Biz sahaya dönelim. Galatasaray hep bu şekilde kazanabilecek mi? Hayır. Geçen sene çok ekstrem bir durumdu bu sene aynı puanlara gelinmesi beklenmesin. Önümüzdeki 2-3 ay içinde hem yoğun hem zor fikstürün tadına bakacaklar ve puan durumu çok farklı bir şekle gelecek.
Umarım haklı çıkarsınız hocam 3 büyüklerin kadro kalitesi ile diğer takımlar arasında çok fazla fark var bu tür maçlarda kollanmaları onlar için devasa bir avantaj getiriyor.Örneğin ligdeki en iyi iki santraforda Galatasaray'da onların gününde olmadığı maç sayısı zaten çok az oluyor o maçlarda da hakemler yardım ederse yine geçtiğimiz sezon ki puanlara ulaşabilirler.
Daha dün doktor dövenler hakkında sesi çıkmayan sözde adalet bakanı fanatik gsli sarhoş aktroll muhabirimsi hak ettiğini aldığı zaman hemen çıkıp açıklama yapıyor. Bu rezillikler yıllarca unutulmayacak.
Bu olayda benim çok dikkatimi çekti öncelikle muhabirlerin artık iyice holigan olması spor basının da geldiği içler acısı hali bizlere gösteriyor ben yine de hiçbir şiddet olayını desteklemiyorum ondan dolayı muhabir hak ettiğini aldı diyemem ancak senin de söylediğin gibi
-Doktorlar ağır bir şekilde darp edilirken adli kontrol şartıyla serbest bırakan mahkemeler Ali Koç tartaklanırken sahanın ortasında itilirken serbest bırakan mahkemeler neden şimdi tutuklama kararı aldı.Adalet bakanı neden bu olay hakkında konuşma ihtiyacı hissetti
Sahanın içinde kalmak gerçekten artık çok zor.