Pages:
Author

Topic: WAVES kısa zamanda 50-100 katına çıkacak. Evet mümkün, çünkü... - page 2. (Read 10301 times)

full member
Activity: 980
Merit: 152
Waves'e yatırım yapmış olan dostlar alınmasın ama bence bu waves'in bu piyasaya verebileceği hiçbir şey kalmadı. Adamlar hedeflerini gerçekleştiremeden amaçladıkları teknoloji eskiyor. Her gün bir öncekinden daha iyi bir proje sistemdeki açığı görüp üzerine yeni bir şeyler koyup, sistemi bir adım ileriye taşıyor.
member
Activity: 742
Merit: 19
Waves çıkışını aynı şekilde gerilemeye bıraktı.Piyasada ne yapıyor nasıl yapıyor niye çıkıyor niye düşüyor tamamen yatırımcı psikolojisine bağlı olmuş herşey.Kar gören kafasına vurup çıkıyor.Nerede tutunursa artık.Destek noktası oluşturan orada kalıyor oluşturamayan coin düşmeye devam ediyor.
member
Activity: 633
Merit: 15
Wavesi zamanın da en tepe fiyattan alanlar 1000 usd olmasını bekledi,markette ters tepince ellerinde patladı. Doğal olarak wavesi çöp koin olarak dillendiriyorlar. Zamanı gelince waves çok pis ters köşe yapacak, yatırım yapanların çok büyük kısmı teknolojiymiş, projeymiş 2 gram bilgileri yok. Bugün 3'e alıp yarın 10'a satma derdindeler. Asıl piyasanın ayıları ve boğaları bizleriz.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
valla sasha reıs 10 gundur bear markete savas actı. gecen seferde sasha baslatmıstı altcoın rallysını. o ıpne bısıler bılıo gene aynı muhabbetlere basladı. to the moon dedı 2 gun sonra waves 3x yaptı
member
Activity: 364
Merit: 10
Yıllar yıllar geçiyor ve bir hayal kırıklığı daha kafamıza dank ediyor. Malesef ki istediğimiz hiç bir şey iyiye gitmedi ve hepimize büyük zararlar getirdi fakat bir çoğumuz inanıyoruz ki bu piyasa yıllar içersin de düştüğü çukurdan nasıl çıktıysa bu senede bunu başaracak ve hayatımızda önemli bir rol oynayacak.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Waves factom benzeri bir hareket gösterebilir, tamamen market makerin kaçtan satmak istediğine bağlı. Ralliye baştan katılanlar için sorun yok.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Waves'e türkler çok rağbet gösteriyor yanılmıyorsam. Boğa zamanı epey yatırım yapanlar vardı. Yine birşeyler yapabilir ama insanların bir kere güvenini kırdı mı yeniden yatırım yapmayabilirler.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Waves için şanssızlık mı desem beceriksizlik mi bilemedim ama bir zamanlar çok popüler olan ve de çok beklentisi olan bir platformdu ama şuanki hali çok acı veriyor gerçekten
jr. member
Activity: 280
Şu ortamda x50 falan hikaye.Yüzde 10-15 gördüm mü insan neşeleniyor biraz.Hele bu ortamda zor gerçekten ayakta kalan coini bulmak.Strata hiç güvenmiyorum.Balina hemen yapıştırıyor biraz yükselince.
member
Activity: 633
Merit: 15
STRAT alin bak, bu ay 2yildir islem ve ugras bitip sonunda mainnet'e geciyor..
usuldan olsa gerek benim target 3450-3550 satiyorum
2110-2130dan aldim

Strat konusunda haklısınız, waveste ki pumtan yararlananlar strata geçebilir, 2018/4 roadmapleri sağlam.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
STRAT alin bak, bu ay 2yildir islem ve ugras bitip sonunda mainnet'e geciyor..
usuldan olsa gerek benim target 3450-3550 satiyorum
2110-2130dan aldim
member
Activity: 490
Merit: 16
Waves zamanında çok iyi değerlendi ancak elden çıkaramadık. Şimdide tekrar toparlanmasını bekleyip eski yükselişini yakalamayı bekliyorum. Dün biraz başını kaldırmaya çalıştı ancak tekrar düşüş yaşadı.

Hocam zaten geçen sene herşey herşey başını sağlam kaldırdı biz kıymetini bilemedik ya geçen sene elimizdekileri satsaydık bugün bu pozisyonda olmuyor olacaktık waves şuan yatırım yapılacak coinlerden biri değil bence
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Waves zamanında çok iyi değerlendi ancak elden çıkaramadık. Şimdide tekrar toparlanmasını bekleyip eski yükselişini yakalamayı bekliyorum. Dün biraz başını kaldırmaya çalıştı ancak tekrar düşüş yaşadı.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
2017 Ağustos ayında kaleme alınan bir yazı ama Waves gerçekten hala o zamandan bu zamana aynı değerde seyretti herhangi bir gelişme yapmadı dex de belirli hacme ulaşamadı
jr. member
Activity: 532
Wawes 100 kati olmaz ama en azı 10 kati ola bilir. Bu başarıyı zamanla yakalayacağına inanıyorum. Zaten çoğunlukla türkler hold yapıyor  Grin
member
Activity: 933
Merit: 10
Waves oşdukça kaliteli bir platform ve kendine ait bir ağa sahip ico fiyatının çok üstünde değilmiş bu ortamda bunu yapamayabilir fakat ileride bahsettiğiniz rakamlar hayal değil elbette uzun vadede
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Geçen sene bende bu furyaya katılıp bir arkadaşıma zorla aldırmış gibi waves aldırmıştım ve hala kendimi çok suçlu hissediyorum çünkü arkadaşım herşeye rağmen satmıyor ve o tuttukça ben işkence çekiyorum Smiley
full member
Activity: 463
Merit: 107
Waves mi Smiley) Geçen sene 19 dolar olan 20 dk içinde 9 dolara düşen waves değil mi bu? Töbe töbe Smiley
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bende eskiden wavesciydim evet iyi projeydi hatta 1buçuk sene önce falan en iyisiydi.Ama sadece potansiyeli için iyiydi diyorum çünkü hiçir bok yapmadılar.Bir sürü merkezsiz borsa açıldı idex falan sonradan gelip tokatladı waves dexi adamlar çalışmadılar.
member
Activity: 328
Merit: 11
projenin belli bir artış göstereceği kesin ama başlıkta geçen miktarda bir yükseliş beklemiyorum. Çünkü wavese çok fazla kişinin canı yandı bu yüzden de bu projeye geri döneceklerini düşünmüyorum
Pages:
Jump to: