Pages:
Author

Topic: Yerli Coin sikke.com.tr - page 2. (Read 2222 times)

member
Activity: 566
Merit: 29
March 21, 2018, 04:54:35 PM
Adminine sıkıştıran sorular sorunca foyası ortaya çıkıp engelleyen bir ekibe sahip ona göre yatırım yapın, sözde 100bin adet yatırım yapan çok yatırımcı varmış  Grin
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
March 21, 2018, 04:42:16 PM
Bu koinin herkes ne olduğunu biliyor diye düşünüyorum, ama bir türlü kimse dememiş kral çıplak diye,  bari ben diyeyim, kral çıplak.
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
March 21, 2018, 03:54:37 PM
Evet haklisin da güvenilecek bir çıkmiyor ki karsimiza destekleyelim. Yoksa ben de isterim yozu kapalı Turk projelerini desteklemeyi. Simdiye kadar gönül rahatligiyla katilabilcegimiz Turk projesi cikmadi karsimiza
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
March 21, 2018, 02:46:59 PM
Sakın ha sakın guvenmeyin inanmayın sahtekarlikta çığır açıyorlar, Mehmet Aydın faciasından farkları yok ödül dağıtıyorlar tamam dersin ödülleri alırsın kimse bişey demez adamlar ödülleri bile vermemek için kırk takla atıyorlar, milleti çarpıp gidecekler açık ve net
member
Activity: 504
Merit: 12
March 18, 2018, 11:46:35 AM
şuanda bu coinin dillerde dolaşması bile bizlere zarar veriyor hem piyasa için hem bizler için güzel olmayan projelerden biri.
member
Activity: 336
Merit: 11
March 18, 2018, 11:25:58 AM
En son yaşadığımız çiftlikbank olayından sonra insanların milli projelere az olan inancı daha da azaldı bence. Şahsen ben güvenmiyorum, kusura bakmayın.
member
Activity: 224
Merit: 11
March 18, 2018, 11:20:33 AM
bunun için pek iyi şeyler duymadık ya yerli falan diye de bodoslama atlamayın bence ne varsa bu yerlilerde var milli duygularınızı suistimal ediyorlar bu yollarla
newbie
Activity: 98
Merit: 0
March 18, 2018, 11:08:14 AM
Hiç güven vermedi diğer yerli projelerin çoğu gibi scam olduğunu düşünüyorum roadmaplarine göre 2018'de tamamlanacakmış...
full member
Activity: 322
Merit: 100
March 18, 2018, 10:24:07 AM
böyle projelere inanıp gercekten yatırım yapan var mı acaba

Cidden yatırım yapan var mı?Bence yoktur diye düşünüyorum ama çiftlik bank olaylarından sonra iyice korkmaya başladım yatırım yapan çıkabilir diye ses çıkarmıyorum artık.
full member
Activity: 672
Merit: 110
March 18, 2018, 08:00:45 AM

voleyı bunlarda vurmus.demek kı ulke olarak  hala akıllanmıyoruz amk
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
March 17, 2018, 03:30:42 AM
sikkeyi yapan yapmaya calısan arkadaslara önerim bu havalarda yerli milli coin tutmaz ciftlik bank nex mex derken sabun olur gidersiniz ico tarihini biraz erteleyin hele büyük şirketlerle anlasma yapacagız falan deyin 2 3 ay sonra ortalık durulur bir 300 500 de siz kaldırırsınız kötümü olur nasıl olsa kolay yoldan zengin olma hayali olan denyo cok piyasada 2 3 de siz tokatlarsınız ne olacak.  Grin

Hocam ben de senin gibi düşünüyorum, bu yerli, milli vurgusuyla manevi duyguları semirmeye çalışanlara fırsat vermemek gerek. ÇiftlikBank gibi oluşumlara itibar etmemek gerek.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
March 17, 2018, 12:57:46 AM
böyle projelere inanıp gercekten yatırım yapan var mı acaba
hero member
Activity: 756
Merit: 505
March 14, 2018, 09:31:38 AM
biraz inceledim ama bana pek parlak ve güven verici gelmedi. satışlarını bekler takip ederim. tamamlandıktan sonra gidişatına bir daha bakar belki o zaman dahil olurum. ama genel itibariyle pek parlak görmüyorum.
full member
Activity: 728
Merit: 151
March 14, 2018, 09:29:57 AM
Bizim milletimizin uyanıkları ve kerizleri başlı başına bir araştırma konusu.

araştırma tezi yapılmalı,liselerde ders olarak okutulmalı...bu işin kökeninde cehalet var..bilgisi olmayan insanların fikri var bu ülkede...cebindeki üç kuruş parayı yatırdığı için bilmeden etmeden babasının malı gibi şirketi savunur....

cebinde parası yok evinde ekmeği yok kırmızı eti bayramdan bayrama anca yer yolumuz köprümüz havaalanımız var diye böbürlenir...

gelecek adına hiç umudum yok..inşallah bu piyasaya bulaşmazlar
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
March 14, 2018, 08:38:03 AM
abi millet sikkeleyip bırakacaklar, nex para çiftlik bank vs vs.

Hala bu projelere inanıp yatırım yapan var mı sasırıyorum

Maalesef ülkenin kerizi bitmez.Şimdide bir yanık solucanlarim.com diye bişey yapmış çiftlikbank gibi.
Şaka sandım ama değilmiş sistemde 2000 den fazla kullanıcı var bile.

sikke nexpara projeleri güven uyandırmıyor, eksiklikleri fazla miktarda. Silkelenmek istemeyen dikkatli seçim yapacak. Çiftlik bank vurgunu insanları epey kötü etkiledi, kamyon tutup çiftliği basanları görünce üzüldüm, insanların emekleri var.

Bizim milletimizin uyanıkları ve kerizleri başlı başına bir araştırma konusu.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
March 14, 2018, 08:15:00 AM
sikkeyi yapan yapmaya calısan arkadaslara önerim bu havalarda yerli milli coin tutmaz ciftlik bank nex mex derken sabun olur gidersiniz ico tarihini biraz erteleyin hele büyük şirketlerle anlasma yapacagız falan deyin 2 3 ay sonra ortalık durulur bir 300 500 de siz kaldırırsınız kötümü olur nasıl olsa kolay yoldan zengin olma hayali olan denyo cok piyasada 2 3 de siz tokatlarsınız ne olacak.  Grin
member
Activity: 151
Merit: 12
March 14, 2018, 05:01:36 AM

Maalesef ülkenin kerizi bitmez.Şimdide bir yanık solucanlarim.com diye bişey yapmış çiftlikbank gibi.
Şaka sandım ama değilmiş sistemde 2000 den fazla kullanıcı var bile.

member
Activity: 140
Merit: 15
March 14, 2018, 04:04:40 AM

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
March 14, 2018, 03:05:47 AM
Dombili senmisin?
member
Activity: 448
Merit: 10
March 14, 2018, 02:55:52 AM
Arkadaşlar ben uzun zamandır kripto para piyasası ile ilgileniyorum ve Türkiyeninde kendi kripto  parası olmasından yanayım. Bu işler emek harcayarak olur ve bu arkadaşlarda emek harcayarak bu girişimde bulunmuşlar. hepimizin kendi görüşleri ve düşünceleri elbette olacaktır. bunları saygı çerçevesinde tartışmamız gerekir.

Ben kendi adıma #sikke ekibini destekliyorum ve geleceği olduğuna inanıyorum.

Yerli koin olmasını tahmin ediyorum bu platform da desteklemeyen olmaz ama en son nexpara gibi projeler ne kadar bilgisizce iş yaptığını ispatladılar. Bu sebeple ben hep mesafeliyim. En azından bu işin nasıl yürüdüğünü bile bilmeyen ve proje hazırladığını sanan kişiler yüzünden güven azaldı daha kat edilmesi gereken uzun bir yol var.
Pages:
Jump to: