Pages:
Author

Topic: 100 WAVES + 10,000 AKCHE kazanmak ister misiniz? - page 11. (Read 2128 times)

member
Activity: 365
Merit: 10
Güzel bir etkinlik olmuş. Devam edecek olması da ayrıca güzel. Akche yeni etkinliklerle puan kazanır. Var mı bilmiyorum ama bir de cüzdanda hold olanlara iyi bir oranda bonus uygulaması başlatsa daha da güzel olacak.
full member
Activity: 266
Merit: 148
Daha önce örnekleri olmasına rağmen güzel fikir, reklam amaçlı dağıtılacak akcheler sizler için zarar yazmaz, Bu fikir bir kaç adım daha öteye taşıyıp ödülleri farklı yarışmalarla çeşitlendirmek gerektiğini düşünüyorum
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
AKCHE DEX Kelime Bulmaca 10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 16:00'da yine başlayacak! Çözülene kadar sürecek...
Tam 100 Waves + 10,000 AKCHE ödüllü!

Kelimelerin bulunamadığı her gün ekstra +10 Waves ve +1,000 AKCHE cüzdana eklenecek.

* Yarışmaya herkes katılabilir. Bot dahil!
* Yarışma boyunca DM kapalı olacak. Lütfen email veya Telegram da denemeyin!
* Cüzdanın ekran görüntüsü yarışma boyunca paylaşılacak, şeffaf bir şekilde cüzdan adresinden işlemleri takip edebilirsiniz.
* Detaylar Cumartesi duyurulacak.

Cumartesi günü saat 16;00da kelime grubu için şifre ve bulunması gereken Cüzdan Adresi paylaşılacaktır.
Yarışma boyunca sadece panodan / herkesin görebileceği şekilde soru sorabilirsiniz.

Merakla izliyor olacağım.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
Ak AKCHE kara gun icindir!
AKCHE DEX Kelime Bulmaca 10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 16:00'da yine başlayacak! Çözülene kadar sürecek...
Tam 100 Waves + 10,000 AKCHE ödüllü!

Kelimelerin bulunamadığı her gün ekstra +10 Waves ve +1,000 AKCHE cüzdana eklenecek.

* Yarışmaya herkes katılabilir. Bot dahil!
* Yarışma boyunca DM kapalı olacak. Lütfen email veya Telegram da denemeyin!
* Cüzdanın ekran görüntüsü yarışma boyunca paylaşılacak, şeffaf bir şekilde cüzdan adresinden işlemleri takip edebilirsiniz.
* Detaylar Cumartesi duyurulacak.

Cumartesi günü saat 16;00da kelime grubu için şifre ve bulunması gereken Cüzdan Adresi paylaşılacaktır.
Yarışma boyunca sadece panodan / herkesin görebileceği şekilde soru sorabilirsiniz.
member
Activity: 490
Merit: 10
Kaçırdık kaçırmasına ama gerçekten güzel oluşumlar bunlar. Gerçekten tebrik ederim. Böyle istikrarlı çalışmalar ve ilginç reklam kampanyalarımızı ülkemizde görmek gurur verici. Başarılarınızın devamını diliyorum
member
Activity: 756
Merit: 16
Gayet başarılı bir etkinlik olmuş hem eğlenceli hem de kazançlı. Kazanan arkadaşı tebrik ederim eğer forumdaysa.
jr. member
Bulmacanın mantığını anladımda ne kadar saçma bir uygulama olmuş böyle ya. Gerçekten sinir oldum zaten birisi çözmüş ama boş iş bunu söyleyim daha güzel şeyler yapılabilir

Sinir olduğunuz tarafı tam anlayamadık! Çözemediğiniz için mi, başkası sizden önce çözdüğü için mi? Yoksa formata mı?

"Daha güzel şeyler" konusunda önerilerinizi bize DMle veya Twitter dan iletebilirsiniz.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Çok geç gördüm kapanyayı. Pc başında görsem baya bir uğraşırdım heralde. Neyse devamı  gelecekmiş. Mantıklı reklam kampanyası olmuş. Zaten ilk hedefleri yerel yatırımcılardı.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Yarışmayı kaçırmışız reklam için süper bir uygulama olmuş. Çözümü görünce o kadar da  zor olmadığı görünüyor ama ipuçları olmadan çözüm imkansızmış.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Bulmak bayağı meşaketli. Verdiğiniz bir ipucu ile de neredeyse imkansız. Yani en az 3-5 ipucu daha gelmeli ki bulunma imkanı olsun.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Bulmacanın mantığını anladımda ne kadar saçma bir uygulama olmuş böyle ya. Gerçekten sinir oldum zaten birisi çözmüş ama boş iş bunu söyleyim daha güzel şeyler yapılabilir
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
istemeyiz
full member
Activity: 602
Merit: 118
bence gayet güzel tv de boş beleş dizi izleyinceye kadar bulmaca çözeriz. ben uğraşmayı düşünüyorum umarım ödülde ona göre olur. nasip kısmet artık. ama bence gayet güzel reklam olmuş.
full member
Activity: 392
Merit: 107
cevap bulunmus. ama ipucu vererek buldurmuslar. yani yoksa zaten zor is bu gibi kombinasyonlari cozmek. eglenceli seyler bunlar. ayni zamanda guzel bir reklam taktigi. devamini bekleriz
full member
Activity: 366
Merit: 101
Waves Ekibinin hazırladığı bulmaca gibi güzel bir aktivite buda. Hem tanıtım amaçlı reklam anlamı hem de kullanıcıları arasında rasgele bir yarışma. Bu tarz aktiviteleri bence hafta 1-2 tekrarlamak gerekiyor ödülleri farklılaştırarak. Geç gördüm yoksa bir iki deneme yapardım bende Smiley
jr. member
rastgele deneme yapacak bir yazılım geliştirip bu işi 5 saat içerisinde çözecek pek çok yazılımcı mevcuttur ama hiç birinin bahsi geçen tutar için elini / beynini yoracağını düşünmüyorum. azıcık yükleseydiniz ödülü keşke.

Rastgele denemeyle bulunabilir. Cunku kelime gruplarini veriyoruz, sadece siralamasini bulmak gerekiyor.

Ancak, 15 kelimenin farklı dizilme ihtimali sayısı: 1.307.674.368.000!!! (Bir takipcimiz yazdi, biz hesaplamadik...)

Yeni bir bulmaca daha yapilacak: bu kez ipucu olmayacak ve odul miktari da daha fazla olacak.

Cok yakinda Twitter hesabimizdan tarihi ve saati bir kac gun onceden duyurulacak. Katiliminizi bekleriz.

https://twitter.com/DijitalAkche
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
rastgele deneme yapacak bir yazılım geliştirip bu işi 5 saat içerisinde çözecek pek çok yazılımcı mevcuttur ama hiç birinin bahsi geçen tutar için elini / beynini yoracağını düşünmüyorum. azıcık yükleseydiniz ödülü keşke.
jr. member
Merit: 2
https://www.theabyss.com/invite/zmmbh6
adamın biri buldugunu iddia ediyordu cüzdan bos felan diodu yalandır muhtemelen .) bakalım kim bulacak

Butun surecleri ekran goruntuleriyle paylastik.

Güzeldi.

Yakın zamanda fiyata doğrudan etki edecek gelişmeler olacak mı acaba. Çok ucuzladı akche, piyasanın da etkisiyle.
jr. member
adamın biri buldugunu iddia ediyordu cüzdan bos felan diodu yalandır muhtemelen .) bakalım kim bulacak

Butun surecleri ekran goruntuleriyle paylastik.
member
Activity: 700
Merit: 56
acıcık ucundan kaçırdım aga ona yanarım Cheesy aklıma geldi plaka olduğu yer değiştire değiştire denedim adiyaman yerine adıyaman yazmışım ulan ya  Grin Grin
Pages:
Jump to: