Pages:
Author

Topic: XFCCOIN - Fantezi Futbol Menejerlik Oyunu [ICO Bitti! 1048 BTC] - page 19. (Read 38735 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Bu hafta iyi kazanmışım yine  Grin elimde 26bin xfc var şuan  Grin Messi kartını 100bin xfc dersek 126 bin xfc umarım proje patlamaz  Grin
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
arkadaşlar bu kadrolarda kim var, kim yedek, kim sakat vs. gibi bilgileri veren bir site var mı?
her takımın kadrosuna nereden bakabiliriz acaba bilgisi olan var mı?
çok bilgim yok bu konularda ama güzel bir proje ve katkı sunmak istiyorum Smiley

Kim yedek veya sakat olduğu sitesinde yazıyor oradan bakabilirsin. Ama ayrı bir site diyorsun böyle bir şey yok.

tam olarak nerede yazıyor acaba? link ekleyebilirmisiniz acaba?

https://www.footballcoin.io/tr/haberler/

Haberler bölümünü takip et genelde burada paylaşılıyor ama her zaman olmuyor bazen.

büyük maçlarda, www.goal.com da yedekler,sakatlar ve muhtemel kadroyu 1gün önceden giriyorlar.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
arkadaşlar bu kadrolarda kim var, kim yedek, kim sakat vs. gibi bilgileri veren bir site var mı?
çok bilgim yok bu konularda ama güzel bir proje ve katkı sunmak istiyorum Smiley

Kim yedek veya sakat olduğu sitesinde yazıyor oradan bakabilirsin. Ama ayrı bir site diyorsun böyle bir şey yok.

https://www.footballcoin.io/tr/haberler/

Haberler bölümünü takip et genelde burada paylaşılıyor ama her zaman olmuyor bazen.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet

hero member
Activity: 1680
Merit: 529

sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
full member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
Pazartesi maçları için açılan 1 free-roll ve 1 garanti ödüllü turnuvaya katılmayı unutmayın!
full member
Footballcoin.io
Partnerlerimizden Omnisport logomuzu sitesine ekledi.

http://omnisport.tv/clients/

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
şimdi iyi güzel xfc biriktiriyoruzda bunlar satılacak mı boşa mı kürek çekiyoruz? btc'nin artmasıyla fiyat hala 1200 sat mı kalacak?
Resmen turk coini haline geldi sanırım suana kadar dagıtılan coinlerinin %70i temiz turklerin elindedir. Coin cıktıktan sonra etki edebilir
hero member
Activity: 756
Merit: 500
şimdi iyi güzel xfc biriktiriyoruzda bunlar satılacak mı boşa mı kürek çekiyoruz? btc'nin artmasıyla fiyat hala 1200 sat mı kalacak?
full member
Footballcoin.io
Bugünkü 8 turnuvaya (4 free-roll, 4 guaranteed) katılmayı unutmayın!
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
Anladım Footballcoin-tr. Dediklerinize göre dikkat ederek bi denemeler yapayım. Cevaplar için teşekkürler.
full member
Footballcoin.io
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Hafta sonu için çok miktarda girebileceğimiz maçlar açılmış arkadaşlar . Bilginize.
full member
Footballcoin.io
Puanlama 34 farklı kritere göre yapılıyor. Oyuncuların sezonda aldıkları toplam puan ve son maçta aldıkları puanlara bakmak bir fikir verebilir. Kadroları görüp yedek, sakat ve cezalı oyuncuları seçmekten kaçınmalısınız. Başarılı menejerlerin belli stratejileri ve oyun planları vardır.
Footballcoin kazanmak için en iyisi olmanız gerekmiyor. Ücretsiz turnuvalara katılarak üstteki %30'un içine girmeniz halinde ödül kazanırsınız.
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
Geçtiğimiz hafta 5 turnuvaya girdim sonuçlarım çok vahim. Başarılı bir takım oluşturmak için nelere dikkat etmek gerek. Bu sistemin kendine göre bir karar sistemi kendine göre başarıya/başarısızlığa sebep faktörler var nihayetinde nasıl kodlanmışsa öyle davranır. İşte anlamak istediğim bu sistemle uyumlu bir takım kurabilmek için formüller nedir? rastgele isimlerle takım seçmeyle olmuyor bu iş onu anladım. Her turnuvada istikrarlı başarı sağlayanlar nasıl başarıyorlar bunu? Gerçekten ciddi bir vaktini alıyor insanın uğraşmak. Alacağım cevaplara göre eğer bana göre değilse zorlamayım.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Bu haftasonuyla beraber toplam dağıtılan xfc miktarı nedir Huh Ne kadarlık bir satış yapmayı planlıyorsunuz bana biraz fazla xfc dağıtıyosunuz gibi geldi benim düşüncem tabiki siz planlı bir şekilde gidiyorsunuzdur eminim  Cool
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
teşekkürler, cüzdanlar hazır olacak demek. umarım en kısa zamanda olur ve sirkülasyonda başlar.

yarına takım hazır. Smiley bu hafta sonu arkadaşın düğünü var ödüllerden pay alamayacağım büyük ihtimalle, giremem. herkese bol sanşlar.
full member
Footballcoin.io
Bu haftaki turnuvalarda 200.000 XFC dağıtılacaktır!

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Acaba sakatmı ondan dolayı olabilirmi? Yada tekrardan deneyin bakalım durum ne olacak.
Sakat veya cezalı oyuncular takım seçerken gözükmeye devam ediyor koyacağınız oyuncuların sakat veya cezalı olup olmadığına sizin bakmanız lazım.

Tamamdır sitede yazıyormuş zaten bende herhalde daha sonrasında güncelleme ile sakat oyuncuları artık bu şekilde bir tüyo verdiler sandım. Cheesy
Pages:
Jump to: