- hüdapar, 40.000 kişinin katili pkk'yı doğrudan terör örgütü olarak görüyor, altılı masanın yedinci bacağı hdp ise belediyelerinden finansman sağladı.
- hüdapar ypg'yi kendi bölgesini savunan bir örgüt olarak görmüyor, lütfen ısrar etmeyin, ypg kendi bölgesini savunuyor diyenlerin kim olduğunu söylemeyeceğim.
- hüdapar kendisini terör örgütleriyle meşrulaştırmıyor, millet ittifakı adayının destekçesi ve masanın yedinci bacağı olan hdp'nin kendisini pkk ile meşrulaştırdığını deklare eden onlarca açıklaması var.
bazıları şunu anlamıyor, demokratik zeminde fikir anlamında (beğensek de beğenmeek de düşünce boyutunda) mücadele etmek istiyorsanız sırtınızı terör örgütü pkk'ya yaslayarak veya silahlı terör örgütleriyle işbirliği yaparak siyaset yapamazsınız. yedi bacaklı altılı masa, açık açık "sırtımızı pkk'ya yaslıyoruz" diyenlerle işbirliği yapıyor. tarih, biz bilmem kimin partisiyiz diyenlerin tescilli pkk uzantıları ile işbirliği yaptığını yazıyor...
hüdapar'ı hdp ile bir tutmak için akıl tutulması yaşamak gerekir. hüdapar benim için olsa olsa tkp seviyesinde bir oluşum olur. neyse, ben susayım yine nedim abim konuşsun. https://www.youtube.com/watch?v=c8mqg_jo0y8