Pages:
Author

Topic: XFCCOIN - Fantezi Futbol Menejerlik Oyunu [ICO Bitti! 1048 BTC] - page 16. (Read 38735 times)

newbie
Activity: 5
Merit: 0
ÖNEMLİ - Token satışı ve cüzdan hakkında

1.Yatırımcılar swapbottan token almak için herhangi bir counterwallet (Counterparty, Coindaddy, Idiesqare) veya FootballCoin cüzdanını kullanabilir.

2.Counterwallet cüzdanlarındaki passphrase (şifre) ile FootballCoin cüzdanına giriş yapabilirler. İkisi birbiriyle uyumlu çalışmaktadır.

3.Counterparty'deki XFC token kodu XFCCOIN'dir. Counterparty DEX üzerindeki sahte tokenlerle karıştırılmamalıdır.

4.Oyuncular ve stadyumlar için FootballCoin cüzdanının kullanılması tavsiye edilmektedir, çünkü Counterwallet cüzdanlarında yalnızca 12 karakterli kod görülürken FootballCoin cüzdanında oyuncu/stadyum kart bilgileri görünmektedir.

Örneğin Zlatan Ibrahimovich kartını almak isterseniz Counterwallet cüzdanlarında XFCPIBZLATAN kodunu bulmalısınız. Ancak FootballCoin cüzdanında direk oyuncu kartını görebilirsiniz.

5.Token explorer bu adrestedir: https://counterpartychain.io/address/1APRQVhd1yVrFX78juXpr5Nq924s1v9nV5

pek bilgili değilim bu konularda acaba oyundaki xfc'lerim ile nasıl oyuncu kartları alabilirim aşamalı olarak anlatır mısınız
hero member
Activity: 518
Merit: 500
12 dk sonra başlıyor be ben işyerinden ico kaltılamıyorum yaa Sad mew girişe izin vermiyor lan zort diye biterse ico varya acayip sinir olurum bari akaşama kadar dayansa
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
ICO satışı 1.5 saat sonra başlıyor!
Hayırlı uğurlu olsun. Çok hareketli bir dönemde satışlar başlıyor ancak proje hazır ve kullanılıyor. Benim ümidim açıkcası var. Gidişatına göre yatırımda yapabilirim.
full member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
ICO satışı 1.5 saat sonra başlıyor!
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150

1.Yatırımcılar swapbottan token almak için herhangi bir counterwallet (Counterparty, Coindaddy, Idiesqare) veya FootballCoin cüzdanını kullanabilir.

2.Counterwallet cüzdanlarındaki passphrase (şifre) ile FootballCoin cüzdanına giriş yapabilirler. İkisi birbiriyle uyumlu çalışmaktadır.

3.Counterparty'deki XFC token kodu XFCCOIN'dir. Counterparty DEX üzerindeki sahte tokenlerle karıştırılmamalıdır.

4.Oyuncular ve stadyumlar için FootballCoin cüzdanının kullanılması tavsiye edilmektedir, çünkü Counterwallet cüzdanlarında yalnızca 12 karakterli kod görülürken FootballCoin cüzdanında oyuncu/stadyum kart bilgileri görünmektedir.

Örneğin Zlatan Ibrahimovich kartını almak isterseniz Counterwallet cüzdanlarında XFCPIBZLATAN kodunu bulmalısınız. Ancak FootballCoin cüzdanında direk oyuncu kartını görebilirsiniz.

5.Token explorer bu adrestedir: https://counterpartychain.io/address/1APRQVhd1yVrFX78juXpr5Nq924s1v9nV5
Token satışı yarın 24ünde başlıyor değilmi? Öyle hatırlıyorum. Hayırlı olsun bende turnuvalardan pek kazanamasamda imzadan kazandıklarımla ufak bir yatırımcı oldum.
full member
Footballcoin.io

sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Valla bu ay mobil uygulama gelmezse yol haritasından iyice sapar bu coin dikkatle bekliyorum mobil uygulamayı
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
icodan sonra oyuna olan rağbet artar ve değeri bilinmeye başlanır bence. oyun bağımlılık yapıyor, umarım yazın oyalanacak başka şeyler bulabiliriz Cheesy
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
30 tane turnuva ya girdim herhalde. sadece birisinde birinci oldum 1800 xfc verdi. Zevkli oyun sadece cok bedava olunca yorucu oluyor.Smiley
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Bu haftasonki son turnuvalara katılmak istiyordum ama zaman bulup takım oluşturamadık. Kaçırdık ödülleri...
newbie
Activity: 48
ICO'dan nasıl xfc alabileceğiz?
https://swapbot.tokenly.com/bot/FootballCoin/xfcfootballcoin adresi sadece bir tane wallet adresinden para kabul ediyor. Bu iş nasıl olacak. Bilen varsa aydınlatabilir mi?
full member
Footballcoin.io
ICO başlıyor! ICO'da 150 milyon coin satılacak ve ICO 30 gün içinde (veya tüm coinler satılınca) bitecek.

https://www.xfccoin.io/footballcoin-ico/
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
%30 ödüllü oyunlarda hiç kazanamıyorum . Çünkü 3 kişi girse oyuna sadece 1 kişi alabiliyor. 10 kişi girmiş olsa ilk 3 alabiliyor . Çok kişi girince çok sıkıntı yok ama az kişi olunca çok zor.
aynen hocam kazanamadıktan sonra da zevki kaçıyor oyunun. ama pes etmek yok. Cheesy hız kesmeden devam ediyoruz.
umarım mobil uygulaması bir an önce çıkar. bilgisayar başında fazla olamıyorum. telefondan da çok zor giriliyor.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
%30 ödüllü oyunlarda hiç kazanamıyorum . Çünkü 3 kişi girse oyuna sadece 1 kişi alabiliyor. 10 kişi girmiş olsa ilk 3 alabiliyor . Çok kişi girince çok sıkıntı yok ama az kişi olunca çok zor.
newbie
Activity: 5
Mobil uygulama geliyor mu bu ay?
full member
Footballcoin.io
Son haftasonuna özel toplam 300.000 XFC ödül dağıtılacaktır. Yarışmalara katılmayı unutmayın!

sr. member
Activity: 392
Merit: 250

hocam bu link ana konuya eklenirse daha iyi olur gibi. bayağı iç sayfalarda ve bulmak güç olur.
aynen tek bir konu içinde hepsini görürüz. hızlı ve daha verimli bir takip imkanı sağlar. blog ve video kampanyaları da eklenmiş sanırım, ingilizce konuda görmüştüm.

coininiz bol olsun. Smiley
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet

hocam bu link ana konuya eklenirse daha iyi olur gibi. bayağı iç sayfalarda ve bulmak güç olur.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Maçlar oynanıp bittikten ne kadar sonra puanlar hesaplanıyor? Bu konuda bilgiye hiçbir yerde ulaşamadım da.
2 saat diye okumuş gibiyim ama 20:30'da bitti tüm EPL maçları, ama hala puanlar işlenmedi.

6 saat sonra olması lazım, daha önce yazılmıştı diye hatırlıyorum
Evet 6 saatmiş,  Unutmadan bu akşamki freeroll'lara da girelim. Dün akşamki la liga'dan 472 XFC kazanmışım Smiley
Bugün takımlar az, güzel kadro kurmak lazım.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Maçlar oynanıp bittikten ne kadar sonra puanlar hesaplanıyor? Bu konuda bilgiye hiçbir yerde ulaşamadım da.
2 saat diye okumuş gibiyim ama 20:30'da bitti tüm EPL maçları, ama hala puanlar işlenmedi.

6 saat sonra olması lazım, daha önce yazılmıştı diye hatırlıyorum
Pages:
Jump to: