Pages:
Author

Topic: 2018 Yılının En İyi ICO Tahminleri - page 2. (Read 3223 times)

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Bu sene ICO ların hepsi zarar yazıyor. girmesen paran daha degerli kaliyor.
Benim uzun vadeli favorim;

"Crycash" - Gamer lara yönelik ilk entegrasyon tabanlı ödül sistemi içeriyor. Crytek tarafından destekleniyor.
member
Activity: 140
Merit: 10
DIW konusunda ümitli olan arkadaşlara sabır diliyorum gerçekten. Proje güzel olabilir fakat nekadar sıkıntılı bir bountysi var yahu. İllet geldi yemin ediyorum projeside batsın bountyside.
Bana göre 2018'in en iyi ıcosu switcheo olacaktır. Bana göre oldu bile zaten
newbie
Activity: 78
Merit: 0
En iyi ico nex deniliyordu. Şu anda herkes quarkchain konuşuyor. Maalesef Türklere ico izni yok quarkchainde. Nex de kura da çıkmadı. İki si de yalan oldu.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
DIW aslında en başta güzel bir hype yakalamıştı ancak dönem olarak zor bir dönemde ICO başladı ve insanlar şunu gördü ki; token satılmıyor. Yani pre-ico'da uzun süre Round 2'de kaldı. Sona kalanlar yakılacaktı en son ne oldu bilmiyorum ama fazla ilgi görmemesi, girmeyi düşünen insanları da soğuttu.
member
Activity: 364
GR
Kesinlikle skyfchain,  realista ve omnitute guzel icolar.  Zaten bencmark  puan ve  topladigi yatirimlardan belli oluyor.  Listeye bunlarida eklerseniz yararli olacaktir. Oyun playformlarida basari sagliyor bu gunlerde onlarida unuymamak lazim.
member
Activity: 210
Bende DIW den oldukça ümitli olanlardandım ama DIW benim ümitlerimi boşa çıkaracak bazı hareketler yapıyor, takımda da sevmediğim kişiler mevcut
full member
Activity: 392
Merit: 101
DIW konusunda ben de ümitliyim, ödül miktarının düşürülmesi ve sürenin uzatılması olumsuz durumlar ama napalım bir sefer girdik kampanyaya sonuna kadar götürmeyi düşünüyorum.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bunların arasında yatırım yapmak için en çok heyecanlandığım NEX dir. Ekip inanılmaz sağlam, neo nun ekibi arkasından ve potansiye çok yüksek olan bir coin. Piyasaya girmesi ile alış yapılması gereken coinlerden biri.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
2017 ICOlar için oldukça verimli geçmişti. 2018 yılının başından itibaren -ayı piyasasının de etkisiyle- pek çok ICO ertelemeye gitti. Bu da toplanan yatırım miktarında önceki seneye göre düşüşe neden olabilir.
Ben imzasına da girmiş olduğum DIW token ICO'sundan ümitliyim. Güvenlik ve gizlilik odaklı vaadettikleriyle güzel bir çıkış yapacağını umuyorum. Ay sonunda ICO'su bitmiş olacak ve borsalara girecek.
jr. member
Activity: 59
telegram bu sene en iyi ico projesi olacak
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Son dönemde tamamlanan icoları istisnalar hariç büyük borsalarsa göremiyoruz. Hacimsiz küçük borsalara giriyorlar genelde.
member
Activity: 224
Merit: 12
telegram icosunu çok merak ediyorum nasıl bir proje olacak tutacakmı ama steemit gibi önümüzde bir örnek var telegram kriptoparacıların olmazsa olmazı bence çok iyi düşünülmüş ve iş yapacak bir proje olarak düşünüyorum.düşünsenize a coininin telegram grubuna katılmak istediğimizde tek yapmamız gereken join tuşuna basmak iken bu proje hayata geçerse join tuşu yerine x miktar telegram coin gönder butonu ile o telegram grubuna girilebilecek.telegramda hesaplar bölümünde cüzdanımız olacak oraya telegram coin yükleyeceğiz ordan harcayacağız ayrıca gruplarda ödül sistemleri geliştirilip attığımız bir mesajı beğenen olursa bize anında telegram coin yollayabilecek bence tutar:))
full member
Activity: 448
Merit: 124
güncel şuandaki durumları ile kıyaslansa çok güzel bir çalışma olabilir aslında hem sonuçları da görülmüş olur.
legendary
Activity: 1554
Daostack, Shivom ve Nex diyorum şimdilik. Yggdrash da var ama buna emin değilim. BUnlar bu yıl sonunda alıp yürüyebilir arkasına da bakmaz muhtemelen.
Dao 81 saniyede hard cap yaptı.
Shivom tam süreyi bilmiyorum ama çok kısa sürdü o da.
Nex de benzer olacak muhtemelen.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Yggdrash bir piyasaya çıksın bakalaım bende iyi bir katlama bekliyorum Yggdrash dan. Bu arada Yggdrash ismini yazmaya üşeniyorum kopyala yapıştır ile yazyorum :d piyasaya çıktıktan sonra acil isim güncellemesi yapmalı.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
En iyisi buydu demenin alemi yok henüz yılın bitmesine daha çok var ve sürekli yeni projeler geliyor bol bol kazanabiliriz ICOlardan en iyisi şu ana kadar CUbe.
member
Activity: 476
Merit: 75
Yggdrash şunun ıcosunu kaçırdığıma üzüldüm çevremden de teyit ettim güvendiğim arkadaşlardan yuklu girenler olmuş baya yuklu hemde ciddi bir fiyat beklentileri var.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
O kadar çok ico var ki araştırma yapmak takip etmek gerçekten çok güç, artı ingilizce bilmek gerekiyor eğer whitepaper ları da okumak istiyorsan, bu yüzden bu tür başlıklar çok faydalı. Crypto dünyasının güzel bir yanı da fırsatların hiç bitmemesi devamlı yeni coinler tokenlar çıkıyor, bu gün için zararda olsan bile ilerde çok güzel karlar elde etmek mümkün. Ama çok kazanmanın yolu her zaman alıp unutmaktan geçiyor. Bu yüzden portfoyü kısa, orta ve uzun vadeli olarak bölümlendirmek en sağlıklısı.
legendary
Activity: 1554
Daostack, Shivom ve Nex diyorum şimdilik. Yggdrash da var ama buna emin değilim. BUnlar bu yıl sonunda alıp yürüyebilir arkasına da bakmaz muhtemelen.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
April 26, 2018, 03:41:30 PM
Neo projesi olan PeerAtlas presale 1 mayısta başlayacakmış. Whitelist şuan acık kayıt yaptırabilirsiniz. https://www.peeratlas.com/

Tokenin kendi sayfasında Türkçe whitepaper bulunmakta. https://www.peeratlas.com/whitepaper_turkish.pdf

Buda whitepaper özetidir.
Mobil cihazlar ve internet, sağlık endüstirisinde çalışan görevlilerin kritik bilgilere
erişimini değiştirmiştir. Abonelik bazlı çevrim içi kaynaklar artık doktorların hastaları
tedavi edebilmesi için en iyi bilgileri içermektedir. Büyük yayınevleri, bu değerli
içerikten para kazanmaktadır. Hakem(uzman doktor) incelemesinden geçmiş bilgiler
içeren açık kaynak çevrimiçi bir tıbbi ansiklopedinin tüm dünyaya ücretsiz olarak açık
olmasını öneriyoruz. ATLAS tokenleri, tıbbi uzmanlar için faydalı makale ve
algoritmaları oluşturan kişileri ödüllendirmek için; NEO blockchain üzerine kayıtlı
NEP-5 token algoritmasını (standartlarını) kullanacaktır. ATLAS tokenleri ayrıca
doktorlar ve diğer uzmanlara, CME* kredileri kazandırır ve bu şekilde, PeerAtlas,
satma, reklam verme veya abonelikle erişimi kısıtlama gibi işlemler yapmadan ödeme
yapılan uzmanlar tarafından oluşturulmuş yüksek kalitede bir tıbbi kaynak sunabilir.

Üzerinde cok konuşmaya gerek varmı bilmiyorum zaten benim gibi NEO projelerini takip edenlerin beklediği bir projeydi. 
https://www.trackico.io/ico/peeratlas/
https://icodrops.com/peeratlas/
Pages:
Jump to: