Pages:
Author

Topic: Airdrop Nedir ? Nasıl yapılır ? Tokenler Nasıl Satılır ? - page 4. (Read 5948 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
Arkadaşlar konuyu açalı çokta zaman olmadı lakin şimdiye dek airdroplar sayesinde 10 K tl kazancım olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Eskisi kadar kazandırmıyor artık ama yine de ayda bir airdroptan token gelse yine 0.1 eth edeni çıkabiliyor. Rebl airdropu ile yakın zamanda bunu gördük. Airdrop takibinde hala bişeyler çıkabilir. Özellikle öğrenci arkadaşlar için airdroplar hala bulunmaz fırsattır. Eth airdropları şimdilik zor olsa da yakın vadede neo ve waves airdropları yükseliş gösterebilir.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Airdroplar artık doğru düzgün para kazandırmıyor, eskiden miş hocam dönemler, bedava koin dağıttıkları şimdi kimse kimseye o kadar kolay para vermiyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Airdrop çok güzel de giderek istekleri artıyor, kaç yere kayıt ol yorum yaz derken bir de beğenmiyorlar mı ayar oluyorum, çok az kayıt isteyenlerine katılıyorum bazen ama halen gelen giden yok, bedava reklam yapıyorlar sayemizde bari yolla. Konuyu da yukarı çekmiş olduk, güzel bilgilendirme var.
member
Activity: 700
Merit: 56
Güzel anlatmışsın hocam ağzına sağlık aradığım şey buydu
member
Activity: 434
Merit: 14
Son zamanlarda ben de özellikle bu airdrop konusuyla ilgilenmeye başladım. Çok kazananlar olduğunu duyuyorum. Ama bu işin çok zaman aldığının da farkındayım. Forumda ve gruplarda paylaşılanlardan denk gelenlerin imza ve telegramına katılacağım.
member
Activity: 336
Merit: 11
Arkadaşlar vakti olanlar için airdrop çok önemli. Çünkü basit ekonomiyle kar hesabı yaparken gideri çıkarırsın. Burada gideriniz olmayacağı için kazandığınızın tamamı kar.
jr. member
Activity: 34
Merit: 1
Çok güzel olmuş. Yeni başlayanlar için umut olacak.
member
Activity: 168
Merit: 10
kardeşim emeğine biz yeniler için yol gösterici olacak bilmeyen anlmayan çok kişi var
full member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
Airdrop kaçırılmaması gerekn bir konu bence çoğu arkadaş airdrop işi bitti diyor ama nadirde olsa kazandıran coinler çıkabiliyor arasından. en fazla 5 dakikanızı alıyor forum doldurmak
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Airdrop vakti olan herkesin ilgilenmesi gereken bir başlık konusu. Eş geçmemek lazım. Başlık içeriği bilgi dolu teşekkür ederim. Yalnız ben satmayıp bekleme taraftarıyım. Çoğu değerlenmez ama yüzde 20 si değerlense ilk baştaki satış rakamının üzerinde getirir.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Ellerinize sağlık.
member
Activity: 98
Merit: 11
BELUGA PAY. Complete Mobile Point of Sale System
Güzel bilgi. Paylaşım için teşekkürler bilgilendirici olmuş. Elinize sağlık.
jr. member
Activity: 166
Merit: 5
Dün başladım airdroplara katılmaya bugünü de sayarsak 25 civarı airdropa katıldım ama 1 tane bile gelen bir şey yok form kısımlarını doğru yaptığıma emin oldugum halde .
Coinler belli bir süre sonra mı geliyor yoksa formlar kapandıktan sonra mı bilgisi olan varmı .
Sanırım hepsi farklı tarihlerde gönderim yapıyor bazıları anında bazıları ico bitince.
member
Activity: 84
airdrop guzel ıs fakat ıslem surelerıını yavaslatıp bekledıgınız karı elde etmenızın onune gecıyorlar, baska yolları da var zaten bunu yapanlar varsa onlar anladı simdi  Cheesy
full member
Activity: 420
Merit: 100
Airdrop zaman kaybından başka bir şey değildir bana göre bpşu boşuna bir çöpe katılmaktır yazıktır günahtır uğraşmayın hele airdrop coinini sonra borsadan parayla almayın
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Hocam insanlar bilmeden sürekli konu açacak yine airdrop soruları havada uçuşacak bu konu münkün olduğunca yukarıda kalmalı bence.
Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş yeni arkadaşlar için
newbie
Activity: 9
Merit: 0
Teşekkürler Ama ben foruma yeni üye oldum member yazmıyor bende . Bundan dolayı token gelme şansı düşüyor mu nasıl oluyor ?
member
Activity: 238
airdroplardan gelenleri zula yapın satmayın çöp olursa olsun pumplandımı da hepsinin zararını çıkarıo örnek blue.
full member
Activity: 364
Merit: 102
bir zamanlar airdrop vardoı Cheesy ne çılgınlıktı ama ya çok güzel paralar bıraktı hakkını yememek lazım şuan fos ama birşey gelmiyor gelse de oara etmiyor buna harcanak zamanla bpountylere girilse daha verimli geçeceği kanaatindeyim
member
Activity: 112
Ben airdrop işine başlayalı 1 ay filan oldu denk geldiklerimin hepsine katıldım.Scam dediğiniz proje bile çok kazandırabilir ne olacağı hiç belli olmaz.Elimde yaklaşık 15 token var.Şuan birisi 300 tl filan diğeride 60 tl.Gerisi toplasan 20 tl anca eder.Satmayı düşünmüyorum ilerde pişman olmamak için.Sizede önerim boş vaktiniz varsa katılın size bir zararı olmaz.
Pages:
Jump to: