Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 204. (Read 336151 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Chrome wallet indirdim içine de bir miktar waves attığımı diyelim. Pc ye format atmam gerekiyor yada pc çöktü. Hesabımı kaybetmemek için ne yapmalıyım ? Teşekkürler

Üst menüde en soldaki ikon "Backup" Bu kısımdan yedekleme yapabilirsiniz. Seed vesaire tüm bilgileri kopyalayabileceğiniz bir tuş var orada. Onu bir txt' ye yapıştırıp şifreli rarlayın. 2FA yada SMS ile korunan bir mail adresinde saklanabilir sonrasında.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Chrome wallet indirdim içine de bir miktar waves attığımı diyelim. Pc ye format atmam gerekiyor yada pc çöktü. Hesabımı kaybetmemek için ne yapmalıyım ? Teşekkürler
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Waves'ları nerede tutmak mantıklı acaba . Chrome lite wallet ile android wallet'ı senkronize ettim . Burayamı taşısam yoksa bittrex'temi kalsalar .

baska tutabılecegın bır yer yok kı Smiley yoksa varda ben mı bılmıyorum. borsa da tutabılırsın tavsıye etmem ama.

Kendi uygulamasına 2fa gelse artık keske . Korkuyorum lite walletdan nedense
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Waves'ları nerede tutmak mantıklı acaba . Chrome lite wallet ile android wallet'ı senkronize ettim . Burayamı taşısam yoksa bittrex'temi kalsalar .

baska tutabılecegın bır yer yok kı Smiley yoksa varda ben mı bılmıyorum. borsa da tutabılırsın tavsıye etmem ama.
sr. member
hero member
Tokenomica is coming in August 2017  Cool

https://twitter.com/sasha35625/status/871374513111527429

That's great news! Was expecting this but was waiting for the announcement Smiley

This will be a hot summer for Waves, with all the updates and features coming!

And on Slack they always said: we won't be "wasting" funds on promoting Waves before we have something to promote.
Right now, we have a signature bounty so there must be something to promote Smiley

bu haber işte beklenen haber. bankalar girmeye başlayacak waves e. sashanın daha onceden dedıgı gıbı waves cuzdandan banka hesabına para transferı mumkun olacak. aynı sekılde tam tersı. bu olay devrım nıtelıgınde olacak ıste. o zaman waves fıyatı ıcın 100 dolar cerez olacak.

Bu olay olursa fiyatın 5 dolarda kalmayacağı kesin Cheesy

yukarlarda bır arkadas demıstı 10 dolar psıkolojık sınır dıye. cok dogru bu. ılk hedef 1 dolardı. sonra 5 sonra 10 sonra 20-50 arası ve 100+.... su an ıcın tahmınlerımden cok ama cok ılerıde gıdıyor waves. 1 dolar ıcın temmuz a kadar kesın dıyordum ben. bıtcoının ucmasıda su ankı fıyatta etkın onuda hesaba katmak gerek ama bıtcoın artarken dıger tum para bırımlerı dustu wave harıc. bu nedenle 5 dolara cabuk ulastı. ve gorunen 1 enfazla 2 hafta ıcınde 10 doları deneyecektır. ve hazıran sonu temmuz bası en gec temmuz ortasında 10 dolar psıkolojık sınırını kırıp 20 ye dogru hızla yukselecektır. eylulden sonra +50, yıl sonuna kadar da 100 bekleyebılırız. bunlar tabı en ıyımser tahmınler. ne olacagını asla bılemeyız bılsem zaten evı arabayı satar gırerım Cheesy ama btc ucar gıder yada çakılır. yada waveden bır balına cıkmaya karar verır falan fılan bır cok ıhtımal var. ama dedıgım rakamlara enınde sonunda gelecektır wave. tokenomıca bu yuzden onemlı. ısın ıcıne banka gırmeye baslayacak. tokenomıca da wave ın rıpple ı olacak sanırım. cok arastırmadım orasını. varsa ayrıntılı bılgısı olan tokenomıca hakkında paylasırsa guzel olur.
sr. member

That's great news! Was expecting this but was waiting for the announcement Smiley

And on Slack they always said: we won't be "wasting" funds on promoting Waves before we have something to promote.
Right now, we have a signature bounty so there must be something to promote Smiley

bu haber işte beklenen haber. bankalar girmeye başlayacak waves e. sashanın daha onceden dedıgı gıbı waves cuzdandan banka hesabına para transferı mumkun olacak. aynı sekılde tam tersı. bu olay devrım nıtelıgınde olacak ıste. o zaman waves fıyatı ıcın 100 dolar cerez olacak.

Bu olay olursa fiyatın 5 dolarda kalmayacağı kesin Cheesy
hero member

sr. member
381 Waves alarak aranıza katıldım . 5.31 $ Aldıgım fiyat bakalım nerelerden sataagız Smiley Batacakmıyız cıkacakmıyız Smiley
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Waves'e en kısa zamanda Trezor wallet desteği gelecek bilginize..

4gözle bekliyorum... elimdeki waves'leri yoksa uzun vade tutmada tereddüt icine girerim...
az btc, az eth, xem ve waves... bir yil sonra beni berhudar eder insallah...
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Ethereum nasıl sağlam projeler doğurup büyüdüyse waves de aynı şekilde olacak Smiley 200bin altı her türlü alınır bence.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
İki kez 0.00180 seviyesine indikten sonra yeniden yönünü yukarı çevirdi. Grafiğe bakarsak bir süre daha bu şekilde dalgalı gider, ani yükseliş beklemiyorum.
Alım yapmak için güzel seviyeler aslında uzun vadeli tutmayı düşünen varsa. Kısa vadede olası kâr satışlarından dolayı olumlu ya da olumsuz konuşmak mümkün değil.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
hafif aşağıya doğru saldı kendini waves... kar satışları sanırım ama ilerleyecek gibigeliyor banada
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Şu ruslara bir türlü ısınamadım arkadaş. Vitalik, Sasha falan. İçlerinden birisi veya hepsi bir gün Karpeles'lik yapacak diye merakla bekliyorum.
Vitalik'le ilgili bir çok geyik dönüyor twitter'da zaten.
Bu noktadan sonra bırakıp gitmez vitalik, adamın bir sürü hayranı var artık. Bir projede advisor olarak gördükleri an basıyorlar yatırımı. Ethereumda da herşey yolunda gidiyor. Çok ekstra birşey yapmasına gerek yok, toplantılara sempozyumlara katılsın yeter Smiley
Sasha ilk başta biraz tehlikeli dursada bu 2017 başından beri yaptıklarıyla gözümü yaşarttı. Bu merkezsiz exchange programının önemi çok büyük, satoshi yaşıyorsa poloniex gibi exchangeleri görüp ağlıyordur büyük ihtimalle Smiley Adam bizi bankalardan kurtarmaya çalıştı, şu an banka yerine 3.taraf olarak daha güvensiz exchange siteleri ile uğraşıyoruz. Bu işin bir an önce çözülmesi lazım,  decentralized ruhuna yakışmıyor.

Bu arada niye slack grubuna katılmıyorsunuz arkadaşlar, canım sıkılıyor gelin sohbet edelim. wavesplatform.slack.com turkish speaking e gelin Smiley
hero member
Activity: 661
Merit: 581
Waves'e en kısa zamanda Trezor wallet desteği gelecek bilginize..
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
Şu ruslara bir türlü ısınamadım arkadaş. Vitalik, Sasha falan. İçlerinden birisi veya hepsi bir gün Karpeles'lik yapacak diye merakla bekliyorum.

sonuç iyi ama.. ether ortalığı kasıp kavurdu, belki wavesde aynısını yapacak.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
newbie
Activity: 40
Merit: 0
Fazla wavesim yok 90 falan bunları kiraya versek mi yoksa fazla bir şey getirmez mi ?
hero member
o degılde wave artısında dumplamak ısteyen arkideşler leaseinglerini bozdu Cheesy sonuçolarak leasinden bize düşen pay artmiş gözüküyor Cheesy 122 mrt gelmiş Cheesy

ver mehteri boz leasingleri ...

mobilgo ne zaman gelecek acaba cuzdana.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Bu kadar olum lu görüş üzerine sembolik bir miktarla aranıza katıldım. Umarım beklendiği şekilde bir büyüme olur. Her şeyden önce böyle bir platforma ihtiyacımız var. Boşta btc m olduğu sürecede almaya devam edeceğim.

Hayırlı olsun!

Sasha bugün bir tweet attı:

Şahsen çok önemsediğim Tokenomica'nın Ağustos 2017'de başlayacağını bildirdi.

Hayırlı forumlar!
Jump to: