Ülke yönetmek için yola çıkıyorsun ağzında küfür, uyuşturucu, cinsellik ve din'den başka birşey yok. Bir kesimde buna hala oy vermeye devam edecek kadar kafası tuaf. 21 yıllık bir partisin hala vaad verecek kadarda cesursun lan vaad veriyorsunda neden yapmadın demezler mi adama. Birde son ayda maşallah bir topraktan petrol fıştırmadı. Onun haricinde yakında ülkemizde uzaylı bulduklarını bile açıklayabilirler. Açılışların sonu yok.
Aynı şekilde yıllardır ilk defa kazanma şansı olan parti içindeki pislikleri temizlemiş değil adam ülkeyi yönetmeye razı millet vekili deniz baykal
adam öldümü öldü ama millete faydası olmayacak bir şekilde hala millet vekili olması tam komediydi. Hele bazı vaadleri ise ayrı komedi neymiş her fakire altın vereceklermiş. Lan iş ver iş milletin işe ihtiyacı var.
Şöyle bakıyorum kötünün iyisine oy vermek zorundayız. Şu ülkede cidden aklı başında bir tane siyasetçi ekip yok sinan oğanı sevmeye başladım ama adaylıktan geldiği partinin tek niyeti suriyelileri göndermek lan ülkede o kadar çok sorun varki suriyeli göndermekten başkasını konuşmuyor.
İktidar adayı parti ysk'ya evrak vermeyi bile geciktiriyor lan o işinden başka ne işin var senin.
Bu seçimde milletin seçme hakkını bir darbe gibi görenlerden tutunda birçok garip tuaf normalde bu açıklamalarla anında istifa ettirilmesi gerken kişiler koltuğunda oturmaya devam ediyor.
Hele diğer taraf iktidara bakıyorsun tam ayrı komedi. Ne yol haritası kalmış durumda nebaşka birşey. Sen bakanları millet vekili yapmak için alakasız bölgelere alakasız kişileri aday gösteriyorsun konu ile alakası olmayan bir bakan gelip alakasız bir konudan ... yı yapacağız diyor. Koca illerde ilçelerde kendi evlatlarından 1. sırada aday gösterecek kimse sanki yok.
Bu seçim bana göre tarih boyunca yapılmış en önemli seçimlerden biri ancak burada sorun ülkeyi yönetende değil vatandaşta. Arkadaş maaşını iktidarın ödediğini sanan bir kesim olabilir mi? Yada cumhurbaşkanı müslüman diye oy veren bir kesim. Bana bunlar o kadar komik geliyorki anlatamam. Arkadaş adamın dini kendine.
Bir ülke düşünün cumhurbaşkanı kendi torunlarının eğitimini yurt dışında verdiriyor
Bir oğlu ise maşallah ülkede hiç yok. Adam babasının cumhurbaşkanı olarak yaşadığı ülkede yaşamıyor.
Diğer bir konu ise deprem ne hızlı unuttuk değilmi.
6'lı masa ise tam bana göre komedi. Arkadaşa ülkeyi bu hale getirenler de oturuyor o masada. iğreniyorum yav.
Bana göre son 20 yılda ne varsa bakılıp yargılanabilmeli ve millet vekilinin genel dokunulmazlığı olmamamalı. Bune lan adam hertürlü suçu rahatlıkla işleyebiliyor.
Millet vekili olmuş adam afrikada madenleri çıkıyor aldığın para belli bu değirmenin su nereden akıyor diyen yok.
Mevcut durumda mecliste imar barışına hayır diyecek çoğunluğu bile bırak azınlık yokmuş. Bu nasıl iş anlamıyorum. Zamanında bu ülkede devamsızlıktan millet vekilliği düşürülen adam var. Oturumların çoğunluğu boş. Bu ne iş anlamıyorum. cidden anlamıyorum. Senin işin o gidip oyunu bile kullanmayacaksan neden vekil oldun demezlermi adama.