Pages:
Author

Topic: XFCCOIN - Fantezi Futbol Menejerlik Oyunu [ICO Bitti! 1048 BTC] - page 22. (Read 38735 times)

hero member
Activity: 700
Merit: 550
Artık şu soruyu görmekten ben de bıktım. Arkadaşlar takımınız hangi oyuncudan kaç puan almış, turnuva oynandı mı bitti mi kaçta oynanacaktı, hangilerine girmiştim, takımımı nereden düzenleyeceğim; tek cevap var.

My Teams'e tıkla!
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Bİr turnuvada 6. olmuşum ama turnuvada herkes ödül sıfır almış.
Başka bir turnuvada 10. olmuşum ondada herkes sıfır almış. Katılan az olduğu içinmi ödül alan olmamış?

Sen en azından kaçıncı olduğunu görmüşsün ben onuda göremiyorum, contest yarattım, yarışma başlıyor bitiyor, kim kimle ne yapmış, ne olmuş, kaçıncı olmuş görülmüyor, komplex şeyleri severim ama bunu çözemedim, goaltycoon oynamış biri bunu bellemesi lazım ama olmuyor. Sorun bende mi bilmiyorum.
full member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
Çarşamba maçları için 3 free-roll 1 garanti ödüllü turnuva açılmıştır.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
futboldan ve futbol oyunlarından nefret ederim Angry bu tarz projeler bana göre değil. Başarılar

Kişisel olarak nefret edebilirsiniz ama dünya genelinde gerçekten ilgi gören bir oyun futbol bu yüzden proje düzgün ilerlerse iyi noktalara ulaşır diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 350
CrowdWiz
futboldan ve futbol oyunlarından nefret ederim Angry bu tarz projeler bana göre değil. Başarılar
ikm
sr. member
Activity: 420
Başka bir turnuvada 10. olmuşum ondada herkes sıfır almış. Katılan az olduğu içinmi ödül alan olmamış?

turnuva başlamamış olabilir mi? ya da eski turnuvalara bakıyor olabilir siniz. daha önce rastlamadım böyle bir hataya ya da eksikliğe.

büyk olasılıkla paralı kurulan turnuvalara girmişsinizde ve bazıları dikkatimi çekti giriş paralı ama ödül yeri boş oluyor ayarlamıyorlar öyle bir durum olmuş olabilir.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001

turnuva başlamamış olabilir mi? ya da eski turnuvalara bakıyor olabilir siniz. daha önce rastlamadım böyle bir hataya ya da eksikliğe.
full member
Footballcoin.io
ortalama puanda kazanılan oyuncu kartları ne zaman hesaplara geçer acaba

Bunun gerçekleşmesi için öncelikle cüzdanın hazır olması gerekiyor. Önce oyuncu kartları blokzincire kaydedilecek, ardından cüzdanlara tanımlanacak. Cüzdanla ilgili gelişmeleri çok yakında duyuracağız.

Turnuvaların görselini atabilir misiniz?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
newbie
Activity: 5
Merit: 0
ortalama puanda kazanılan oyuncu kartları ne zaman hesaplara geçer acaba
full member
Footballcoin.io
Cüzdan konusunda bir gelişme var mı? Tahmini olarak ne zaman hazır olur 19 nisandaki satış ne zamana ertelendi net bir tarih var mı?

Çalışmalar sürüyor. Gelişme olduğunda duyuracağız.

Birinci parti token satışı için acele etmek yerine oyunu geliştirmeye ve yeni oyuncular kazanmaya odaklanmış durumdayız. Satış tarihi belli olduğunda duyuracağız. Bu arada ücretsiz turnuvalara girerek elinizdeki XFC miktarını artırabilirsiniz.
sr. member
Salı maçları için 2 free-roll 1 garanti ödüllü turnuva açılmıştır.

Sorularımıza cevap alabilmek için global konusuna yazmamız şart mı? Burada sorularımızın cevaplanma şansı olursa çok güzel olur bence Smiley
full member
Footballcoin.io
Salı maçları için 2 free-roll 1 garanti ödüllü turnuva açılmıştır.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Herkes benzer kadro kurmuş iyi puan aldığım halde sıfır ödül artık uğraşmam heralde ödülleride hep benzer kişiler domine ediyor.

Bende La liga turnuvasında 0 puan çekmişim bundan öncekilerin hepsinde neredeyse ilk 11 kadrosu kursamda yine sıfır çekmiştim ilk defa roma maçı için bir kadro kurmuştum oda ilk 11 den oluşma onda puan alabilmişim oda zaten 140 xfc.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
beta çıktıktan sonra başladım şans yanımda +2k XFC var şu an. oyuncular çoğalmaya başladı. yüzde30 a girmek zorlaşıyor sanırım ücretliye geçme vakti geliyor. Smiley
sr. member
Cüzdan konusunda bir gelişme var mı? Tahmini olarak ne zaman hazır olur 19 nisandaki satış ne zamana ertelendi net bir tarih var mı?
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Herkes benzer kadro kurmuş iyi puan aldığım halde sıfır ödül artık uğraşmam heralde ödülleride hep benzer kişiler domine ediyor.
sr. member
FREE -ROLL - LA LIGA turnuvasında ikinci olmuşum birinci ile aramda iki puandan az fark var. O 6975 xfc kazandı ben 3600 çok üzücü  Cry
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bir tane free maç açılmış arkadaşlar bol şanslar.

Nerde var ben göremedim açıkcası eğer gördüysem bile hepsi dolu olarak gözüküyor. Birde bugünün Puanları açıklanmış bakmayanlar bir baksın derim olmadı. Ben birinden sıfır çekmişim.  Cheesy
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
arada idda oynuyorum bu sistemde idda gibi Smiley ücretsiz maçlarda varsa belki biraz kazanabilirim Grin
Pages:
Jump to: