Pages:
Author

Topic: Airdrop Nedir ? Nasıl yapılır ? Tokenler Nasıl Satılır ? - page 7. (Read 5948 times)

newbie
Activity: 35
Merit: 0
Çok faydalı bir yazı olmuş teşekkürler, izninizle twitter'da paylaşacağım
newbie
Activity: 35
Bende yeni başlayanlara birkaç bilgi vereyim, benim yaptığım hataları yapmasınlar  Grin

Rank demek, üyelik seviyeniz oluyor. Member, Jr. Member vs. şeklinde yazmalısınız.

Profilinize girip adres satırındaki linki kopyalayınca profil linkinizi vermiş olmuyorsunuz. Ben şu ekranda (https://bitcointalk.org/index.php?action=mlist;sa=search) üyelik adımı aratıp, tıklayıp çıkan sayfadaki adres satırını kopyalayıp buldum. Belki daha kolay bir yolu vardır ama linkte kullanıcı adınız yazmalı, boş link yollamayın benim gibi.

Üyelik ID niz, kullanıcı adınız değil. Profile tıklayın. Soldan Forum Profile Information a tıklayın. Adres satırında alttaki gibi koyu yazan sayılar ID niz oluyor.
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=12345;sa=forumProfile

Ben de niye hiç gelmiyor diyorum, özellikle User Id kısmını hep kullanıcı adı mı yazmıştım. Teşekkürler bilgi için
full member
Activity: 154
Merit: 100
guzel bir konu olmus aciklayaci resimlerlede daha kolay hale getirilmis. tesekkurler airdrop girerken dikkali olmanizi tavsiye ederim arkadaslar private keylerinizi caldirmayin derim. linklere tiklamayin kendiniz adres cubugunuza adresi yazaak cuzdaniniza girin. air droplarda linklere tiklamayin kisisel bilgilerinizi vermeyin ve ayri bir cuzdan acarak o adresi kullanin daha guvenli olur.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
yeni başlayanlar için eğitici bir konu olmuş. airdrop olayı bu olayın en kolay ama anlaışması da bi o kadar zor. bu insanlar bu tokenleri neden ücretsiz dağıtıyor? amaçlarını anlamak cidden zor ama bir planları var
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Valla cok detaylı bir konu olmuş teşşekürler emegine saglık airdrop diyip geçmeyin arada bi doldurun o tokenler güzel paralar edebiliyor nadiren şanş işi Smiley
sr. member
Activity: 980
Merit: 276
$CYBERCASH METAVERSE
Site sahibi olarak bizzat söyleyebilirim ki çalışıyor Smiley

www.airdroptakibi.com

Ayrıca 24 saat nasıl aktif kalabildiğini çözemediğim de bir chat bölümümüz var.

Hocam özür dilerim. Www eklemeyince siteniz çalışmıyor. Sitenizi editleyerek ana konuya ekliyorum.

Sorun değil, öyleymiş gerçekten. Bu sayfada görünce düzelttim hemen. Teşekkürler.
newbie
Activity: 38
Airdrop lara katılırken private key lerinizi yazmamaya özen gösterin.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Bundan böyle sadece icosu olan airdroplar değer kazanabilir diye düşünüyorum.Ebtcnin gazıyla bazıları arttı ama ortalık duruldu gibi.
full member
Activity: 126
Dün başladım airdroplara katılmaya bugünü de sayarsak 25 civarı airdropa katıldım ama 1 tane bile gelen bir şey yok form kısımlarını doğru yaptığıma emin oldugum halde .
Coinler belli bir süre sonra mı geliyor yoksa formlar kapandıktan sonra mı bilgisi olan varmı .

Hepsinin kendine has dağıtım politikası oluyor, kimisi dağıtımı belirli bir tarihte başlatıyor, kimisi ICO tamamlandıktan sonra, kimisi hemen gönderiyor, belli olmuyor yani.
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice

www.airdroptakibi.com

Hocam özür dilerim. Www eklemeyince siteniz çalışmıyor. Sitenizi editleyerek ana konuya ekliyorum.
member
Activity: 378
Merit: 20
Elinize sağlık çok açıklayıcı , güzel bir anlayım olmuş. Bende mew de cüzdan oluştururken çok zorlanmıştım. Bilmeyenler için çok faydalı..
sr. member
Merit: 250
Piyasadan haberi olmayanlar için ve yeni başlayan arkadaşlar için gayet güzel ve yerinde paylaşım olmuş elinize sağlık. Birde airdroplara katılan arkadaşlar için deltabalances adlı siteyi öneririm orda hangi token ne kadar ediyor falan gösteriyor diye biliyorum. Birde en son türk bir arkadaş buna benzer bir site yapmıştı ismini hatırlayamadım konularda mevcut biraz araştırma sonucu elde edebileceğiniz bilgiler bunlar. Herkese başarılar.
Dostum kriptotakip.com diye bir site var onu diyor olabilirsin gayet güzel bir site olduğunu düşünüyorum airdropları güzel bir şekilde toplayıp yayınlayan bir site tavsiye ederim.
full member
Activity: 196
DIWtoken.com
Piyasadan haberi olmayanlar için ve yeni başlayan arkadaşlar için gayet güzel ve yerinde paylaşım olmuş elinize sağlık. Birde airdroplara katılan arkadaşlar için deltabalances adlı siteyi öneririm orda hangi token ne kadar ediyor falan gösteriyor diye biliyorum. Birde en son türk bir arkadaş buna benzer bir site yapmıştı ismini hatırlayamadım konularda mevcut biraz araştırma sonucu elde edebileceğiniz bilgiler bunlar. Herkese başarılar.
sr. member
Merit: 250
Airdrop bir yaşam biçimidir Smiley bu crypto para piyasasında airdrop olsa da reel yaşamımızda beleşçiliktir.Nerede beleş varsa oraya giden insanlar olduğumuz için airdroptan gelen 3 5 kuruş bir işe yaramasa da çok güzel geliyor Smiley
member
Activity: 205
Merit: 10
Coming Soon
Benim anlayamadığım husus şu, bu yatan tokenlerı tek tek elle manuel olarak mı eklemeliyiz. Mesela diyelim ki ben geçen hafta XYZ diye bir tokena başvurdum. Bu token bir hafta sonra yattı diyelim, ben bunu nereden, nasıl bulacağım.
newbie
Activity: 26

www.airdroptakibi.com

siteyi kullanan birsi olarak, sizi taktir ve tebrik etmek isterim. Chat bölümüne gelince orası ayrı bir dünya sanırım  Grin
sr. member
Activity: 980
Merit: 276
$CYBERCASH METAVERSE

www.airdroptakibi.com

full member
Activity: 392
airdroptakibi.com adresinden takip edebilirsiniz. Çok iyi açıklanıyor hepsi. Satışı genelde EtherDelta üzerinden yapılır. İlk orada piyasaya çıkıyorlar. Deltabalances.github.io üerinden elinizdeki tokenlar ne kadar para ediyor rahat bir şekilde takip edebilirsiniz.

airdroptakibi.com Maalesef bu site artık çalışmıyor.

çalışıyor kardeş yanlışın var şuan onlineım, bekleriz  Grin
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
airdroptakibi.com adresinden takip edebilirsiniz. Çok iyi açıklanıyor hepsi. Satışı genelde EtherDelta üzerinden yapılır. İlk orada piyasaya çıkıyorlar. Deltabalances.github.io üerinden elinizdeki tokenlar ne kadar para ediyor rahat bir şekilde takip edebilirsiniz.

airdroptakibi.com Maalesef bu site artık çalışmıyor.

Nasıl çalışmıyor site hala aktif ve gerçektende sürekli olarak güncel airdroplar'ın paylaşımları yapılıyor. Ayrıca yeni başlayanlar için çok güzel bilgiler mevcuttur.Nasıl hesap açılır,nasıl satış yapılır vs gibi. Airdroptakibi.com takipde kalın bence!.
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
Elinize sağlık. Benim gibi yeni olanlar için bilgilendirici olmuş.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Pages:
Jump to: