Pages:
Author

Topic: Airdrop Nedir ? Nasıl yapılır ? Tokenler Nasıl Satılır ? - page 2. (Read 5948 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 2
airdropların pek bi getirisi kalmadı ya da ben bulamıyorum. 2-3 dolar gelince iyi vermiş diyorum. satma konusunda acele etmemek en iyisi borsa girişleri 2 doları 7-8 dolar bandına çıkarabiliyor. Emeğiniz için teşekkürler hocam.
newbie
Activity: 66
Merit: 0
Piyasanın düşmesiyle gelen airdroplarda çöp denilecek paralara düştü.
newbie
Activity: 30
bir ton coin geldi ama hiç birisi adam akıllı para etmiyor çoğu borsaya bile giremedi
newbie
Activity: 50
bencede uzun vadeli elde tutma sonunda edilecek kar kısa vadeli bakıştan üstün.

Tabi herkes kısa sürede para kazanmak istiyor fakat görüldüğü gibi bu pek mümkün değil
Herkes bir ümit katılalım köşeyi dönelim diyor ama işin içine girince öyle olmadığı anlaşılıyor
Ve katıldım gelmedi, 3 kuruş verdiler, değmez diyor
Farklı alanlarda daha çok kazanan için değmez fakat sermayesiz yatırım yapmak isteyenler deneyebilir
Dediğim gibi en fazla zaman kaybeder
newbie
Ayrıca marketcap değeri arttıkça bu bütün aridroplara yansıyacaktır
2016-2017 marketcap değerleri arasında çok büyük fark var.
Zaman geçtikçe bu fark daha artacak.
Market değeri büyüdükçe bu elinize bulunan her şeye yansıyacaktır.

Kısacası vakit buldukça airdroplara katılın ve köşeye atın. 2-3 sene sonra bakın.
Hepsi 0 ise birşey kaybetmiş olmazsını sadece vakit kaybetmiş olursunuz
Fakat bol sıfırlı bir cüzdan ile karşılaşırsanız Smiley
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
bencede uzun vadeli elde tutma sonunda edilecek kar kısa vadeli bakıştan üstün.
newbie
Airdrop kısa vade düşünenler için pek ümit vermeyecektir
Bir iki haftada para kazanayım derseniz yanılırsınız.
Bence airdroplara katılırken uzun vadeli düşünün.
Altın yatırımı gibi, at kenara kalsın. 2-3 sene sonra bak ne olmuş ne bitmiş
Hepsi değer kazanmayacaktır fakat kazananlar ise işinizi görecektir

Güncel Airdroplar İçin Beklerim: http://t.me/airdropblog
newbie
Activity: 16
matemask olmadan etherdeltada işlem yapamazmıyız ?
yani matemask zorunlulukmudur?
newbie
Activity: 5
Konu anlatımı için teşekkürler.beklemede olan sürüyle varmış...bende aval aval bakıyordum...
şimdi bunların hepsi şu anda çöp mü peki Cheesy
biri de onu söylese ....yada daha gelen yok mu...bunlar delta da hangi cüzdan adresini girsen görünüyor.iyi ce kafam karıştı

https://i.hizliresim.com/QV0RJg.png
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
Airdroplarla ugrasan arkadaşlara tavsiyem ethwallet haricinde, wawes wallet ve eidoo wallet hesaplarıda açsınlar.
member
Activity: 196
Merit: 11
Airdrop tanıtım için ücretsiz token dağıtmadır. dağıtılan tokenler piyasadaki yatırımcıların portföyüne girer, ismi telaffuz edilmeye başlar. Tanınma ve reklam için iyi düşünülmüş reklam yöntemidir.
member
Activity: 532
Merit: 12
bu airdrop olayında daha yeniyim, şimdi istenen ethereum veya başka bir coin adresine poloniex vb. sitelerde bulunan walletlarımızı yazsak olur mu yoksa illa blockchain.info gibi şahsi cüzdan adresimizi mi girmemiz gerekiyor.

borsa adresi verirsen alamazsın mutlaka cüzdan adresi lazım . myetherwallet kullanışlı onu aç iyi olur. sakın borsa adresi verme yoksa gelen tokenlere sadece bakarsın satamazsın...
member
Activity: 217
Merit: 10
Elinize sağlık, dünyada en kıymetli şey zaman. Katkılarınızın devamını bekliyoruz. Forumun global kısmına da göz atın, ordada airdrop başlığı bulunmaktadır. Yeni başlayanlar muhakkak faydalansın.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Bu güne kadar en detaylı anlatıma sahip airdrop nedir? İşte airdroptan gelen tokenler nerede tutulur nasıl saklanır vb sorulara en güzel cevap bu konuda. Konuyu paylaşmaktan çekinmiyorum bilginize.
newbie
Activity: 29
Çevremdeki herkese tek tek anlatmaktansa sorana linki gönderiyorum. Elinize, emeğinize sağlık.
jr. member
Activity: 126
Merit: 4
Size  AIRDROP olarak tek önerim BITCORE BTX olacaktir her Pazartesi günleri sitenin cüzdaninda bulundurdugun BTX coinun 6%ni veriyor. yani 10000$ bulunduran kisi haftada 600$ ayda 2400$ rahat para kazanabiliyor Wink ufaktan baslayin firsat buldukca BTX hafif düsüse gecince Exchancelerden Hitbtc gibi stoklamaya bakin ve Coinomi walletina gönderin.

Bende geçen günlerde bit-z de gezinirken gördüm. Twitterdan takip ettim adamlar türk borsalarından birine girmek için baya bi çaba sarfediyorlar, sanıyorlarki türk borsaları yabancı borsalar gibi kurumsal Cheesy Biraz araştırma yapcam bakalım.
newbie
Activity: 8
Size  AIRDROP olarak tek önerim BITCORE BTX olacaktir her Pazartesi günleri sitenin cüzdaninda bulundurdugun BTX coinun 6%ni veriyor. yani 10000$ bulunduran kisi haftada 600$ ayda 2400$ rahat para kazanabiliyor Wink ufaktan baslayin firsat buldukca BTX hafif düsüse gecince Exchancelerden Hitbtc gibi stoklamaya bakin ve Coinomi walletina gönderin.
newbie
Activity: 35
Son zamanlarda ben de airdroplarla ilgileniyorum sürekli, bu başlık çok faydalı olmuş. Teşekkürler emeğiniz için.
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
Airdrop siteleri işime yarayacak , teşekürler
member
Activity: 364
Merit: 10
Güzel bir emek harcamışsınız gerçekten bunun için çok teşekkür ederim. Airdroplar sayesinde bir aralar güzel paralar kazandık fakat bu saatten sonra ne kadar kazanç sağlayabiliriz muamma.
Pages:
Jump to: