Bu yılın sonunda veya 2022 yılının başında altına geçiş yapıp good bye diyeceğim kripto paralara. yılın sonuna kadar zirvelere koşarlar ama sonra çöp olur giderler altına geçip beklerim piyasa ile erimek istemiyorum
Bitcoin'in klasik boğa dönemlerinden bahsediyoruz işte. Bitcoin'in olayı da o zaten, dönemsel olarak uçuşa geçer ve önceden yatırımı olanlar için bayram havası yaşanır. Bir süre sonra boğa bitince bunun bir de duraklama dönemi ve düzeltmesi başlar. Hatta bir çakılma bile gelebilir.
İşte bu noktada altın alımının da yapılmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Şimdiye kadar altının Bitcoin kadar ani çakılmalarını pek görmedim açıkçası. Bitcoin'den kaybedilen paranın belki tamamı olmasa da bir kısmı altın ile telafi edilebilir uzun vadede.
Bitcoin ve global borsalardan çıkan para bir şekilde altına gider. Az da olsa gider. Yani riskli varlıklarda satış gördüğünüzde Altın tarafında yukarı gidiş kimseyi şaşırtmasın.
2022 yılında Altının iyi performans göstereceğini düşünüyorum. Sene sonu son bir silkeleme hareketi getirebilirler dikkat etmek lazım veya daha fazla yatay giderek zaman yiyebilir.
Bu yaz Altından iyi bir performans beklerdim ama merkez bankalarının bir şekilde baskıladığını düşünüyorum. Dikkatleri borsalara bitcoine falan yöneltmek istiyorlar
Amerika bitcoinden korkuyor tam bir peri masalı. aksine amerika bitcoine bayılıyor bence, tomarla para basıp bunun enflasyona yönelmesini engelliyor kripto paralar.
Neyse konu fazla dağıldı Altın çift sayıları sever.
2018 -
2020 -
2022 -