Pages:
Author

Topic: XFCCOIN - Fantezi Futbol Menejerlik Oyunu [ICO Bitti! 1048 BTC] - page 20. (Read 38735 times)

full member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
Cüzdanla ilgili denemelerin yapıldığı ana denk gelmişsiniz. Biliyorsunuz Ağustostan itibaren cüzdanınızda olmayan kartlar seçilebilir olmayacak. Sorun birazdan düzeltilecektir.
hero member
Activity: 700
Merit: 550
Acaba sakatmı ondan dolayı olabilirmi? Yada tekrardan deneyin bakalım durum ne olacak.
Sakat veya cezalı oyuncular takım seçerken gözükmeye devam ediyor koyacağınız oyuncuların sakat veya cezalı olup olmadığına sizin bakmanız lazım.
sr. member
Merit: 270

yarın bitecek olan free turnuvada sevilla ve real soc. oyuncularını seçemiyorum. "select" butonu görünmüyor?  diğer oyuncuların hepsinde "select" butonu aktif.

Acaba sakatmı ondan dolayı olabilirmi? Yada tekrardan deneyin bakalım durum ne olacak.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001

yarın bitecek olan free turnuvada sevilla ve real soc. oyuncularını seçemiyorum. "select" butonu görünmüyor?  diğer oyuncuların hepsinde "select" butonu aktif.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Elimde Messi Kartı+ 20bin xfc var.(messi kartı daha hesaba tanımlanmadı)Tez zamanda borsaya girmesini en çok isteyeceklerden biriyim.Fakat 2-3 takipçili hesaplarla bittrex'e atılan 1-2 tweet ile projenin imajına büyük zarar verildiği düşüncesindeyim.
hocam çok iyi varlığınız var. borsaya girdikten sonra hemen satacak mısınız? oyun tuttuğunda çok değerli olacaktır. başka bir yatırım yapmayacaksanız bence elinizde tutmalısınız.

coininiz bol olsun..

Satmayı düşünmüyorum projeyi çok beğendim.Elimde tutmayı düşünüyorum ama oyunun tanıtımı konusunda sıkıntılar var aklımdaki tek sorun o.
tamamdır o zaman sorun yok hocam. proje gerçekten güzel bende iyi bir kitleyi arkasına alacağını düşünüyorum. mobil uygulamaları olunca reklam, hızlı ve kolay erişim sağlanacağını bunun sonucunda da talebin artacağını düşünüyorum. hepimize bol şanslar o zaman turnuvalarda. Smiley
coininiz bol olsun.
full member
Footballcoin.io
Satmayı düşünmüyorum projeyi çok beğendim.Elimde tutmayı düşünüyorum ama oyunun tanıtımı konusunda sıkıntılar var aklımdaki tek sorun o.

Tanıtım konusunda yardımcı olmak isterseniz PM atabilirsiniz.

Footballcoin olarak takım arkadaşları arıyoruz. Oyuna hakim, sosyal medyayı aktif olarak kullanan, iyi İngilizce bilen, spor ve taraftar forumlarında tanıtım yapabilecek, pazarlamaya yardım edecek arkadaşları aramıza katmak istiyoruz. İlgilenenler bu hesaba özel mesaj atabilir.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Elimde Messi Kartı+ 20bin xfc var.(messi kartı daha hesaba tanımlanmadı)Tez zamanda borsaya girmesini en çok isteyeceklerden biriyim.Fakat 2-3 takipçili hesaplarla bittrex'e atılan 1-2 tweet ile projenin imajına büyük zarar verildiği düşüncesindeyim.
hocam çok iyi varlığınız var. borsaya girdikten sonra hemen satacak mısınız? oyun tuttuğunda çok değerli olacaktır. başka bir yatırım yapmayacaksanız bence elinizde tutmalısınız.

coininiz bol olsun..

sr. member

coininiz bol olsun..
sr. member
sr. member
Şampiyonlar Ligi lisansı alındı. Ağustosta yapacağımız açılışla beraber 5 büyük lig (İngiltere, İtalya, İspanya, Fransa, Almanya) ve Şampiyonlar Ligi oyunda olacak.
İlk mesajdan yol haritasını takip edebilirsiniz, orada yazıyor. Smiley
bu haber çok iyi oldu artık sıkılmaya başlamıştık. tüm proje ekibine teşekkürler ve başarılar.

kısa zamanda umarım android ve ios u görmek istiyoruz..

coininiz bol olsun.
sr. member
Merit: 270
Bu oyunu bende denemeyi düşünüyorum biraz tasarım olarak farklı bir arayüzü olsada oyun zevkli gözüküyor. Konuyu okudğum kadarıyla. Bu şampiyonlar ligi lisansı alınması iyi bir hamle oldu.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Şampiyonlar Ligi lisansı alındı. Ağustosta yapacağımız açılışla beraber 5 büyük lig (İngiltere, İtalya, İspanya, Fransa, Almanya) ve Şampiyonlar Ligi oyunda olacak.

Çok güzel haber Fransa ve Almanya liğinde çok iyiyimdir . Şampiyonlar liğine olaya farklı bir boyut kazandıracak.
full member
Footballcoin.io
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Şampiyonlar liği de olsa iyi olurmuş. İlerde umarım olur . Şu 3 gün turnuva olmayacak Uefa ve şampiyonlar liği sayesinde.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
Piyasada bundan önce XFC olarak çıkmış tüm altcoinler ölmüştür. FootballCoin piyasadaki XFC kısaltmasına sahip tek geçerli coin olacaktır.

Bugünkü turnuvalara girmeyi unutmayın!

evet biraz araştırma yaptım da footballcoin olarak daha önce çıkan projeler patlamış. geliştiricileri bıraktığı için devam ettirememişler.

umarım en kısa zamanda cüzdanlarımız aktif olur. para kazanmaya başladık.  Cool fazla maç olmayınca daha iyi kadro kurabiliyoruz.

iyi çalışmalar.
full member
Footballcoin.io
Footballcoin olarak takım arkadaşları arıyoruz. Oyuna hakim, sosyal medyayı aktif olarak kullanan, iyi İngilizce bilen, spor ve taraftar forumlarında tanıtım yapabilecek, pazarlamaya yardım edecek arkadaşları aramıza katmak istiyoruz. İlgilenenler bu hesaba özel mesaj atabilir.
full member
Footballcoin.io
Piyasada bundan önce XFC olarak çıkmış tüm altcoinler ölmüştür. FootballCoin piyasadaki XFC kısaltmasına sahip tek geçerli coin olacaktır.

Bugünkü turnuvalara girmeyi unutmayın!
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
XFC diye bir tane coin var . Coin piyasaya çıktığında kısatması değişecekmi ? (Forevercoin (XFC))
sr. member
Bugün yarışmalara katılmayı unuttum ya  Cry Haftasonu maçlar erken olunca unutuyor insan yarına artık  Wink Borsaya girme konusunda bir gelişme var mı? Görüştüğünüz yerler v.s  Roll Eyes Çok başarılı bir proje çünkü bitcoinle ilgisi olmayan arkadaşlarıma da önerdim
full member
Footballcoin.io
Bu haftasonu yapılacak turnuvalarda toplam 200.000 XFC dağıtılacaktır!

Pages:
Jump to: