Pages:
Author

Topic: Wanchain : Fiyat & Borsa & Haber & Tartışma Alanı - page 10. (Read 3305 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
Zamaninda USDT ye gecenler icin Wanchain in fiyati kacirilmaz durumda. Deger kaybeden altocinlerde kalanlar icin karar vermesi pek kolay olmayabilir ancak direk Binance e girmis olmasi ve de iyi ortakliklar yapiyo olmasi sebeiyle hizli bir yukselis potansiyeline sahip bir proje. Yatirim yapmak mantikli olur.
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Adamların şanssızlığı çıkış tarihi oldu . Yoksa 5-10 dolarlar bile hayal olabilirdi .
full member
Activity: 420
Merit: 101
eğer daha güzel piyasa şartlarında borsaya çıksaydı muhtemelen çok daha fazla değerlenebilirdi.burdan daha fazla düşer mi bilemiyorum ama kademeli olarak toplamakta fayda görüyorum.proje ilerledikçe ve piyasa da düzelince çok iyi yerlere gelecektir.
member
Activity: 596
Merit: 14
sağlam sükse yaptı kendini her konferansta tanıttı icx le olan anlaşmaları zaten bir basamak daha öne çıkardılar o yüzden hep almayı düşünüyorum düştükce bakalım
full member
Activity: 406
Merit: 158
Fiyat iyice yerine otursun bikaç hafta sonra benim de alım yapma amacım var, ne olacağı belli olmaz şimdilik düşüş olabilir diye beklemedeyim ben de.
member
Activity: 378
Merit: 11
Masternod yapabilmek için toplamaya çalışıoyor millet yoksa fiyat 2 dolar olacak, bencede çok uyğun şu an alım için ufak ufak alıyorum ama bırden vururlar diyede endişe etmiyor değilim
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Bu kadar kötü zamanda hıçmasaydı bi 10 doları gösterirlerdi . Fakat bu şekilde sağlam durması da projenin kalitesini gösteriyor .
member
Activity: 448
Böyle bir piyasada hala yerini koruyabilen güzel koinlerden bir tanesi. Piyasa boğa ya girerse yada güzel haberler gelmeye devam ederse yukarı yönlü hareketi başlayacaktır. Umarım artık boğa piyasasına gireriz de yüzümüz biraz güler.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Yiğidi öldür hakkını ver sözü vücut buldu bu projeyle... Herkesin nefret ettiği pitipawn diye bir arkadaş vardı, ki yapılan bütün eleştiriler haklıdır bu tımarhanelik arkadaşla ilgili, ama Wanchain'in üzerinde çok ısrar etmişti, bir şerhle de olsa tebrik etmek lazım Smiley

ICO fiyatı 0.34 USD'dı şu anda 3 USD'ın üzerinde Wanchain. Bu kaos ortamında büyük başarıdır. O yüzden Binance'teki fiyatı uygun gözükse de alım yapmak için biraz daha bekleyebilirsiniz, çok iddialı projelerin bile ICO*3 gibi listed olduğunu gördük daha önce, ICO*10 hele ki bu ayı piyasasında çok primli bir fiyattır...
member
Activity: 224
Merit: 12
haber başlığı ilk paylaşıldığındaki ilk yorumları okudum arkadaşlar cidden doğru tahminler yapmışlar mart sonu gibi exchange e hemde binance ye girdi ve x10 yapması bekleniyo icodan girenler zengin diyebiliriz şuan 4500 satoshi civarı ama btc toparladığı an ilk hedef 9000 satoshi olacaktır
full member
Activity: 350
Merit: 100
Bu fiyat hiç olmadı ama.. Çok kötü döneme denk geldi güzelim proje
full member
Activity: 588
Merit: 104
bu proje çok eşsiz ve yüksek potansiyelli. tek tük satanlar çıkıyor ama fiyatlar çok uçuk. borsaya düştüğü anı merakla bekliyorum eğer düşükten açarsa kendi bütçeme göre yüklü bir miktarla yatırım yapabilirim.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Yok mu yeni bir haber duyum vs.

Hazır piyasa soluklanmaya başlamışken güzel bi iki haber gelse artık.
member
Activity: 742
Merit: 19
Herkes umutlu.Bana Monethanın ilk dönemlerini anımsattı.Ico 3 dakikada bitmişti.Icodan alanlara karaborsa fiyatı teklif edilmişti yine bu forumda.Aynı şeyler olabilir diye düşünüyorum.Yada olmaz.Icx,Aion,Eos gibi benzer projeler var.Çıkarsa iş yapar mı rekabette bulur kendisini.İş yapabilir de normal seyrindede gidebilir.
member
Activity: 448
ico fiyatından bile çıkmadan katladı bu coin millet patır atır alıyolar 3-4 dolara gören piyasada düzelirse çok iyi uçar bu
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Daha borsaya çıkmadan karaborsada satılıyor 3-4 dolar fiyat biçiliyor diye duydum ve bu fiyata alan adamlar var.fiyatının gerçekten artacağını düşünen varsa yatırım yapılabilir gibi duruyor ama ben almadım.onun yerine sağlam gördüğüm icolara girmeye devam edeceğim.eğer piyasa iyi olsa 10x belki fazla açardı wan ama şuanki durumda açılışı nasıl yapar hiç bilemiyorum
member
Activity: 276
gerçekten 2 3 aydır heryerde karsılaştıgım bir proje geçenlerde bi arkadaşım ico fiyatının altına düşerse alırım dedi arkadaşlığımı kestim resmen Smiley tüm projelere sponsorlar ve partnerleri sağlam icx gibi... 2017 yılı ıcınde giremeyip en üzüldüğüm coin olacak.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Wanchain'le alakalı güzel bir telegram grubumuz oldu. Katılmak isteyenler için link
https://t.me/wanchainTR
member
Activity: 532
Merit: 29
Borsalara ico fiyatının 5-10 katı üzerinden gelse bile çok rahat alıcı bulabilecek bir coin.

Ico'dan girenler de elinden çıkarmak istemeyecektir doğal olarak; çünkü beklentiler çok büyük wanchain için. Bir yerden yakalamak lazım ama o karışıklıkta nasıl olur bilemiyorum. İco'sundan geç haberim olduğu için en çok üzüldüğüm coin ayrıca. Önümüzdeki alım fırsatlarını değerlendirmeye bakacağız bundan sonra. Umarım güzel bir fiyattan yakalama şansımız olur.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Şu konu ne zaman yukarı çıksa bi heyecanlama oluyor bence . Beklenti çok fazla bence o beklentiyi karşılayacak .
Pages:
Jump to: