hocam merhaba bir sorum var,
eidoo cüzdanını doğrulamam şart mı ? 0 eth nasıl göndereceğim
bir de - Please upload Utility Bill or Bank Statement. - bu seçenek için hangi evraklar uygun olur ? üzerime fatura vs. yoktur :S
0 değil 0.01 göndereceksin en az.
Evet Eidoo cüzdanına en az 0,01 eth gönderilmesi gerekiyor ama bu 0 eth mevzusu başka. Cüzdanı onaylamak için Eidoo cüzdanından 0 eth withdraw etmeniz gerekiyor.
Şöyle anlatayım, icoengine.net e girin sağ üstten profile girip my addresses kısmına gelin, orada cüzdanınızın altındaki verify yazısına tıklayın karşınıza çıkan adrese Eidoo cüzdanınızdan eth göndermeniz gerekiyor. Eidoo cüzdanı da baya basit kendiniz yaparsınız ama yine de anlatayım. Giriş yaptıktan sonra etheruma tıklayın aşağıdan transfere basın, To kısmına icoengine.net ten aldınığız cüzdan adresini yazıp Send'e basın.
Gerekli olması konusunda da yönergelerde eidoo cüzdanını onaylamak diye bir şey geçmiyor sadece cüzdanın aktif olması gerektiği ve bu yüzden içinde en az 0,01 eth olması gerektiği yazıyor ama kolay bir şey olduğu için ben yine de onayladım.
Fatura yoksa banka hesap özeti attığınız taktirde de kabul ederler.
ikametgah gönderdim, umarm kabul ederler (e-devletten aldım mesajınızı görmeden yapmıştım, olmazsa banka dekontu gönderirim)
ilginizden dolayı teşekkürler
edit: ayrıca hocam puan toplayarak yaptığımız airdrop için her aşamada kupon kodu alacağımızı ve bir forma ekleyip onaylatmamızı söylüyor fakat ben tam anlamadım o kısmı. Bana bir mail gelmişti ilk aşamadan sonra ve bir kod ile altta bir url verdi. Acaba tam olarak ne yapacağımı anlatır mısınız ?