Pages:
Author

Topic: Zorunlu eğitim 12 yıl olmalı mı olmamalı mı? - page 7. (Read 505 times)

member
Activity: 70
Merit: 10
Eğitim ömür boyu olamalı. Öğretim 12 yıl kesin olmalı ama dolu bi öğretim. Eğitime gelince karıştırılan bir konu. Eğitim sadece okulda olmaz insanın olduğu her yer eğitim alanıdır. İnsan ömrü boyunca kendini eğitmelidir.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bence mantıklı değil gittikçe eğitimin kalitesi düşüyor
full member
Activity: 387
Merit: 186
Yaptırım olmayınca okuma oranı düştü.
member
Activity: 448
Merit: 12
Zorunlu eğitim 12 yıl olsa ne yazar olmasa ne yazar. Millet lise okumayınca devlet peşine mi düşüyor sanki. Bu olay sadece kağıt üzerinde, liseye devam etmeyen çok sayıda çocuğumuz var ülkede ne yazık ki  Undecided
full member
Activity: 700
Merit: 134
Zorunlu eğitim saçma sapan bir şey. Öğrenci zaten okula gelmiyor eğer sıkıntılı bir yerdeyse. Sonra öğretmenler uğraşıyor devamsızlık problemiyle sınavlarıyla. Açıköğretim olmasa okullar rezil bi halde olur
member
Activity: 196
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Bence bizim ülkemizde olmalı özellikle kız çocuklar için fırsat eşitliğini doğuruyor eğer böyle bir zorunluluk olmasaydı özellikle doğu ve kırsal kesimdeki ailelerden bir çoğu okula göndermezlerdi.
member
Activity: 504
umachit.fund
Bana kalırsa 8 yıl olmalı. Çocukların zaten 14 yaşlarında ilgi, yetenek ve değerleri belirginleşiyor ve o yaşlarda verdikleri kararların sorumluluğunu alabileceklerini biliyorlar.
Çocukları zorla dört duvara sıkıştırarak hem kendilerine hem de başkalarına engel olmalarına neden oluyoruz.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Zorunlu eğitim 12 yıl olmalı mı olmamalı mı? Ne düşünüyorsunuz
Pages:
Jump to: