Yarın şampıyonlar liginde güzel maçlar bizi bekliyor ancak yayın haklarını alan Trt'nin şifresiz olarak yayınlamayı seçtiği maçları sizlerle paylaşmak istiyorum:
Psv-Girona
Celtic-Leipzig
Yukarıda saydığım maçlar yerine yayınlayabileceği Lille-Juventus,Liverpool-Leverkusen,Real Madrid-Milan ya da vatandaşımız Nuri Şahin'in yönettiği Dortmund-Sturm Graz maçlarını verebilirdi.Bu maçları izlemek isteyenler ücretli tabii uygulamasını satın almak zorunda.
Önce buraya bakayım dedim tepki var mı diye ama bununla ilgili başlık açacaktım vazgeçtim.
Seçtiği maçlar skim sonik maçlar. Kim ne yapsın aq bu maçları. TRT bizden vergi almıyor mu? Alıyor. Tamam platform kurdun iyi güzel de bari daha kaliteli maçları ver.
Dediğin gibi Dortmund maçına da razıyız Celtic'i ne yapalım.
Yarın verdiği maç ise Feyenoord maçı.
Sinirlenmemek mümkün değil. En kaliteli olanı sen yine tabii de ver ama en alt kademe maçı şifresiz verip bunun havasını atma.
Geçen hafta da aynı oldu bu hafta da aynı. Bunu özel kanal yapsa tamam bunu yapan TRT ya.
Bu kadar da olmaz aq bu işin
TRT'yi aradım tepkimi dile getirdim. Bayan gereken yere ileteceğim dedi. Tabii şifresiz yayın dedi . O nasıl oluyor dedim üye olup izliyorsunuz dedi ücreti'de 99 TL dedi. La ha şifreli ha ücretli aq ne farkı var.