ICO'nun başlangıç tarihi değiştiği için Airdrop'un süresi uzatıldı ve yapısı değiştirildi artık bilgi vermeden de token kazanmak mümkün.
Aşağıdaki yönergeleri uygulayarak 130 UAC token kazanma şansınız var.
10 UAC Eidoo app uygulamasını telefonuna indirip cüzdan açanlar için, cüzdanınızda en az 0.01 ETH bulunması gerekiyor.
20 UAC icoengine.net. 'e kayıt olup hesabını Tier 1 seviyesine çıkartanlar için, cüzdanınızda en az 0.01 ETH bulunması gerekiyor.
130 UAC icoengine.net. 'e kayıt olup hesabını Tier 2 seviyesine çıkartanlar için, cüzdanınızda en az 0.01 ETH bulunması gerekiyor.
Bu 3 adım birleştirilebilir değildir, yani en fazla kazanabileceğiniz UAC token miktarı 130'dur.
Ayrıca, UAC airdrop'undan yararlanmak için yapmanız gerekenler:
Ubiatar app'i akıllı telefonunuza indirmek;
Ubiatar app'e kayıt olmak;
Ubiatar Telegram kanalına abone olmak;
Not: 1 Ubiatar token ICO'da 2 dolardan satılacaktır.
Hocam ben Tier 2'ye çıkardım hesabı. Hem Eidoo hem de Ubiatar app'i ekli telefonumda. Yalnız anlamadığım nokta; 0.01 ETH Eidoo cüzdanıma göndereceğim ama icoengine.net sitesi ile nasıl bağdaşıyor Eidoo cüzdanı? Ne siteye ne de cüzdanı ikisi ile ilgili bir bilgi girmiyoruz. Beni bu konuda aydınlatabilir misin yanlış bir işlem yapmak istemiyorum. Airdrop gönderilirse boş yere gitmesin.
İcoengine.net sitesinde cüzdan adresi olarak eidoo cüzdan adresinizi vermeniz gerekiyor. Bu şekilde iki işlemi birleştiriyorsunuz.
Pardon ama işlem adımlarını anlatabilir misiniz? Bir şeyler yapmaya çalıştım ama başarılı olduğumu düşünmüyorum. Bir yerde bir hata yapmaktayım.
Tabii ki, işlem adımlarını daha açıklayıcı şekilde anlatayım:
1. Öncelikle Eidoo uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Bu uygulamayı kullanarak cüzdan almanız ve bu cüzdanın içine en az 0.01 ethereum atmanız gerekiyor. (1. adım 10 UAC için)
2. İkinci olarak icoengine.net. 'e kayıt olup hesabınızı Tier 1 seviyesine çıkartmanız gerekiyor. Ayrıca
icoengine.net 'e kaydedeceğiniz cüzdan adresiniz Eidoo cüzdanınız olması gerekiyor. (2. adım 20 UAC için)
3. Üçüncü adım da hesabı Tier 2 seviyesine çıkarmak. 3 işlemi de tamamlarsanız toplamda 130 UAC kazanıyorsunuz.
Muhtemelen yukarda saydığım adımları yapmışsınızdır. Ek olarak
Ubiatar uygulamasını indirip kayıt olmanız ve Ubiatar telegram kanalına abone olmalısınız. Aynı kişi olduğunuzu kanıtlamak için de resmi Ubiatar telegram kanalına “I am on ubiatar as [kullanıcı adı]“ yazmalısın. Kullanıcı adı yazan yere ubiatar uygulamasındaki kullanıcı adınız ne ise onu yazmalısınız.
Umarım açıklayıcı olmuştur, eğer hala açık değilse tekrar sormaktan çekinmeyin, özellikle takıldığınız yeri sorarsanız daha kolay yardımcı olurum.
Bol kazançlar