Taraftarlar olarak mükemmellikten aşağı her şeyden enfret ediyoruz ve çok çabuk ayaklanıyoruz, bu yüzden çok başarılı bir takım galatasaray. Fakat bu kadarda değil, hemen okan buruk istifalar başlamış her yerde falan, tamam okanın seçimleri yüzünden kaybettik falan ama sahada bulunan 11 tane adamda bir zahmet 3 farkı koruyabilsinler, ve ne oyuncular ne teknik heyet ne yönetim tek maçtanda harcamayalım hemen. Ok çok kötü bir beraberlik, 3-0dan berabereye gelmeye çok kötü oldu tamam, evinde kasımpaşayla oynarken 3-0dan puan vermemen lazım kabul. Ama tek maç bu ya, zaten herkesin üstündeyiz puan olarak, avrupa iyi başladı, hadi çok istedin şuan okanı yolladın, kim gelecek okandan daha iyi, gelen alışacak vs falan derken gayet iyi gidiyoruz şuan bozmanın anlamı yok. Tamam sene başında ŞL gidince bende okan istifa dedim, belki tam o an kovulsa anlarım ama şuan artık 7de7 ile devam etmiş ondan sonra, 8. maçtada küçük bir iş kazası olmuş, çokta üstelemenin anlamı yok, rotasyon yaparken bir kaza bu yani. Bundan sonra hala çatır çatır yenmeye devam edersek sorun yok, BJK ile maç yakın, onu alırsak ondan sonra önümüz çok açık, çok kafaya takmayalım bu maçı.
Genel olarak bütün takım taraftarlarında aşırı bir sabırsızlık var. Bu büyük takımlarda elbette daha fazla çünkü rekabetten dolayı başarının anında gelmesini bekliyorlar. Bu oyun makine yapımı değil ki birtakım değişiklikler yapınca hemen sonuç alasın. Galatasaray’ın 3-0’dan maçı vermesi kabul edilemez bir durum ve Okan Buruk kadar oyuncuların da bunda etkisi büyük. Galatasaray’da Osimhen’in oyundan çıkmasının bütün dengeleri bozduğunu düşünüyorum ancak Galatasaray tek bir oyuncuya bağlı bir taktik anlayışına sahip değil. Bu durumda Okan Buruk’un takımı geriye yaslaması maçın kaderini değiştirdi. Taraftarların sabırsızlığı ise takımlara riskli kararlar aldırabiliyor. Daha ligin henüz başındayız ve ağır eleştiriler için çok erken olduğunu düşünüyorum.