Pages:
Author

Topic: XFCCOIN - Fantezi Futbol Menejerlik Oyunu [ICO Bitti! 1048 BTC] - page 21. (Read 38735 times)

full member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
Bugün için 1 free-roll 1 garanti ödüllü turnuva açılmıştır. Katılmayı unutmayın!
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
imza kampanyasi yatan var mi ?

2. periyot için ödeme listesi dün gece verildi. Ödemeler bugün hesabınıza işlenecektir.
Hesabıma yatmış. Bu gidişle icoya girmeden güzel sayıda coinimiz olacak. imzaydı turnuvaydı derken gayet guzel hesapta birikiyor.
Teşekkürler
full member
Footballcoin.io
imza kampanyasi yatan var mi ?

2. periyot için ödeme listesi dün gece verildi. Ödemeler bugün hesabınıza işlenecektir.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Şuan için XFC adet fiyatı ortalama olarak belli mi?
full member
Footballcoin.io
Bugün için 1 free-roll 1 garanti ödüllü turnuva açılmıştır. Katılmayı unutmayın!

Extra kartlar ve statyumlar dağıtıldımı acaba . İleride oyunları veya stat ları nerden alabileceğiz veya satabileceğiz.

Cüzdan hazır olduğunda site içinden alış satış takas yapabileceksiniz.

sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Extra kartlar ve statyumlar dağıtıldımı acaba . İleride oyunları veya stat ları nerden alabileceğiz veya satabileceğiz.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
girsin artık bir borsaya satalım coinleri  Grin gerçi daha icosu yapılmadı ama...
Borsaya hemen girmez. Biraz daha oynamaya devam edin o zamana kadar xfc kasın anca girer Oyunun biraz daha tanınması lazım. Cheesy
parayı bir yere aktaralım da. yoksa ücretlilere gire gire bitireceğiz. Smiley 5k varsa 4k borsada 1k oyunda kalır. eğlene eğlene onuda yükseltip tekrar aktarma işlemi yaparız.

Ben Messi kartını 1.2 btcye kesinlikle satabilcek miyim? Elimde kalma ihtimali var mı Huh Bilgilendirirseniz sevinirim.
gerçekten aynı sorular beni de meraklandırıyor.
ben kartımı satmadım mesela; takıma aldığım zaman puanlandırma yapılırken bana extra puan kazandıracak mı?
ya da başka bir şekilde kartımı satıp yeni kart alabilecek miyim?

sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Ben Messi kartını 1.2 btcye kesinlikle satabilcek miyim? Elimde kalma ihtimali var mı Huh Bilgilendirirseniz sevinirim.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
girsin artık bir borsaya satalım coinleri  Grin gerçi daha icosu yapılmadı ama...

Borsaya hemen girmez. Biraz daha oynamaya devam edin o zamana kadar xfc kasın anca girer Oyunun biraz daha tanınması lazım. Cheesy
hero member
Activity: 896
Merit: 515
                                                     Players           Entry* Prizes*  Bonus*
Across EU    TOUR    FREE-ROLL    0 / unlimited    0.00    0.00    10,000.00

şu şartlara sahip bir turnuvaya katıldım, turnuvaya katıldığımda total prizes 9,000 xfc diyor bu ödülü nasıl dağıtacaklar. Kaçıncı sıradaki ne kadarını alacak. Bir de kimin cebinden çıkmış oldu bunlar çünkü katılırken herhangi bir ücret istemedi.
-Çok fazla turnuva var girişi ücretli veya ücretsiz, katılımda bir sınır var mı?
-son olarak bu turnuva ne zaman biter ve sonuçları nereden görecem, contest =>finished kısmında mı arayacam ?
full member
Footballcoin.io
Oyunu oynayan tüm oyunculara teşekkürler. Türkiye topluluğu olarak hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Diğer toplulukların bizim kadar aktif olmaması bizim için bir avantajdır. Ödüllerin çoğunu ülkemize kazandırıyoruz. Cüzdan ve mobil uygulamanın hazır hale gelmesiyle oyuncu sayısında üssel bir artış olacaktır.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Şuan oyunu aktif olarak oynayan oyuncu sayısı kaç Huh Ve sizin hedeflerinizle uygun bir sayı mı şuana kadar gelinen süreçte hedeflere uyduğunuzu düşünüyor musunuz?
full member
Footballcoin.io
sonuçlar nasıl belirleniyor ? pointler nedir diye soraçam kızarsın diye korkuyom
buldum : https://www.footballcoin.io/game-rules/

Siteyi Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Oyuncuların puanlamasında 34 farklı kriter kullanılmaktadır.

Oyun kuralları: https://www.footballcoin.io/tr/game-rules/
Puanlama sistemi: https://www.footballcoin.io/tr/scoring-system/
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
bunun icosu benim ilglimi çekiyor oyun icoları acayip yatırım alıyor bunda da öyle bir durum olucak düşüncesindeyim biraz kenarda var bakalım buna mı nasip olcak Smiley
hero member
Activity: 742
Merit: 501
hero member
Activity: 658
Merit: 500
ben ortasıraların oyuncuyum ya hep . akhisarbelediye  gibiyim Cheesy
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Son maçlarda güzel puanlar almışım. Baya sardı oyun beni.
sr. member
Activity: 462
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Artık şu soruyu görmekten ben de bıktım. Arkadaşlar takımınız hangi oyuncudan kaç puan almış, turnuva oynandı mı bitti mi kaçta oynanacaktı, hangilerine girmiştim, takımımı nereden düzenleyeceğim; tek cevap var.

My Teams'e tıkla!

Bak kardeşim adım adım gidiyorum My Teams  -  Edit Team- Edit  Bu opsiyondan sadece takımı update ediyorsun, Sonuçlar, sıralama, sakatlar nerede ?

Bak kardeşim ingilizcen yoksa baştan söyle orada finished diye yazıyor daha ne yazsın? Tek yapman gereken tıklamak yeniden. Biten turnuvaların takımında da oynamayanları görürsün, sakat mı cezalı mı söylemez.

Guldurdun gece gece eyvallah Smiley
 sonuçlar nasıl belirleniyor ? pointler nedir diye soraçam kızarsın diye korkuyom
buldum : https://www.footballcoin.io/game-rules/

hero member
Activity: 700
Merit: 550
Artık şu soruyu görmekten ben de bıktım. Arkadaşlar takımınız hangi oyuncudan kaç puan almış, turnuva oynandı mı bitti mi kaçta oynanacaktı, hangilerine girmiştim, takımımı nereden düzenleyeceğim; tek cevap var.

My Teams'e tıkla!

Bak kardeşim adım adım gidiyorum My Teams  -  Edit Team- Edit  Bu opsiyondan sadece takımı update ediyorsun, Sonuçlar, sıralama, sakatlar nerede ?

Bak kardeşim ingilizcen yoksa baştan söyle orada finished diye yazıyor daha ne yazsın? Tek yapman gereken tıklamak yeniden. Biten turnuvaların takımında da oynamayanları görürsün, sakat mı cezalı mı söylemez.
sr. member
Activity: 462
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!

My Teams'e tıkla!

Bak kardeşim adım adım gidiyorum My Teams  -  Edit Team- Edit  Bu opsiyondan sadece takımı update ediyorsun, Sonuçlar, sıralama, sakatlar nerede ?
Pages:
Jump to: