Pages:
Author

Topic: 6ay içinde 10x 20x yapabilecek ALTcoinler - page 15. (Read 55918 times)

newbie
Activity: 10
Merit: 0
Te-Food - $TFD

Portföyümde başka coinler de var benzer beklentilerim olan ama tavsiyeyi gönül rahatlığı ile sadece buna veririm. Lütfen inceleyin. Hayal coinlerden sonra vaha gibi gelecektir bu size.
member
Activity: 100
Merit: 10
Hacim olarak borsanın ilk 25 ini oluşturan coinlerden x10 hedefi olan arkadaşlar var bunlar x10 yaparsa diğerlerinin x50 yapması şaşırtıcı olmaz gerçekçi olalım lütfen
member
Activity: 196
İco döneminde hardcap yapıp mükemmel bir ekip ve projesi olan tradove bbc coin geçen haftadan bu yana %50 den fazla kar bıraktı 6 aya x11 bekliyorum şuan için sadece hitbtc de işlem görüyor  Cool
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
altcoinler derken reel hayatta da coinlere yatırım yapmayı da düşünebilirsiniz hocam bence mesela tarım gıdaları son bir kaç aydır efsane bir yükselil içerisinde  Grin
member
Activity: 252
Merit: 11
bak bamyayı il çıkaran adam 11 liradan kilosunu satıyo maliyeti 1 lira. bak 11 x yaptı. hatta bazı uyanık tüccarlar 2 liradan alıp 12 liraya hale döküyo bak buda 6 x yaptı .
şu mesajdan anlamanız gerekeni anlayın gerisi kolay
Smiley
sr. member
Activity: 546
Ripple dan hala x10 bekleyen arkadaşları gördükçe forumdan soğuyorum iyiki bi pump görüp x2-3 bıraktı
Bbc diyorum 1 haftada x2 yaptı diyorum zehri verip usulce uzaklaşıyorum  Grin
newbie
Activity: 163
ben de genelde bilindik en popüler coinlere yatırım yapıyorum aradığım şey önce güven uzun vadede kazanmak benim için yeterli olacaktır
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
yaklasık önümğüzdeki 2-3 ay için 10x gördüğüm xbtx bdtx innova insane gobyte ve smartcash ti cok rahat bu noktalara dokunur diyorum daha doğrusu coğu masternode coin  bakarsanız grafikte döngülerini tamamlamıs ve yeni döngüye baslmaaktadır buda 2-3 ay içinde gerçekleşek gibi
full member
Activity: 756
Merit: 104
Sağlam olupta dip yapmış bir proje yada sağlam bir ico için 10x beklenebilir. Ben şimdilik bu kriterlerde bir şey bulamadım ama en azından neyi aradığımı özelliklerini biliyorum. Ico yatırımı için ekibin önceki işleri bence çok önemli ayrıca menşei de ayrı öenm taşıyor.
member
Activity: 238
aslında saglam takibi yapılsa ne bileyim sürkli güncel bilgiler takip edilse bulması cok zor degil en son pundix x6 yaptı aslında bagırabagıra geldi de ben okuyamadım. Sad
full member
Activity: 588
Merit: 125
İşte onları bulabilsek var ya zengin oluruz ben sıkıldım artık aynı coinlerden o yüzden değişik adı sanı duyulmamış coinlerden almak istiyorum bu aralar bulursam hayırlısıyla
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Şu sıralar deli gibi araştırıyorum böyle yüksek kazanç getirecek coinleri, sizlerede tavsiyem bu konuda iyi olan varsa boğa sezonuna girmeden önceki son şanslar olabilir. Kaos ortamındayken belirsizlikler göze o kadar fazla batmıyor ama işler iyiye gittiği zaman böyle yüksek kazançlar elde etmek çok daha zor olacaktır.
full member
Activity: 602
Merit: 118
bende yatırım yapcaksam illaki coin almaya özen gösteriyorum. tokenler için genelde airdrop kolluyorum yada bounty. hayatımda 2 tokene yatırım yaptım birisi ncash onuda geçenlerde sattım gitti. şuan elimde yüklü halde qlink var onuda neo tabanlı diye tutuyorum. bakalım nerelere gidecek. bu işin başı sabır hele ki bu gelen boğa sezonu ise ciddi kazançlar elde edilebilir.
newbie
Activity: 150
pundix ve grs diyorum ben de
sr. member
Activity: 686
Benim en güvendiklerim arasında pundix ve neblio var şuaralar, pundix özellikle çok düşük ve uygulaması var olan bir proje, düzgün bikaç haberle 3-5e katlaması çok rahat bişekilde olucaktır diye düşünüyorum bekleyelim bakalım.
newbie
Activity: 196
Ben genelde bilindik coinlere yatırım yapan biriyim. Yani kendini kanıtlamış ve hala gelecek vaad eden. Daha garanti ve küçük karlı yatırımlar oluyor. Son zamanlarda flixxe yatırım yaptım. Okuduklarıma göre yükselmesi çok olası duruyor araştırmanızı tavsiye ederim
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
hocam musicoin, unbreakable, maggi, legends falan alınabilir bence, ya 10-20-100x yapar ya da bittrex delist eder. Ama önce bir çıkartır ath yaptırır sonra kitler gibi geliyor bana  Wink
full member
Activity: 476
Merit: 100
Unify denmıs ama unıfy 10 kat vs yaptıgında burdakı ınsanlar kazanmadı, burdakı ınsanlar o katlamaları yaptıktan sonra aldı kı onlardan bırı zamanında bendım, sonra bıkac ay bekledıkten sonra nerdeyse hıc kar etmeden sattım. Mıllete waves unıfy gıbı bır halt kazandırmayan coınlerı aldıranlara selam olsun tekrar, mıllete guvenıp alma sacmalıgını yapan bızler de akıllanmıs olduk:)

Meritim olsaydıda atsaydım.Eline sağlık katılıyorum
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
bence bunardan bir tanesi effect.ai olabilir, ben nedense umutluyum bu koinden, çok güzel şeyler olabilir gelecekte
full member
Activity: 280
Merit: 102
bu tip koinlerinin bir adı var : kumar konini,

yani bunlara yaturım yapmak kumarla eş değer statüde dir, daha sağlam 1-2 x yapacak koinlere yönelmenizi tavsiye ediyorum
Pages:
Jump to: