Pages:
Author

Topic: Waves 800$ olmuş almadığıma çok pişmanım - page 11. (Read 1769 times)

full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Waves 800 dolar olsa elinde 1000 üzeri waves olanı mutlu eder. 0.5 cent altı waves alan kardadır 10 dolardan waves aldıysan en fazla 500 tane alabilmişsindir, elinde 10.000 waves olacak ki çok mutlu olabilesin.
full member
Activity: 210
Merit: 100
wawes için hala geç sayılmaz aslında uzun vadede bu coin 800 doları görürmü bilmem ama 200 300 ler hayal değil

Yav herkes aynı telden çalışıyor nasıl hayal degil aynı wavesten bahsetmiyoruz sanıyorum, waves i 20c den yüzbünlerce alan oldu, takımdakıler saymıyorum 10 dolarda adam zaten 50x yapmıs durumda 100 dolarda 500x yapacak, o fıyata piyasalarla boyle oynandıgı sürecek sittin sene çıkamaz

Dolar bazında kârdalar hocam afffhjnjlşnjadfgh
başlatmasınlar dolar karına. bundan 3 ay ve daha öncesinde ne alırsan al dolar olarak kardasın zaten. waves bu konuda başarısız oldu açıkçası. proje mroje takım falan hikaye ben cebime girene bakarım.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Açmayın şöyle başlıklar olum. Wavesci dostlarımıza kalp krizi geçirteceksiniz. Adamlar aylardır Waves aşağı Waves yukarı bekliyorlar.  Grin
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
forumda waves nefreti tavan yaptı bu aralar.
elimde tonla var 1.85 usd den alınmış,gel gör ki tiksiniyorum bende wavesden ama satamıyorumda agzıma sıctı diye.
bakalım bu nefret ilişkisi nereye kadar gidecek.
sadece waves ile tanıştıgım gune lanet ediyorum baska hiçbirşey değil.
inşallah gun gelir bu yazdıklarımdan pişman olurum.
full member
Activity: 420
Merit: 108
Bazıları galiba ciddiye almış dediklerini.İyi rol yapıyorsun  Cheesy Takipteyiz...
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Başlık ne alaka hiç anlayamadım ama wabi 4,5 dolar şuan zararınız da yok, ayrıca mis gibi miningi olan coinler varken token almak ne kadar doğru
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
800 dolar diyince direk başka türlü anladımda 100 dolara bile uzun vadede ulaşmasını çok zor gözüyle bakıyorum Ben Wavesin 20$ çıksın ve orada sabitlensin ondan sonra kendisini belli eder.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Okadar ucuzdan topladım ben bıle btc bazında zarardayım wavesten. Ve ben waves toplucam dıye enjın gıbı elıxır gıbı ınandıgım bısuru projeyı bekletıp, sonrasında almaya karar verdıgımde enjını 5 katından, elıxırı 8-10 katından almıs bulunmaktayım, waves btc bazında cop gıbı dururken onlar katladı da katladı, herkesın kacırdıgı boyle fırsatlar vardır muhtemelen. Wavese bısey demıyorum basarmak bukadar zor olmamalı kıytırık projeler bıle yapıyor waves hala hayal kırıklıgına ugratmaya devam edıyor ısyanım buna, yoksa waves alan bırıyım ben de:)
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
wawes için hala geç sayılmaz aslında uzun vadede bu coin 800 doları görürmü bilmem ama 200 300 ler hayal değil

Yav herkes aynı telden çalışıyor nasıl hayal degil aynı wavesten bahsetmiyoruz sanıyorum, waves i 20c den yüzbünlerce alan oldu, takımdakıler saymıyorum 10 dolarda adam zaten 50x yapmıs durumda 100 dolarda 500x yapacak, o fıyata piyasalarla boyle oynandıgı sürecek sittin sene çıkamaz

Dolar bazında kârdalar hocam afffhjnjlşnjadfgh
sr. member
Merit: 253

member
Activity: 714
Merit: 82
ya bayıltacaksınız beni!!

15-20 gün sonra alma niyetim vardı. 800 doları görünce balkondan atacaktım kendimi az daha.

tanesi 11 dolar ve düşüşte şuan ne güzel. 
member
Activity: 275
Merit: 11
decentralized exchange tokenmania smart contract oley. waves 100 dolar hüloo. şaka maka hiro tahminlerini takip ediyorum çok iyi gidiyorsun dostum. başarılarının devamını dilerim.
sr. member
Merit: 252
haha hiro ya dedim noluyoruz, kendıme hemen araba bakmaya baslıyordum Smiley) daha unuttukların var actıgın baslıklardan ama neyse fazla sey yapmaya gerek yok:) dur sana yazayım bır gecen soyledıgım coınlerle ılgılı.
member
Activity: 280
Merit: 10
sr. member
napalım abicim. bizde mal gibi waves bozduk bnb aldık hala çıkaramadık elden sürünüyoruz. bi de mal gibi monetha aldım o gayın projesi alınır mı ?

Gittik keriz gibi 2500 satoshiden bcpt aldık zamanında az aklımızı kullansaydık forumdaki üstadları dinleseydik keşke bas bas bağrıyordu adamlar zamanında 300 waves alın atın kenara diye.
full member
Activity: 196
Merit: 100
DIWtoken.com
Konu başlığını görünce direk cmc açıp hayırdır ne ara 800$ oldu dedim ama açışımı bir görmeniz lazım. Aklımı aldınız hocam. Smiley İleride inşallah olur 800$
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
napalım abicim. bizde mal gibi waves bozduk bnb aldık hala çıkaramadık elden sürünüyoruz. bi de mal gibi monetha aldım o gayın projesi alınır mı ?
sr. member
Gittik 1$'dan wabi 160 satoshiden lend 240 satoshiden enjin falan topladık. Şimdi wabiyi 50 kuruşa satsan satamazsın. Nerden bulduk bu çöpleri bilmem.
Pages:
Jump to: