Pages:
Author

Topic: Şampiyonlar Ligi 2023/2024 - page 7. (Read 11476 times)

hero member
Activity: 1162
Merit: 719
August 22, 2024, 12:25:49 PM
Benim için hayal kırıklığı dolu bi maç oldu. Yetenek olarak daha kötü bir takım fizik kondisyon farkıyla maçı kazandı. Gerçi futbolu futbol yapan olaylardan biri bu. Daha güçsüz takımlar kazanabiliyor bu oyunda doğru oynadıklarında. Futbol tarihi bunun örneklerine sahip baya.

Young Boys'u eleriz bi şekil. Buna inancım tam. Ama 3 sezondur bu kadar kötü başlangıcımız olmadı. Okan hocam gereken dersi almıştır umarım. Turu geçeceğimizi düşünüyorum. Ama sezonu bu şekil geçemeyiz. Moralimi bozdu. Güvenimi kırdı bu görüntü. Bu görüntü değişmeden bişi değişmez.
sr. member
Activity: 2268
Merit: 470
August 22, 2024, 09:11:06 AM
Kolay lokma olan Galatasaray oldu. İkinci yarıda oyuna giren Michy Batshuayi oyuna girer girmez takıma nefes aldırdı ardından bir gol daha atarak maçta beraberliği sağlamıştı, beraberlikte uzun sürmedi. Abdülkerim Bardakçı'nın yaptığı penaltıdan sonra bir gol daha gördük kalemizde maçıda 3-2 kaybetmiş olduk. Abdülkerim Bardakçı ve Barış Alper maçta oldukça formsuzdular.

Barış Alper Yılmaz gıda zehirlenmesi yaşamıştı. Maça son gün uçakla yetiştirdiler, yanlış acele bir karar olduğu belliydi maçta da görmüş olduk.

Abdülkerim hem büyük gol fırsatlarını harcadı hem de kritik bir anda penaltıya sebebiyet verip takımının tekrar geriye düşmesine yol açtı. Barış Alper de gününde değildi evet. Maçın başlarında mesela şut atsa büyük ihtimal gol olabilecek yerde pas verdi. Kendini maça pek veremedi. Kerem'in çabasını takdir ettim. Batshuayi oyuna girip takımın en iyisi oldu. Icardi de kötü bir maç çıkardı.

Rövanşta bu tur hala geri Galatasaray'a döner ama bundan çok daha iyi bir oyun lazım.  Sad
legendary
Activity: 1484
Merit: 1360
August 21, 2024, 05:07:44 PM
Bu maç Musleraya yazar benim nezdimde, 2 golde de hatası çok büyük, hatta 3 oluyordu allahtan girmedi kaleye.
Galatasaray bugün kötüydü, 2-0'dan 2-2 yaptık ama son dakikalarda Abdülkerim'in ayağından seken toptan penaltı oldu.
Abdülkerim, Ocak ayından beri düşüşte, saçı kestirdi düşüş başladı.
Gabriel Sara yavaş yavaş takıma adapte oluyor, bugün daha iyiydi, bir sonraki maç daha iyi olacaktır.
Umarım gelecek hafta 2 farklı kazanırız ve Şampiyonlar Liginde devam ederiz.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
August 21, 2024, 05:01:04 PM
Şu saatten sonra Şampiyonlar Ligi'nde mücadele veren tek temsilcimiz olarak Galatasaray kalmış durumda. Bundan 6 gün sonra Young Boys ile deplasmanda ilk maça çıkacaklar. Young Boys sezona rezalet başlamış. İsviçre Ligi'nde 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik almışlar. Galatasaray'ın rakibi kolay lokma gibi görünüyor. Tek yapılması gereken rakibi küçümsemeden adam gibi oynamak. Lig aşamasına temsilcimiz kalmayı başarır diye düşünüyorum.
Kolay lokma olan Galatasaray oldu. İkinci yarıda oyuna giren Michy Batshuayi oyuna girer girmez takıma nefes aldırdı ardından bir gol daha atarak maçta beraberliği sağlamıştı, beraberlikte uzun sürmedi. Abdülkerim Bardakçı'nın yaptığı penaltıdan sonra bir gol daha gördük kalemizde maçıda 3-2 kaybetmiş olduk. Abdülkerim Bardakçı ve Barış Alper maçta oldukça formsuzdular.

Barış Alper Yılmaz gıda zehirlenmesi yaşamıştı. Maça son gün uçakla yetiştirdiler, yanlış acele bir karar olduğu belliydi maçta da görmüş olduk.
hero member
Activity: 1624
Merit: 785
August 21, 2024, 04:36:58 PM
Şu saatten sonra Şampiyonlar Ligi'nde mücadele veren tek temsilcimiz olarak Galatasaray kalmış durumda. Bundan 6 gün sonra Young Boys ile deplasmanda ilk maça çıkacaklar. Young Boys sezona rezalet başlamış. İsviçre Ligi'nde 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik almışlar. Galatasaray'ın rakibi kolay lokma gibi görünüyor. Tek yapılması gereken rakibi küçümsemeden adam gibi oynamak. Lig aşamasına temsilcimiz kalmayı başarır diye düşünüyorum.

Galatasaray’ın Young Boys ile oynadığı ilk maçta aldığı yenilgi ile turu verdiğini söyleyebilirim. Turun GS lehine olduğunu düşünenler gerçekleri görmeli. GS geçen sezon 102 puanla şampiyon olmuştu ve şu an bu takımda geçen yılın eseri yok. Bu kadar uyumsuz bir takım görmemiştim. Belki bunu hazır olmamalarına bağlayabilirim ancak rakip takımda iyi bir takım değil. Young Boys’un bir farkla deplasmana gidecek olması büyük avantaj. GS ilk maçtan evinde yenilebileceği bir izlenim verdi. Rakip takım oyun yavaşlatmada ve oyunu soğutmada çok iyi. Bu maçta ilk yarıda neredeyse futbol izleyemedik. Bunlar ortadayken GS kendi evinde topun oyunda kalacağını sanıyorsa yanılıyor. İkinci maçta Young Boys muhtemelen oyunu oynatmama üzerine bir plan yapacaktır. GS’de ise oyunu açabilecek oyuncular ve takım görünümü yok.
sr. member
August 15, 2024, 08:46:48 AM
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
August 15, 2024, 06:41:08 AM
Fenerbahçenin Şampiyoonlar ligi hasreti en az 1 yıl daha sürecek bu geceki mağlubiyet ile.
Fenerbahçenin çok iyi oynadığını söyleyemem açıkcası, Lille'e karşı çok rahat bir galibiyet almaları gerekirdi ama yapamadılar, bu akşam şans da yanlarında değildi, direkten döndü toplar.
1-0 öndesin ve rakibin uzatmalarda 10 kişi kalmış ve sen hala pozisyon veriyorsun, verdikleri pozisyondan da penaltıyı aldılar adamlar, penaltı net bir penaltı.
EUFA Avrupa liginde başarılar dilerim.

Fenerli bazı sayfalarda şu alttaki görüntüyü paylaşıyorlar, vallaha allah bu kadar kimseleri düşürmesin, bu görüntülere inanıp bu penaltıyı yorumluyor aklı az olan insanlarda.

https://x.com/bbosports/status/1823449999453380654

Şampiyonlar Ligine 2. tur elemelerinden başlayıp katılan bi takımımız yok benim bildiğim. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligine katılması zordu zaten. Bana kalırsa Avrupa Ligi için oynamaları daha bi iyi olur onlar için. Şampiyonlar Ligi, Lig aynı anda zorluyor takımları. Galatasarayımız son iki sezondur Şampiyonlar Liginde elendikten sonra liderliği aldı ligde. Aslına bakılırsa Fenerbahçe yönetimi de bunu planlamış bana kalırsa. Çünkü çok az transferle girdiler bu maçlara. Bu aşamayı geçmek isteseydiler. Transferleri daha erkenden yaparlardı. Bana göre planlı bişi izledik. Geçersek geçeriz. Geçemezsek kendi hedeflerimize odaklanırız düşüncesinde hazırlanmışlar bu maçlara.

Maximin, En Nesry takıma uyum sağlamışlar. Daha iyi olacaklar sezon içinde. Fenerbahçe doğru transferler yapmış dedim maçı izlerken. Ama Fred'in oynamadığını hemen hissettim maçı izlerken. Fenerbahçe taraftarları onun olmadığı maçlarda baya bi sıkılacak bu sene yine. Bi transfer de oraya yapmalılar çok geç kalmadan.
sr. member
August 14, 2024, 10:16:45 AM
İspanya maçındaki Cucurella'nın pozisyonu da dün geceki pozisyon da bence maalesef penaltıydı. Fenerbahçe çok şanssız bir gün geçirdi yani maçı aslında o kadar çok hak eden bir futbol ortaya koydu ki.  Sad  İnanılmaz gol fırsatları harcandı. Direkten dönen toplar falan derken bu kadarı da pes dedirtti. Hele ki o Cenk'in son anlardaki direği çok can sıkıcıydı. Bundan sonra artık Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde direkt olarak lig aşamasından başlayacak. Umarım Mourinho ile orada kupayı almaya oynayabilirler.
legendary
August 14, 2024, 09:39:35 AM
Hakem konusunda en iyi lig bence Premier Lig, buranın hakemleri maçı soğutmayı bırak 1sn maçın durmasına müsaade etmiyorlar.
En sevdiğim hakemler burada, adamlar öyle salak saçma pozisyonlara faul vermiyorlar, sert pozisyonlarda bile maçları devam ettiriyorlar bunun etkisinden dolayı da en iyi lig Premier Lig.
Keşke bizim hakemleri gönderseler de oradaki hakemlerde özel ders alsalar.
full member
Activity: 154
Merit: 115
August 14, 2024, 09:17:42 AM

İspanya-Almanya maçında Cucurella'nın hareketi zaten %100 penaltı Var'ın devreye girip hakemi bu pozisyonda çağırmama sebebi Almanya'nın bu pozisyona girmeden ofsayta yakalanmasıydı.Yani penaltı verilemezdi çünkü pozisyon penaltıydı.  Cheesy Maalesef bu eşleşmeden ders çıkaracağımıza hala hakem uefamafia gibi asılsız ve boş işler peşindeyiz.

Bence değil hocam. Cucurella'nin pozisyonunda adam elini kapatamaya çalışıyor. Yani büyümüyor pozisyonda. Dün olan pozisyonda düşerken eli açılıyor.
Keşke vermeseydi ama verdiler.
Şurası çok açık ve net. Avrupa'da lobiye göre karar verilir.
Tıpkı bizde büyük takım nasıl kollanıyor ise Avrupa'da da büyük ülke takımları kollanır.
Bu pozisyon için demiyorum genel yorum. Çünkü dün Lille oyuncuları her fırsatta yere yatıyordu ama hakem buna müsaade etti gibi gibi.

Maç ile ilgili konuşulacak çok şey var ama buradaki konu ile ilgili yorumum;

Penaltı pozisyonunu vermese kimse bir şey demez yani düşüyorken gelen temas falan denilebilirdi ama bana kalırsa büyük oranda penaltı yani olmama ihtimali de var ama olma ihtimali daha çok gibi. Bir de hakemin çok fazla oyunun soğutulmasına müsaade etmesi. Yetmezmiş gibi gereksiz yere kendisinin futbolculara uzun uzun pozisyonları anlatması çok gereksiz bir hareketti ve bunu defalarca yaptı. Muhtemelen de hakem dakika tutmayı öğrenememiş ve saate bakmayı bilmeyen bir hakemdi. Maçın ik yarısında da verdiği uzatma dakikaları eksikti ve normal süreden sonra oynanan iki yarıda da dakika tutmaktan bir haber şekilde maçı yönetti.

Her şeyi çok iyi yapıyormuş gibi futbolcularla uzun uzun bir şeyler anlatması tepki çekti ama yapmaya devam etti. Belli ki standartı bu hakemin yani ezbere verilen uzatmalar ve kendini yere bırakan oyuncuya sürekli sağlık ekibi çağırıp oyunun soğumasına müsade etmesi ve sonucunda da bu kayıp dakikaları uzatma olarak yansıtmaması.

Asıl amacının futbolun oynanmasını ve oyun akışının kesilmemesini sağlamak olmasıyken, futbolcularla konuşmak ve oyunu soğutmak göreviymiş gibi davranan vasat bir hakemdi.
Hakem aldığı kararlarda değil oyunu soğutmasıyla maçın içine etti. En sevmediğim hakem tarzı maçtaki hakem gibi maçı yöneten hakemler.
Oyuncuya kart gösterirsin itiraz ederse pozisyonu uzun uzun anlatınca ne oluyor maç sırasında Angry
Şampiyonlar ligine gidebilseydik bence daha iyi olurdu. Kolay bir grup gelip gruplardan çıkıp ondan sonra da elemelerde Dünyanın en iyi takımlarıyla eşleşmek vardı Smiley
Sadece şimdilik olmamız gereken turnuvalar UEFA Avrupa ligi ya da konferans ligi gibi.
hero member
Activity: 1442
Merit: 256
August 14, 2024, 08:40:43 AM

İspanya-Almanya maçında Cucurella'nın hareketi zaten %100 penaltı Var'ın devreye girip hakemi bu pozisyonda çağırmama sebebi Almanya'nın bu pozisyona girmeden ofsayta yakalanmasıydı.Yani penaltı verilemezdi çünkü pozisyon penaltıydı.  Cheesy Maalesef bu eşleşmeden ders çıkaracağımıza hala hakem uefamafia gibi asılsız ve boş işler peşindeyiz.

Bence değil hocam. Cucurella'nin pozisyonunda adam elini kapatamaya çalışıyor. Yani büyümüyor pozisyonda. Dün olan pozisyonda düşerken eli açılıyor.
Tıpkı bizde büyük takım nasıl kollanıyor ise Avrupa'da da büyük ülke takımları kollanır.
Bu pozisyon için demiyorum genel yorum. Çünkü dün Lille oyuncuları her fırsatta yere yatıyordu ama hakem buna müsaade etti gibi gibi.

Penaltı pozisyonunu vermese kimse bir şey demez yani düşüyorken gelen temas falan denilebilirdi ama bana kalırsa büyük oranda penaltı yani olmama ihtimali de var ama olma ihtimali daha çok gibi. Bir de hakemin çok fazla oyunun soğutulmasına müsaade etmesi. Yetmezmiş gibi gereksiz yere kendisinin futbolculara uzun uzun pozisyonları anlatması çok gereksiz bir hareketti ve bunu defalarca yaptı. Muhtemelen de hakem dakika tutmayı öğrenememiş ve saate bakmayı bilmeyen bir hakemdi. Maçın ik yarısında da verdiği uzatma dakikaları eksikti ve normal süreden sonra oynanan iki yarıda da dakika tutmaktan bir haber şekilde maçı yönetti.

Her şeyi çok iyi yapıyormuş gibi futbolcularla uzun uzun bir şeyler anlatması tepki çekti ama yapmaya devam etti. Belli ki standartı bu hakemin yani ezbere verilen uzatmalar ve kendini yere bırakan oyuncuya sürekli sağlık ekibi çağırıp oyunun soğumasına müsade etmesi ve sonucunda da bu kayıp dakikaları uzatma olarak yansıtmaması.

Asıl amacının futbolun oynanmasını ve oyun akışının kesilmemesini sağlamak olmasıyken, futbolcularla konuşmak ve oyunu soğutmak göreviymiş gibi davranan vasat bir hakemdi.

Hakemin içine Fırat Aydınus kaçmış demek ki😂
Hocam iyi bir hakem değil belli ki. Çünkü Lille oyuncuları çok yattı ve buna müsaade etti. Uzatmalar yeterli değildi.
Penaltıyı Var verdi yoksa orta hakem de pozisyonu süzemedi.
Prestij açısından şampiyonlar ligi olabilirdi ama UEFA Avrupa Ligi bizim ülke takımları için daha iyi bir seviye.
Fenerbahçe gitse bile ( eski bir Fenerbahçeli olarak diyorum)
Gruplarda 3-5 puan altı hepsi bu. Şampiyon olabilir mi? Mümkün değil
UEFA Avrupa ligi ya da konferans ligi daha uygun bize.
Lille hiç belli olmaz eğer Slavia Prag maçlarına kadar form tutamazlar ise işleri kolay değil.
Çek takımları iyi bir yükseliş içinde ve formdalar
hero member
Activity: 994
Merit: 772
August 14, 2024, 08:35:30 AM

hero member
Activity: 1442
Merit: 256
August 14, 2024, 07:56:49 AM

sr. member
Activity: 1834
Merit: 296
August 13, 2024, 08:42:33 PM

legendary
August 13, 2024, 06:13:08 PM
Fenerbahçenin Şampiyoonlar ligi hasreti en az 1 yıl daha sürecek bu geceki mağlubiyet ile.
Fenerbahçenin çok iyi oynadığını söyleyemem açıkcası, Lille'e karşı çok rahat bir galibiyet almaları gerekirdi ama yapamadılar, bu akşam şans da yanlarında değildi, direkten döndü toplar.
1-0 öndesin ve rakibin uzatmalarda 10 kişi kalmış ve sen hala pozisyon veriyorsun, verdikleri pozisyondan da penaltıyı aldılar adamlar, penaltı net bir penaltı.
EUFA Avrupa liginde başarılar dilerim.

Fenerli bazı sayfalarda şu alttaki görüntüyü paylaşıyorlar, vallaha allah bu kadar kimseleri düşürmesin, bu görüntülere inanıp bu penaltıyı yorumluyor aklı az olan insanlarda.

https://x.com/bbosports/status/1823449999453380654
legendary
Activity: 1946
Merit: 1762
August 13, 2024, 05:54:55 PM
Fenerbahçe şanssız bir şekilde elendi bunu ben de kabul ediyorum ancak Fenerbahçe yönetiminin de şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekiyor.Mourinho'yu takımın başına getiriyorsun şampıyonlar ligine yıllar sonra kalmak için iddialı bir durumdasın bu maça orta sahada Mert Hakan Yandaş ile çıkmak zorunda kalıyorsun daha sonra oyuna Bertuğ Elmas giriyor yazık gerçekten A klas bir ortasahamız olsaydı şuan gruplara kalmayı konuşuyorduk.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
August 13, 2024, 04:33:18 PM
Üzücü bir geceydi Fenerbahçe açısından son dakikalarda ne güzel öne geçmişken üstelik rakip kendi kalesine atmışken. Penaltı kazanması sonucunda bütün hayaller yerini hüsrana bıraktı aslında belki daha iyi olmuştur Fenerbahçe açısından şampiyonlar liginden gruplardan çıkmak bile ne kadar zor, en azından alt turnuvalarda daha önü açık ve iş yapacak bir kadroya sahip Fenerbahçe.
sr. member
Activity: 1834
Merit: 296
August 13, 2024, 04:23:18 PM
Fenerbahçe'nin peşini yıllardır şansızlık bırakmıyor bu maçta son dakikada bu sefer rakip kendi kalesine attı işler tersine mi döndü acaba derken uzatmada saçma sapan bir penaltıyla Şampıyonlar ligine daha başlamadan veda edildi.Fred ve Ferdi oynasaydı Fenerbahçe bu Lille takımını paket yapıp yollarmış ancak olmadı.İşi sadece şansızlık ile açıklamakta kolaycılık olur en basitinden Sevilla maçında yaşananları aynısı yaşandı Fenerbahçe tribünlerinde yönetim zamanında bu olayların üstüne gitseydi bunlar olmazdı.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
August 13, 2024, 04:20:29 PM
Fenerbahçe'nin elenmesine gerçekten üzüldüm. Turu geçmelerini istiyordum. Aslında güzel bir futbol izlettiler ama o kadar şanssız bir gün geçirdiler ki. Son dakikada direkten dönen top üzdü. Lille kırmızı karta rağmen bir şekilde gol attı. Sezona iyi başlama konusunda Türk takımları yeterince iyi iş çıkaramıyor. Her sene aynı terane. Avrupa turnuvalarında gruplara kalma konusunda takımlarımız işkence çekiyor.

Galatasaray da Young Boys ile oynayacak bakalım. Rakip sezona kötü başlamıştı diye hatırlıyorum ama biz de süper görünmüyoruz. Umarım batırmayız ve lig aşamasına kalabiliriz.  Sad
full member
Activity: 725
Merit: 148
August 13, 2024, 04:00:45 PM
Fenerbahçe elendi evet ama takım olarak çok iyi şeyler yaptı.
Bir de bu maçta Var nasıl olur bizim hakemlere gösterdiler.
Bizim ligimizde olsa hayatta görmez es geçerlerdi.
Baktığımız zaman net penaltı helal olsun hakemlere.
Bir de şu dikkatimi çekti Dzeko biraz dinlenmeli artık.
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde daha iyi şeyler yapabilir.
Şu açık ve net. Şampiyonlar ligi bizim ülkemizin takımlarına kat kat fazla. Git konferansa git Avrupa ligine burada ses getir.
Örnek Sevilla
Pages:
Jump to: