Pages:
Author

Topic: XFCCOIN - Fantezi Futbol Menejerlik Oyunu [ICO Bitti! 1048 BTC] - page 23. (Read 38735 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Bir tane free maç açılmış arkadaşlar bol şanslar. Takımları sallayıp geçiyorum tabi bu şekilde sondan 10' a anca girebiliyorum.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
bu coini geçen gün görmüştüm. deneyememiştim. yeni bir üyelik açıp deneyeceğim bu gece. zevlki bir şey olabilir Grin
hero member
Activity: 658
Merit: 500
şuanda küçük oyunuyoruz büyük girişler yapıldığında inciğinden cinciğine kadar bakarlar ozman bedava turnuvalarda ne gelirse diyor millet.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Zaman ayirip tum takimlari analiz ederek oynamak lazim. Normalde ilk 11 olan oyuncular bile bazen ilk 11 cikmayabiliyor. Bazen 3-5 puanla siralanada cok kisi degisiyor
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
yeni üye oldum ve iki gündür turnuvalara katılıyorum güzel getirisi oldu. işte bu; eğlenerek para kazanmak güzel. riske edecek bir şeyin olmayınca kafa daha rahat oluyor.

artık ücretli turnuvalara katılma zamanı geldi sanırım. Smiley hayırlısı olsun. emek veren herkese başarılar.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Ücretsiz turnuvalar unlimited yani sınırsızdır, tüm oyuncular katılabilir. Şu anda free-roll turnuvalarda 30-35 katılımcı yer alıyor.
Dünkü turnuvaların puanlamaları yapıldı. My Teams > Finished diyerek kontrol edebilirsiniz.

Tamamdır şimdi gördüm sıfır çekmişim gözüken o. Cheesy Zaten 4 turnuva vardı ücretsiz olan 4ünde bile sıfır çekebilmek büyük bir başarı diyebilirim o kadarda önemli bir kadro kurmuştum halbuki.
full member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
Ücretsiz turnuvalar unlimited yani sınırsızdır, tüm oyuncular katılabilir. Şu anda free-roll turnuvalarda 30-35 katılımcı yer alıyor.
Dünkü turnuvaların puanlamaları yapıldı. My Teams > Finished diyerek kontrol edebilirsiniz.
hero member
Bu ücretsiz turnuvaların çoğu dolmuş zaten bende girmiştim ama daha puanlar hesaplanmamış herhalde nerden baktınız acaba puanların tam olarak hesaplanıp hesaplanmadığını? Bir önceki turnuvada her şey belli oluyordu. Bugün oynanacak iki maç var biri Roma maçı diğeride eibar maçı zaten.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
iymiş daha kontorl edeyim bakalım kaçıncı olmuşum puan yüksek gelmicek ama ortalamam yüksek olcağını düşünüyorum gol atan adamların alyını kadro aldıydım Cheesy
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
sonuçlar saat 14 de yayınlanacakmış duruma göre bugun ki maçlarada gireceğim eğer dünki  maçlardan sıfır çektiysem hiç uğraşmayayım  Grin

Our data provider : sportradar need some time to audit and final validation of data, If we'll publish the results within several minutes there is a risk of some changes in data after final audit.

So we decided to publish the final results at  2 am GMT for closed contests. As you know we have a very complex scoring system with 34 data inputs https://www.footballcoin.io/scoring-system/

Niye uğraşmayasanız her turnuva kendi içinde sıfırdan başlıyor  Grin Güzel bir kadro kurarsınız belki dün sıfır çekip bugün birinci olursunuz o turnuvada belli mi olur  Grin

edit:Puanlar hesaplanmış herkes maşallah çok iyi puanlar almış sıralamam düşük kalmış  Angry
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
sonuçlar saat 14 de yayınlanacakmış duruma göre bugun ki maçlarada gireceğim eğer dünki  maçlardan sıfır çektiysem hiç uğraşmayayım  Grin

Our data provider : sportradar need some time to audit and final validation of data, If we'll publish the results within several minutes there is a risk of some changes in data after final audit.

So we decided to publish the final results at  2 am GMT for closed contests. As you know we have a very complex scoring system with 34 data inputs https://www.footballcoin.io/scoring-system/
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Normalde 05.00 da hesaplanıyordu direk belki kontrol ediyorlardır.Bu turnuvalara katılım yüksek olduğu için hesaplaması daha zorlaşmış olabilir birinde 64. olmuşum kaç kişi katılmıştı kim bilir  Grin
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
dünkü maçlar iyi geçti 6 saatten fazla oldu kazananlar listesi henüz hesaplanmamış
sanırım otomatik olarak hesaplanmıyor. Manuel kontrol edilip onaylanıyor. bugun öğlen hesaplanmış olur diye tahmin ediyorum.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
dünkü maçlar iyi geçti 6 saatten fazla oldu kazananlar listesi henüz hesaplanmamış
full member
Footballcoin.io
Birinci parti token satışı için acele etmek yerine oyunu geliştirmeye ve yeni oyuncular kazanmaya odaklanmış durumdayız. Satış tarihi belli olduğunda duyuracağız. Bu arada ücretsiz turnuvalara girerek elinizdeki XFC miktarını artırabilirsiniz.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Eğer oyun tanıtım açısından biraz daha iyi bir şekilde tanıtılırsa yolu açık. Özellikle yabancılar için önü açılmalı oyuncuların çoğu bizim türklerden oluşuyor. Türkün gücü oldu resmen. Zaten Xfc borsaya giriş yaptıktan sonra patlama yapacaktır.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
benimde site hesabımda az biraz xfc coin den var. acelesi yok dursun sistemde. borsaya girince uygun fiyat olduğunu düşünürsem satarım. çok eğlenceli oyun. tavsiye ederim
hero member
football coinin icosu nezmaan başlayacak? birde elimde biraz xfc var hangi borsada satabilirim? sitede duruyor bunlar Smiley

İco için daha bir bilgi yok sanırım. Elindeki Xfc leri biriktir daha sonrasında ise borsaya girmesi gerekiyor ondan sonrasında elinden çıkartma imkanın olur.

Birde şu olay var şu referanslı üyelik durumu olsa iyi olur diye düşünüyorum bir kaç kişiye bende söylemiştim bu oyun ile ilgili. En azından onlarda bu şekilde daha fazla kişiye ulaşıp oyunun tanıtılması sağlanmış olur bir nevi döngü çercevesinde.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Pazartesi maçları için 3 yeni free-roll ve 1 garanti ödüllü yarışma açılmıştır.

Artık oyuncuları takımına ve puanına göre sıralayabiliyorsunuz!

Sıralama getirmeniz çok iyi olmuş. Bedava turnuvalar için teşekürler.
full member
Footballcoin.io
Pazartesi maçları için 3 yeni free-roll ve 1 garanti ödüllü yarışma açılmıştır.

Artık oyuncuları takımına ve puanına göre sıralayabiliyorsunuz!
Pages:
Jump to: