Pages:
Author

Topic: Wanchain : Fiyat & Borsa & Haber & Tartışma Alanı - page 6. (Read 3305 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Uzun zamandir sadece tek tük izliyorum piyasayi, elimdekileri tutuyorum, yeni coinlara bakmiyorum bile...
Ama bir süredir wan wan diye okumaya basladim... 3 usd altina düsmüs... ico fiyati neydi bunun?
Bir miktar alim yapip bekletilebilir mi diye düsünüyorum... Bakalim, biraz daha düsmeye devam eder mi...

Aslında birçok kişi aynı durumda, boğa dönemi Portfolio'ya belki 20 kere bakarken, bu aralar bazı günler hiç bakmıyorum. Wanchain ve MAN'ı uzaktan takip ediyorum ama şahsi fikrime göre hala fiyatları çok ucuz değil, özellikle dolar bazlı fiyat biraz insanları yanıltıyor. Btc bu kadar düşük iken dolara bakmamak lazım.

ICO fiyatı;

8.60x USD

4.92x ETH

5.44x BTC

Açıkçası bu piyasaya yatırım yapmak istemiyorum çünkü aldığınız düşmeye devam ediyor. Ne zaman ki ortalık yeşillenir, giriş yaparım. Benimle aynı fikirde olan birçok yatırımcı var, o yüzden boğaya bir giriş olsa, sıcak para girişi de beraberinde olacak.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
elimde az bir miktar tutuyorum gelecekte iyi iş yapacağını düşündüğüm nadir projelerden bir tanesi
member
Activity: 378
Merit: 11
Wan hala ico fiyatına göre epey değerli olması lazım 1 eth 1500 token falandı yanlış hatırlamıyorsam bi ara 60x falan yaptı ama simdi oda piyasadaki dalğadan çok etkilendi, yinede dönem dönem sağlam durdu
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Uzun zamandir sadece tek tük izliyorum piyasayi, elimdekileri tutuyorum, yeni coinlara bakmiyorum bile...
Ama bir süredir wan wan diye okumaya basladim... 3 usd altina düsmüs... ico fiyati neydi bunun?
Bir miktar alim yapip bekletilebilir mi diye düsünüyorum... Bakalim, biraz daha düsmeye devam eder mi...
member
Activity: 294
Merit: 10
binance da biraz yakın dan inceledim bu koinin bence geleceği var, fakat uzun vadede bu gerçekleşir
newbie
Activity: 182
wanchain 3 doların biraz altında işlem görüyor. Grafik olarak baktığımızda market döngüsünü tamamlamış gibi duruyor.
jr. member
Merit: 1
Keşke bir toparlasa artık da yüzümüz gülse.İyi giderken ne oldu anlamadım.
full member
Merit: 102
Geçen sene stelların yaptığına benzer bir hareketi wanchainden bekliyorum açıkçası, 2018in yıldızlarından biri olcak bence wanchain ve şuaralar çıktığından beri en ucuz seviyelerde, alabildikçe almak gerek.
newbie
Ben bir hafta önce alım yaptım, tam dip değeri bulmak mümkün değil. Şu an aldığım fiyatında altında ama piyasa düzelince ilk toparlayacak coinlerden biri olduğunu düşünüyorum.
member
Merit: 11
Wanchain yatırımcısı sanıyorum hala karlı durumda şu pazarda, bende hep almak istedim ama bir türlü almadım. Aslında bu seviyeler alım için çok uygun
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
Piyasa düşerken 10 dolarlara kadar çıktı ama şimdi düşüşte. Ben elimde inatla tutmaya devam edeceğim hedeflediğim ilk satış fiyatı 15 dolar civarında onda da bir kısmını uzun vade için elimde tutacağım.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Vallaha bu piyasa da dıbınde dıbı vaar  alıp ortalama yapsan da gene dusuyor beklemekden başka yapacak birşey yok wan kalıtelı bır coın ılerde değerlenebılır.
member
Activity: 448
Düştü alalım dedikçe düştü burası dip dedik aldık yine düştü. Dur bak burası dip artık nereye düşecek dedik yine düştü . Yani dip falan yok ama herhalde burası dip  Grin . İlk yükselişe buralardan başlamıştı başladığı yere geri döndü. Ancak Wan nasıl oluyorda düşüyor onu anlamıyorum. Yani göstergeler, beklentiler önümüz de ki günlerde olacaklar aklım hayalim almıyor.
member
Activity: 196
wan hala dusuyor alım noktası nereye kadar dusebılır fıkrı olan .ay sonu maınnet var ama etkı eedecek mı acaba

hocam alım noktasını iyi belirlemek gerekiyor, yoksa insan terste kalıyor dikkat etmek lazım
jr. member
Merit: 1
Bir miktar aldım ama yarılandı elimde kaldı.Çok övüyorlardı ama artar mı dersiniz ?
full member
Activity: 406
Merit: 104
oldukça kaliteli ve sağlam bir proje wanchain, ama fiyat olarak beklenen yere bir türlü gelmiyor yani bana kalırsa çok çok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor bu proje
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Arkadaşlar aslında bu düşüşler normal, gidip diğer "kaliteli" dediğiniz koinlere de bakın, hemen hemen hepsi aynı şekilde düşmeye devam ediyor. Alım aralıklarınızı biraz daha aşağı çekebilirsiniz, şuan için boğa piyasanın başlaması için bir neden gözükmüyor.
newbie
Activity: 212
Kimseye aynını yapmasını tavsiye etmemekle birlikte 4 dolar altını gördüğünden beri kademeli olarak alım yapmaktayım. Yatırım yükselen değil düşen şeye yapılır bana göre.

Güzel hareket ediyorsun haklısın yatırım düşerken yapılır ama sağlam coinlere yapılır wanda bunlardan biri alım fırsatı sunuyor ama dahada düşmese keşke alıyoruz düşüyor moral bozuyor
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Kimseye aynını yapmasını tavsiye etmemekle birlikte 4 dolar altını gördüğünden beri kademeli olarak alım yapmaktayım. Yatırım yükselen değil düşen şeye yapılır bana göre.
newbie
Activity: 140
Ben de yeni yatirimimi buna yapmayi dusunuyorum, fakat tedirginim, son zamanlarda neye elimizi attiysak kurudu valla
Pages:
Jump to: