Maximin'i beğendim. Kanada hareketlilik katıyor ve tehlikeli bir oyuncu olduğunu belli etti. Hem kaleye vuruyor hem de orta yapıyor yani klasik çalımcı kanatlar gibi gelmedi bana, kafasını kaldıran kanatlardan. İlk maçında geçerli puanı aldı bence.
Krunic mevzusuna gelince bence Mourinho bilerek oyunda tutarak yönetime mesaj veriyor. Bu çok bariz yoksa Mourinho gibi bir hoca Krunic'in iyi olmadığını anlayamayacak bir hoca değil. Yönetim taraftara şöyle kadro kuracaz böyle kadro kuracaz diyip de şampiyonlar ligi elemesine Krunic ile çıkıyorlarsa bunca sene başarısızlıklarına bir sene daha eklerler.
İstanbul'da turu geçeceğimizi düşünüyorum oyun olarak biraz baskı yaptığımızda rakip karşılık veremiyor. Dzeko yerine En Nesyri'yi oynatması gerekiyor hocanın. Dzeko'nun iyi niyetinden şüphe yok ama bence oyuna sonradan girip zor maçlarda sahada 2. forvet olarak görev yapmalı. En Nesyri'nin katkı sağlayacağı garanti değil ama maçlarına bakıldığında şu anki forvetlerimiz arasında en faydalı o olacak gibi.
Ferdi konusunda katılıyorum kötü oynadığı bir maçtı. Dzeko çok fırsat harcadı. Onların hepsini normalde atabilecek bir oyuncu. İkisi de kötü bir gün geçirdiler. Maximin bence de güzel katkılar verebilir. Bu maçta 1-2 pozisyonda biraz bencil olduğunu düşünsem de zamanla takım oyunu daha çok oturur. Krunic işe yaramaz birisi. Takımdan göndermeleri kendi hayırlarına olur. En-Nesyri ilk 11'den başlar mı bilemiyorum ama belki Dzeko'yu böyle gördükten sonra bu değişikliğe gidebilir.