklar Dubai'deki blockchain platformunda. Sonrasında biraz düştükten sonra yükselişin devam edeceğini düşünüyorum ben.

bildiğim kadarıyla o 3 proje 6 oldu. Aynı zamanda masternode bilgilerini de açıklasa tadından yenmez. Beklenti biraz düşüp arkasından yükselmeye devam etmesi yönünde ama hiç belli olmaz. Çıkışını da oldukça sabırsız bekleyen bir kitle vardı.
sr. member
Bu ico tarihi dediğiniz olay ne tam olarak ?

16 nisanda kendi blockchainleri üzerinden çalışacak 3 adet projeyi açıklayacaklar Dubai'deki blockchain platformunda. Sonrasında biraz düştükten sonra yükselişin devam edeceğini düşünüyorum ben.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Bu senenin mutlu edecek coinlerinden birisi wan chain olabilir. Poayı da sepete eklemeyi unutmamak lazım.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Biraz daha düşsün alayım diyordum emir bile girmiştim hatta ama beklediğim kadar düşmedi malesef ve burdanda girmek istemiyorum tekrar düşmesini bekleyeceğim.inşallah bu sefer düşerde alım yapabiliriz.uzun vadeli düşündüğüm içinn almak için acele etmiyorum sadece korkum alım fırsatı vermeden dahada yükselmesi.ICON da böyle önce uçtu sonra düştü.düşerse alırım
Pages:
Jump to: