Pages:
Author

Topic: Airdrop Nedir ? Nasıl yapılır ? Tokenler Nasıl Satılır ? - page 8. (Read 5948 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
airdroptakibi.com adresinden takip edebilirsiniz. Çok iyi açıklanıyor hepsi. Satışı genelde EtherDelta üzerinden yapılır. İlk orada piyasaya çıkıyorlar. Deltabalances.github.io üerinden elinizdeki tokenlar ne kadar para ediyor rahat bir şekilde takip edebilirsiniz.

airdroptakibi.com Maalesef bu site artık çalışmıyor.
full member
Activity: 238
Merit: 105
airdroptakibi.com adresinden takip edebilirsiniz. Çok iyi açıklanıyor hepsi. Satışı genelde EtherDelta üzerinden yapılır. İlk orada piyasaya çıkıyorlar. Deltabalances.github.io üerinden elinizdeki tokenlar ne kadar para ediyor rahat bir şekilde takip edebilirsiniz.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Dün başladım airdroplara katılmaya bugünü de sayarsak 25 civarı airdropa katıldım ama 1 tane bile gelen bir şey yok form kısımlarını doğru yaptığıma emin oldugum halde .
Coinler belli bir süre sonra mı geliyor yoksa formlar kapandıktan sonra mı bilgisi olan varmı .

Formlar kapandıktan sonra dağıtım başlıyor. Çok hızlı dağıtım yapanlarda var. Bekletenlerde hiç göndermeyenlerde.
newbie
Activity: 8
Merit: 0
Elinize sağlık. Benim gibi yeni olanlar için bilgilendirici olmuş.
member
Activity: 83
Merit: 10
Elinize sağlık. Derli toplu bir anlatım olmuş. Airdroplara katıldığınız zaman, başarılı olabileceğini hissettiğiniz tokenlere daha etherdeltada listelenmeden kontrat adresi ile ulaşıp alım satım yapabiliyorsunuz. İlk başlarda yakalayabilirseniz avantajlı alımlar yapılabiliyor.
full member
Activity: 182
Merit: 100
ether blue, btc red ,ibtc,ietherum,etherum red böyle gidiyor liste bende...ether blue bi ara 10.000 adeti 200 doları gördü..acaba tekrar görür ya da ileride yükselir mi diye satmadım..bi de gittim web sitelerine yol haritası yayınlamışlar..

ikilemdeyim artar mı artmaz mı EBTC gibi olurda kafamı duvara vururmuyum..ne dersiniz arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bi yardım edin
Hocam şimdi birisi diyecek sat birisi diyecek bekle senin kafandaki sorunun cevabını net olarak belirleyemeyeceksin o yüzden. En iyis sen nasıl yapmak istiyorsan öyle yap. Senin yerinde olsam ben satarım sana sat demiyorum sadece senin yerime kendimi koydum bu düşünceyi söylüorum. Sonuçta havadan gelen bir para var ve hiç yatırım yapmadan gelen para gayet güzel. Sattıktan sonra yükselirse de dert etme düşersede Smiley
member
Activity: 148
ether blue, btc red ,ibtc,ietherum,etherum red böyle gidiyor liste bende...ether blue bi ara 10.000 adeti 200 doları gördü..acaba tekrar görür ya da ileride yükselir mi diye satmadım..bi de gittim web sitelerine yol haritası yayınlamışlar..

ikilemdeyim artar mı artmaz mı EBTC gibi olurda kafamı duvara vururmuyum..ne dersiniz arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bi yardım edin
member
Activity: 116
Merit: 13
Sürekli araştırmacı
Teşekkürler yeni başlayanlar için yol gösterici bilgiler.
member
Activity: 115
Dün başladım airdroplara katılmaya bugünü de sayarsak 25 civarı airdropa katıldım ama 1 tane bile gelen bir şey yok form kısımlarını doğru yaptığıma emin oldugum halde .
Coinler belli bir süre sonra mı geliyor yoksa formlar kapandıktan sonra mı bilgisi olan varmı .
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Bu furya yavaş yavaş kayboluyor eskiden kazandırıyordu 3-5 bişey şuan herkes biliyor ve 2-3 hesapla kayıt olma derdinde. Bence al-sat yaparak daha çok kazanırsınız. Ethereum adresim şuan çöp coin dolu yaklaşık 20 tane falan var Cheesy

İlk zamanlardaki gelen tokenler ciddi projeleri vardı ve iyi paralar kazandırmıştı. şimdilerde gelen tokenler ise sadece çöp borsaya giriyim iki gün yükseltip sonrasından Dev'ler ellerindeki satıp kaçıp gidiyorlar. Ayrıca evet dediğin gibi çoğu insan multi yapma derdinde. Hayır multisini yapacaksa yapsın ama kalktıpda başkasını telegramını , twitter adresini ekliyor. Sende airdrop'a katıldığında ya ona gidiyor yada Dev spam diye iki adresede göndermiyor. Multi yapan arkadaşlar forumlarda,chatlerde yok 20 adresle katıldım şu kadar geldi şu kadara sattım dediği içinde yeni katılan ergenler oooo hemen atlıyor. Bende yapacağım diyor ve seninde emeğini çalıyor. Ayrıca furya'yı gören Airdrop formu oluşturup salıyor piyasaya. Bazı airdrop forumları ya private key istiyor yada bulmuşlar çakallığını işte biz scam olmasın diye 0.003 eth'yi şu adrese gönderin diyor. 5K kişi katılsa 15 Eth'yi alıp gidiyor. Amma dökmüşüm içimi Smiley

Bak şu 0.003 eth isteyenler iyi kazançlılarmış walla bende attım bi iki kere hiç aklıma gelmedi bu kadar vurgun yapacakları taş atıp kollarımı yoruluyor iyi kaldırıyolar atmam bundan sonra.

Bazıları ciddi olabiliyor. Onu anlamak için web sayfalarına , twitter hesaplarına falan bakmak lazım. Mesela dün bir airdrop gördüm Ethereum Dark 3nd Airdrop diye 0.003 istiyor tamam yollayın 500 ETHD vereceğiz karşılık olarak. 500 ETHD'nin fiyatı yaklaşık 0.29 eth yapıyor Smiley Çakallık son noktaya gelmiş. üşenmedim verdikleri adrese girdim ben baktığımda bile 15 kişi katılmıştı ve forum 11 kasıma kadar açık. Bazı projelere o para verilebilir. Ama kalkıpta her gelen foruma o parayı vermem ucuz olsa bile.
member
Activity: 448
Merit: 17
Bu furya yavaş yavaş kayboluyor eskiden kazandırıyordu 3-5 bişey şuan herkes biliyor ve 2-3 hesapla kayıt olma derdinde. Bence al-sat yaparak daha çok kazanırsınız. Ethereum adresim şuan çöp coin dolu yaklaşık 20 tane falan var Cheesy

İlk zamanlardaki gelen tokenler ciddi projeleri vardı ve iyi paralar kazandırmıştı. şimdilerde gelen tokenler ise sadece çöp borsaya giriyim iki gün yükseltip sonrasından Dev'ler ellerindeki satıp kaçıp gidiyorlar. Ayrıca evet dediğin gibi çoğu insan multi yapma derdinde. Hayır multisini yapacaksa yapsın ama kalktıpda başkasını telegramını , twitter adresini ekliyor. Sende airdrop'a katıldığında ya ona gidiyor yada Dev spam diye iki adresede göndermiyor. Multi yapan arkadaşlar forumlarda,chatlerde yok 20 adresle katıldım şu kadar geldi şu kadara sattım dediği içinde yeni katılan ergenler oooo hemen atlıyor. Bende yapacağım diyor ve seninde emeğini çalıyor. Ayrıca furya'yı gören Airdrop formu oluşturup salıyor piyasaya. Bazı airdrop forumları ya private key istiyor yada bulmuşlar çakallığını işte biz scam olmasın diye 0.003 eth'yi şu adrese gönderin diyor. 5K kişi katılsa 15 Eth'yi alıp gidiyor. Amma dökmüşüm içimi Smiley

Bak şu 0.003 eth isteyenler iyi kazançlılarmış walla bende attım bi iki kere hiç aklıma gelmedi bu kadar vurgun yapacakları taş atıp kollarımı yoruluyor iyi kaldırıyolar atmam bundan sonra.
member
Activity: 602
Merit: 12
Hocam üşenmeyip emek harcamisin. Tesekkur ederim cok faydalı oldu
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449

newbie
Activity: 8
bence bu konu ile ilgili olaarak metamesk ve my ether wallet kullanımını anlatırsanız çok iyi olur
http://kriptotakip.com/etherdelta-nasil-kullanilir/ burayı incelemenizi tevsiye ederim
newbie
Activity: 56
bence bu konu ile ilgili olaarak metamesk ve my ether wallet kullanımını anlatırsanız çok iyi olur
sr. member
Merit: 250
Borsadaki ethereum adresinizi yazarsaniz gelen coinleri borsaya bagislamis olursunuz asla geri alamazsiniz. Private keyi elinizde olan saf ethereum wallet paylasmaniz gerekmektedir  Smiley
member
bu airdrop olayında daha yeniyim, şimdi istenen ethereum veya başka bir coin adresine poloniex vb. sitelerde bulunan walletlarımızı yazsak olur mu yoksa illa blockchain.info gibi şahsi cüzdan adresimizi mi girmemiz gerekiyor.
Borsa adreslerinizi yazmayın private key elinizde olan adreslerinizi yazın. Mew adresi gibi tokenlerin görüneceği yeni token ekleyebileceğin walletler.

Borsa adresini verdiğimizde tokenlerin yatmayacağını varsayabilir miyiz ?

Yatmaz çoğu airdrop MEW adresini destekliyor borsalar onları desteklemiyor ilk MEW e sonra borsaya atın.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Airdrop yapan sirkete ethereum adresini verirsin airdrop yapamazsin. Gelen coinleri borsada bozdurup btc veya eth alirsin sonra tl gecis yaparsin sana kalmis
member
Paylaştıgın kaynaklardan bende takip ediyorum 3-5 form yolladım hiç bir token gönderilmedi yada ben mi beceremedim ?

Şuanlık banada gelmedi beklemedeyim bende az önce halloween edition limited token airdrop'undan geldi. 0 ether göndererek ona girebilirsin.
full member
Activity: 398
Merit: 118
Paylaştıgın kaynaklardan bende takip ediyorum 3-5 form yolladım hiç bir token gönderilmedi yada ben mi beceremedim ?
Pages:
Jump to: