Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 203. (Read 336151 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Waves'e en kısa zamanda Trezor wallet desteği gelecek bilginize..

Abi çok iyi haber.Acaba ledger nano s ede gelir mi?Ona da gelse keşke.Artık gelmesini bekleyeceğiz.Ledger gidiyor çöpten ripple ı ekliyor cüzdana eklenese waves gibi sağlam bir coini
full member
Activity: 209
Merit: 100
Bir adet Trezor wallet denen donanımdan edindik diyelim.
Aynı cihazı sadece tek bir coin için mi kullanabiliriz. Örneğin hem waves hem ethereum hem destekleyen diğer coinler için kullanılabilir mi? Yoksa her coin için ayrı bir Trezor wallet mi satın almak gerekli?

hepsi için kullanabilirsiniz hocam, tek trezor yeterli. btc, eth, etc, zcash, ltc şu anda desteklediği coinler.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Fiyat cok düştü son günden ne diyorsunuz bu duruma ? Bitcoinin yükselişinden mi ?
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
Bir adet Trezor wallet denen donanımdan edindik diyelim.
Aynı cihazı sadece tek bir coin için mi kullanabiliriz. Örneğin hem waves hem ethereum hem destekleyen diğer coinler için kullanılabilir mi? Yoksa her coin için ayrı bir Trezor wallet mi satın almak gerekli?
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
evet leasing e kiraya verilen tokenlerin mulkiyeti yine ayni adreste bulundugundan wbtc vs dagitimlarindan etkilenmiyor
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Wavesleri kiraya verirsek 15'inde wctleri yine alabiliyor muyuz?
member
Activity: 79
Merit: 10

Merhabalar, herkese selam. aranıza yeni katılıyorum. yaklaşık 10 15 gündür üye olmadan sessizce izliyordum bu platformu. biraz geç farkettim wavesi. 5 dolardan anca yakalayarak 500 adet yatırımla waves trenine bindim. Allah utandırmasın diyelim Smiley-

baska tutabılecegın bır yer yok kı Smiley yoksa varda ben mı bılmıyorum. borsa da tutabılırsın tavsıye etmem ama.

Borsada tutmayı neden tavsiye etmiyorsunuz biraz açıklayabilir misiniz

1- Borsa güme gittiğinde tüm birikimini kaybedebilirsin. Hiç bir hak arayamassın.
2- Waves lerini borsa da tutmak hiç mantıklı değil. Lite clientte tutarsan her ay Wavescomminity token kazanırsın. Bir nevi faiz gibi.
3- LPOS dediğimiz özellikle waves lite clientte waveslerini %100 güvenli kiraya verebilir cuzi de olsa bir miktar gelir elde edebilirsin.

Geçmiş yazılanlara baktığımda sadece cüzdanda tutmak için bile her ayın 15'i WCT veriliyor diye okudum sanırım. o yüzden Şu an apple cüzdanda bekletiyorum kıymetli elmaslarımı Grin şimdi hangisinde tutmak daha mantıklı, çok fark varsa token sayısında kiralayalım?

her ayın 15 ı degıl. eylul e kadar wtc verılecek. waves uzun vadelı bır proje. ve dun cıkan haber ıle hedeflerın ne oldugunu anlattılar. gelecegı cok parlak. ama bekle bekle nereye kadar be arkadas Cheesy 10 dolar olunca 100 derız 100 olunca 1000 derız bız Cheesy neysekı leasıng var Cheesy

Attım köşeye dursun. Şifresini de yazdırdık hanıma köşeye  Grin eldeki ripple da biraz yükselirse onu da bozup bi 500 daha alırım dursun 1k  kapatırız bu konuyu 1-2 sene Smiley
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Getirisi güzel dağıtımda adil bi leasing adresi önerirmisiniz?
Pospool.io 'ya kiraya veriyorum ben. Günlük olarak dağıtım yapıyorlar. Yazdıklarına göre %2 komisyon alıyorlarmış sadece. En düşük burası sanırım.
Daha önce waves.lease 'e vermiştim. İlk hafta verdiğiyle ikinci hafta verdiği arasında çok acaip fark vardı, söğüşlüyolar bence www.waves.lease adresindeki cüzdana kiraya vermeyin  Grin

Teşekkürler Smiley peki önceki leasing i nasıl iptal ediyoruz? yeni leasing adresi tanımlamak için
Rica ederim.

http://prntscr.com/fg4rzz
Okla gösterilen yere tıklayıp "cancel leasing" e basınca iptal edilmiş oluyor.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Pospool.io 'ya kiraya veriyorum ben. Günlük olarak dağıtım yapıyorlar. Yazdıklarına göre %2 komisyon alıyorlarmış sadece. En düşük burası sanırım.
Daha önce waves.lease 'e vermiştim. İlk hafta verdiğiyle ikinci hafta verdiği arasında çok acaip fark vardı, söğüşlüyolar bence www.waves.lease adresindeki cüzdana kiraya vermeyin  Grin

Teşekkürler Smiley peki önceki leasing i nasıl iptal ediyoruz? yeni leasing adresi tanımlamak için
hero member
Activity: 629
Merit: 508
newbie
Activity: 34
Merhaba

Arkadaşlar WAVES'in diğer coin'ler içinde cüzdan gibi nasıl davrandığını anlamadım. Teknik olarak bilgisi olan var mıdır?

hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Waves kraken'e eklenecek söylentileri dogrumu ?

Her coin için bir şey söyleniyor ama bunlar için bir kesinlik varmı yok tabi. Şahsen ben görmüyorum bu durumu ama Waves daha fazla kişiye ulaşmak istiyor orasıda ayrı bir konu.

Kraken de olur Polo da olur. Sonuçta hiç bir exchange bir token veya cryptocoin' in hayrına çalışmıyor. Herkez parasında pulunda. Borsalar komisyon tokatlamak peşinde. Cumartesi Waves Bittrex hacmi 3000 küsür BTC' lerde geziyordu. Yarın 3000-5000 arasında sabit hacim yakaladığında bir de bakmışsınız sürpriz gelmiş...
sr. member
Activity: 700
Merit: 270

Her coin için bir şey söyleniyor ama bunlar için bir kesinlik varmı yok tabi. Şahsen ben görmüyorum bu durumu ama Waves daha fazla kişiye ulaşmak istiyor orasıda ayrı bir konu.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
newbie
Activity: 30
hero member
Activity: 1288
Merit: 645

Merhabalar, herkese selam. aranıza yeni katılıyorum. yaklaşık 10 15 gündür üye olmadan sessizce izliyordum bu platformu. biraz geç farkettim wavesi. 5 dolardan anca yakalayarak 500 adet yatırımla waves trenine bindim. Allah utandırmasın diyelim Smiley-

baska tutabılecegın bır yer yok kı Smiley yoksa varda ben mı bılmıyorum. borsa da tutabılırsın tavsıye etmem ama.

1- Borsa güme gittiğinde tüm birikimini kaybedebilirsin. Hiç bir hak arayamassın.
2- Waves lerini borsa da tutmak hiç mantıklı değil. Lite clientte tutarsan her ay Wavescomminity token kazanırsın. Bir nevi faiz gibi.
3- LPOS dediğimiz özellikle waves lite clientte waveslerini %100 güvenli kiraya verebilir cuzi de olsa bir miktar gelir elde edebilirsin.

Geçmiş yazılanlara baktığımda sadece cüzdanda tutmak için bile her ayın 15'i WCT veriliyor diye okudum sanırım. o yüzden Şu an apple cüzdanda bekletiyorum kıymetli elmaslarımı Grin şimdi hangisinde tutmak daha mantıklı, çok fark varsa token sayısında kiralayalım?

her ayın 15 ı degıl. eylul e kadar wtc verılecek. waves uzun vadelı bır proje. ve dun cıkan haber ıle hedeflerın ne oldugunu anlattılar. gelecegı cok parlak. ama bekle bekle nereye kadar be arkadas Cheesy 10 dolar olunca 100 derız 100 olunca 1000 derız bız Cheesy neysekı leasıng var Cheesy
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
kısa süreli kazanç beklemeyin arkadaşlar... uzun süreli yatırım yapanlar kar eder waves ten... alıp unutmayacaksanız işiniz zor... kullanılmayan ihtiyaç duymadığınız paranızı waves e yatırmanızı öneririm...
member

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028

member

[/quote]
[/quote]

Jump to: