Pozisyon anı: https://x.com/MunichFanpage/status/1788313352843792577
Var var. Ama var yokken bile ofsayt kuralları oynatmaya yönelikti. Var yokken bile pozisyon bittikten sonra bayrak kaldırırdı yardımcı hakemler. Bana kalırsa gereksiz bi çıkış yaptı yardımcı hakem. Real Madrid haksız bi şekil çıktı finale.
Arda Güler bu sezon Şampiyonlar Liginde hiç süre almadı. Real Madrid kupayı kazanırsa madalya alamayacak Arda. UEFA tarafından kupa kazanmış sayılmayacak. En az bi dakka oynaması gerekiyormuş. Ancelotti'nin inadı yüzünden dışarda kalabilir Arda. Tabiki oynamadığı bi kupadan pay alması çok doğru bişi olmaz. Ama Arda bu takımın bi parçası. Ve son haftalarda iyi oynayarak herkesin beğenesini kazandı.
Ligde Arda'yı oynatması gereken maçlarda oynatmadı. Forma dağıtımında adaleti sağlayamadı Ancelotti. Final maçında yalnızca madalya alması için oynatırsa yine adil davranmamış olacak benim için. Forma dağıtımında bir kere adaleti sağlayamadığınızda bir daha hiç sağlayamıyorsunuz. Arda Güler'e lig maçlarında daha önce süre verseydi lig maçlarında göstereceği iyi performans ile şampiyonlar ligi maçlarında oynama hakkı kazanırdı.
Sezon başında Barcelona'ya gitseydi daha çok oynardı. Bu soruyu birkaç kez kendime sordum. Fakat şampiyonlar ligi kupasına ilk sezonunda bu kadar çok yaklaşamazdı. Transfer döneminde babası çok eleştirilmişti ama para için bile olsa Arda'yı doğru yere yönlendirdiğini görüyoruz.